Trouwringen uitzoeken tijdens een privé afspraak

Trouwringen uitzoeken tijdens een privé afspraak

Gaat u binnenkort trouwen en bent u daarom op zoek naar trouwringen voor de bruiloft? Wilt u op uw gemak luxe ringen bekijken en daarbij advies krijgen van een echte vakspecialist? Trouwringservice helpt u graag verder. Wij komen bij u thuis langs met een grote collectie ringen van diverse materialen, kleuren en bewerkingen. U geeft uw wensen aan ons door en wij denken met u mee. Want wij begrijpen als geen ander dat trouwringen uitzoeken een belangrijk moment is.

Droomringen uitzoeken in uw eigen huis

Hebben u en uw partner weinig tijd om trouwringen uit te zoeken in een juwelier? Weten jullie niet goed welke soort ring het beste bij jullie past? In dat geval biedt een privé afspraak trouwringen maken uitkomst. Een bezoek van Trouwringservice geeft u de mogelijkheid om in de veilige omgeving van uw eigen huis ringen uit te zoeken, samen met onze specialist. Spreekt u het liefst ’s avonds af, omdat uw kinderen dan op bed liggen? Geen enkel probleem. Ook in de avonduren kunnen wij bij u langskomen.

Persoonlijke aandacht van een vakspecialist

Een privé afspraak trouwringen maken biedt veel voordelen. U hoeft niet meer naar een juwelier toe te gaan én u krijgt veel persoonlijke aandacht. Wij nemen de tijd voor u en luisteren aandachtig naar uw wensen. Is onze trouwringen expert van mening dat een ring minder passend is, dan geeft hij dat ook eerlijk aan. Zo weet u altijd dat u goed zit. Waardevol, symbolisch en gemaakt van de allerbeste materialen: dát zijn de ringen van Trouwringservice.

Groot aanbod modellen en materialen

Wij komen bij u langs met een ruime collectie trouwringen in verschillende materialen, kleuren, breedtes en diktes. Ook het aantal karaat verschilt per ring. Eén ding hebben ze met elkaar gemeen: zij zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit. Gaat u voor een gouden huwelijksring of toch liever voor een zilveren? Platina of palladium? Glanzend of mat? De mogelijkheden zijn onbeperkt. Tijdens de afspraak kunt u de ringen op uw gemak passen en met elkaar vergelijken. Op basis van uw voorkeuren kunnen wij de uiteindelijke ringen gaan ontwerpen in ons ontwerpprogramma.

Trouwringen uitzoeken tijdens een privé afspraak

Trouwringen met een gepersonaliseerd ontwerp

U heeft een aantal ringen op het oog en lukt het u niet om een keuze te maken? Wilt u nog wat aanpassingen aan het model laten uitvoeren? Dat kan absoluut. In het ontwerpprogramma kunnen wij (elementen van) jullie favoriete ringen combineren. Op die manier profiteert u van een gepersonaliseerd ontwerp. Uniek, op maat gemaakt én passend binnen jullie budget. Heeft u specifieke wensen over een persoonlijke gravure, al dan niet handgeschreven? Laat het ons weten en wij gaan voor u aan de slag in ons eigen atelier.

Privé afspraak trouwringen maken met Trouwringservice

Wilt u ook op een ontspannen manier trouwringen uitzoeken, in uw eigen huis? Bijgestaan worden door een betrouwbare vakspecialist? Neem dan vandaag nog contact op met Trouwringservice en maak een privé afspraak trouwringen. Waar in Nederland u ook woont, wij rijden altijd zonder voorrijkosten! U mag ons mailen, bellen of het contactformulier invullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op als u voor de laatste optie kiest.

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Bent u op zoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken