Trouwringen ontwerpen en bestellen

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie op zoek naar trouwringen? Zoekt u hiervoor een trouwringen specialist? Dan is onderstaand artikel voor u interessant!

Trouwringen ontwerpen en bestellen is voor veel mensen een feest en een hele happening. Logisch ook want trouwringen hebben een prachtige symbolische waarde. Echter is het kiezen van de juiste ringen geen eenvoudige klus. Dit omdat de mogelijkheden oneindig zijn. Bij ons is het zelfs mogelijk om uw eigen droomring gewoon thuis te ontwerpen. Hierdoor heeft u een 100% unieke ring die volledig door u is samengesteld. Vaak denken mensen, hoe meer keus hoe makkelijker het wordt. Maar het tegendeel is waar. Vaak wordt het maken van een keus hierdoor bemoeilijkt. Daarom is het belangrijk om trouwringen bij een specialist te kopen. Een vakkundig specialist kan u adviseren bij het maken van de juiste keus. Hierdoor kunnen jullie trouwringen kopen die volledig naar jullie wensen zijn gemaakt.

Trouwringservice.nl biedt een unieke dienstverlening aan. Waar u normaliter de deur uit moet om trouwringen uit te zoeken hoeft dat bij ons niet. Wij komen namelijk bij u langs. Wij doen dit omdat wij het belangrijk vinden dat u in alle rust uw droomringen kan uitzoeken. Daarnaast heeft deze unieke dienstverlening het voordeel dat u brandstofkosten en tijd bespaart en dat u de volledige aandacht van ons krijgt.

Wij bieden onze dienstverlening aan in heel Nederland, of u nu in Rotterdam, Almelo of Maastricht woont, wij komen naar jullie toe.

Word de ontwerper van je eigen trouwring. Combineer verschillende edelmetalen, breedtes, bewerkingen, kleuren en diamanten met elkaar. Of het nu gaat om matte of glanzende ringen, witgouden of platina ringen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Jullie persoonlijke trouwringen ontwerpen is een leuk proces. Kies uit de modellen die wij mee brengen de basis voor jullie ringen, deze trouwringen passen we volledig aan naar jullie wensen.

Als jullie op "afdrukken" klikken, komt er een PDF bestand. Deze mogen jullie mailen naar info@trouwringservice.nl
Wij kijken dan met jullie mee naar de ringen. Hebben jullie liever hulp bij het ontwerpen van jullie ringen, maak dan een afspraak via de knop rechts bovenaan deze pagina.

Trouwringen

De gravure in jullie trouwring kunnen jullie zelf schrijven, ja, jullie lezen het goed. Jullie eigen handschrift in jullie ringen. Uiteraard kan ook een eigen gekozen lettertype gebruikt worden. Ook het toevoegen van stukjes tekst en symbolen kunnen toegevoegd worden. Wij adviseren hier uitgebreid over.

Wilt u graag thuis uw trouwringen ontwerpen? Schakel dan de hulp van onze trouwringen specialist in. Hij komt langs wanneer het u uitkomt (ook ’s avonds) en brengt geen voorrijkosten in rekening. Mochten uw droomringen er niet uit komen, dan heeft u geen kosten. Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website en u hoort zo snel mogelijk van ons!

Onze thuisjuwelier is opgeleid als goudsmid en heeft veel werkervaring opgebouwd. Hij heeft zich ontwikkeld tot een deskundige trouwringenspecialist. Tijdens de afspraak luistert hij uitgebreid naar uw wensen om u vervolgens van een persoonlijk advies te voorzien, eerlijk en vertrouwd. Stap voor stap komen we dichterbij het uitkiezen van uw droomringen. Uiteraard mag u ook vrienden en familie uitnodigen (indien gewenst), zodat ook zij mee kunnen kijken.

Ringen zijn er in veel verschillende soorten en maten. De breedte, de dikte, het materiaal en de bewerking variëren van ring tot ring. Wij nemen een grote collectie mee, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. De prijzen die u ziet komen rechtstreeks van de website van de leverancier af: zo weet u meteen waar u aan toe bent. Onze ringen zijn van Duitse makelij, van het toonaangevende Rauschmeyer. Dit merk staat garant voor trouwringen van hoge kwaliteit. Goud, zilver, metaal, platinum of palladium: waar gaat uw voorkeur naar uit?

Wij kunnen uw ringen nóg specialer maken door ze te personaliseren. Hiervoor maken wij gebruik van ons eigen ontwerpprogramma, waarmee we elementen uit verschillende ringen met elkaar kunnen combineren. Ideaal voor als uw perfecte ring niet in onze standaard collectie zit, of als u een zeer unieke trouwring wenst. Qua afwerking is er veel mogelijk. Handgeschreven gravures of symbolen brengen wij met de hand aan in ons eigen atelier, geheel kosteloos.

Een afspraak maken met onze trouwringenexpert doet u heel eenvoudig online via onze website. U hoeft alleen maar het contactformulier in te vullen. Daarna nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak in te plannen, geheel vrijblijvend! Mochten jullie droomringen er niet tussen zitten, dan brengen wij geen kosten in rekening.

Bent u op zoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken