Trouwringen uitzoeken voor jullie bruiloft

Trouwringen uitzoeken voor jullie bruiloft

Gaan jullie binnenkort trouwen? En gaan jullie daarom trouwringen uitzoeken voor jullie bruiloft? Het uitzoeken van de ringen is een spannend moment: je wilt er op je best uitzien tijdens de bruiloft, maar het is ook de bedoeling dat jullie de ringen de rest van je leven draagt. Voor het uitzoeken helpt het enorm om persoonlijke aandacht te krijgen van een professional met veel kennis. Trouwringservice heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring. Ik ontzorg jullie volledig, van a tot z.

Weinig tijd? Schakel de hulp in van onze thuisjuwelier!

Wisten jullie dat je tegenwoordig niet meer naar een juwelier hoeft te gaan om trouwringen uit te zoeken? Een thuisjuwelier biedt uitkomst als jullie weinig tijd hebben. Ook ervaren mensen het vaak als zeer prettig om in de veilige omgeving van het eigen huis ringen te bekijken – aan tafel of gewoon op de bank. Zonder afleiding en prikkels van buitenaf. Remco van Trouwringservice komt bij jullie langs wanneer het jullie uitkomt. Veel van onze klanten vinden het fijn om ’s avonds af te spreken, omdat de kinderen dan op bed liggen. Bovendien hoef je dan geen vrij te nemen van het werk.

tips kopen trouwringen

Deskundige begeleiding van onze trouwringenspecialist

Remco, onze thuisjuwelier is opgeleid als goudsmid en heeft veel werkervaring opgebouwd. Hij heeft zich ontwikkeld tot een deskundige trouwringenspecialist. Tijdens de afspraak luistert hij uitgebreid naar jullie wensen om jullie vervolgens van een persoonlijk advies te voorzien, eerlijk en vertrouwd. Stap voor stap komen we dichterbij het uitkiezen van de droomringen. Uiteraard mogen jullie ook vrienden en familie uitnodigen (indien gewenst), zodat ook zij mee kunnen kijken.

Enorme keuze in soorten ringen en materialen

Trouwringen zijn er in veel verschillende soorten en maten. De breedte, de dikte, het materiaal en de bewerking variëren van ring tot ring. Ik neem een grote collectie mee, zodat jullie een duidelijk beeld krijgen van de mogelijkheden. De prijzen die jullie zien komen rechtstreeks van de website van de leverancier af: zo weten jullie meteen wat de kosten zijn. De ringen zijn van Duitse makelij, van het toonaangevende Rauschmayer. Dit merk staat garant voor trouwringen van hoge kwaliteit. Goud, witgoud, roségoud, Palladium of platina: waar gaat jullie voorkeur naar uit? En waar moet je dan opletten? Een paar tips helpen dan altijd.

Veel mogelijkheden: altijd een afwerking naar wens

Ik kan jullie ringen nóg specialer maken door ze te personaliseren. Hiervoor maak ik gebruik van ons eigen ontwerpprogramma, waarmee we elementen uit verschillende ringen met elkaar kunnen combineren. Ideaal voor als jullie perfecte ring niet in onze standaard collectie zit, of als je een zeer unieke trouwring wenst. Qua afwerking is er veel mogelijk. Handgeschreven gravures of symbolen brengen wij met de hand aan in ons eigen atelier, geheel kosteloos.

aandachtspunten kopen trouwring

Een afspraak inplannen met onze thuisjuwelier

Ik breng geen voorrijkosten in rekening. Ook is een bezoek van Remco, de trouwringenspecialist geheel vrijblijvend. Zitten jullie droomringen er niet tussen? Dan betalen jullie ook geen kosten. Wel zo eerlijk. Over eerlijkheid gesproken: Ik werk uitsluitend met fairtrade goud en diamanten die afkomstig zijn uit conflictvrije regio’s. jullie hebben in totaal 5 jaar garantie bij verlies of beschadiging van de diamanten in de ring.

Wacht niet langer en neem direct contact op met Trouwringservice voor een afspraak bij jullie thuis!

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Zijn jullie op zoek naar een nieuw paar trouwringen? En willen jullie meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken