Trouwringen uitzoeken voor jullie bruiloft

Trouwringen uitzoeken voor jullie bruiloft

Gaan jullie binnenkort trouwen? En gaan jullie daarom trouwringen uitzoeken voor jullie bruiloft? Het uitzoeken van de ringen is een spannend moment: u wilt er op uw best uitzien tijdens de bruiloft, maar het is ook de bedoeling dat u de ringen de rest van uw leven draagt. Voor het uitzoeken helpt het enorm om persoonlijke aandacht te krijgen van een professional met veel kennis. Trouwringservice heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring. Wij ontzorgen u volledig, van a tot z.

Weinig tijd? Schakel de hulp in van onze thuisjuwelier!

Wist u dat u tegenwoordig niet meer naar een juwelier hoeft te gaan om trouwringen uit te zoeken? Een thuisjuwelier biedt uitkomst als u weinig tijd heeft. Ook ervaren mensen het vaak als zeer prettig om in de veilige omgeving van het eigen huis ringen te bekijken – aan tafel of gewoon op de bank. Zonder afleiding en prikkels van buitenaf. Trouwringservice komt bij u langs wanneer het u uitkomt. Veel van onze klanten vinden het fijn om ’s avonds af te spreken, omdat de kinderen dan op bed liggen. Bovendien hoeft u dan geen vrij te nemen van uw werk.

tips kopen trouwringen

Deskundige begeleiding van onze trouwringenspecialist

Onze thuisjuwelier is opgeleid als goudsmid en heeft veel werkervaring opgebouwd. Hij heeft zich ontwikkeld tot een deskundige trouwringenspecialist. Tijdens de afspraak luistert hij uitgebreid naar uw wensen om u vervolgens van een persoonlijk advies te voorzien, eerlijk en vertrouwd. Stap voor stap komen we dichterbij het uitkiezen van uw droomringen. Uiteraard mag u ook vrienden en familie uitnodigen (indien gewenst), zodat ook zij mee kunnen kijken.

Enorme keuze in soorten ringen en materialen

Trouwringen zijn er in veel verschillende soorten en maten. De breedte, de dikte, het materiaal en de bewerking variëren van ring tot ring. Wij nemen een grote collectie mee, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. De prijzen die u ziet komen rechtstreeks van de website van de leverancier af: zo weet u meteen waar u aan toe bent. Onze ringen zijn van Duitse makelij, van het toonaangevende Rauschmayer. Dit merk staat garant voor trouwringen van hoge kwaliteit. Goud, Palladium, metaal, platina of palladium: waar gaat uw voorkeur naar uit? En waar moet je dan opletten? Een paar tips helpen dan altijd.

Veel mogelijkheden: altijd een afwerking naar wens

Wij kunnen uw ringen nóg specialer maken door ze te personaliseren. Hiervoor maken wij gebruik van ons eigen ontwerpprogramma, waarmee we elementen uit verschillende ringen met elkaar kunnen combineren. Ideaal voor als uw perfecte ring niet in onze standaard collectie zit, of als u een zeer unieke trouwring wenst. Qua afwerking is er veel mogelijk. Handgeschreven gravures of symbolen brengen wij met de hand aan in ons eigen atelier, geheel kosteloos.

aandachtspunten kopen trouwring

Een afspraak inplannen met onze thuisjuwelier

Wij brengen geen voorrijkosten in rekening. Ook is een bezoek van onze trouwringenspecialist geheel vrijblijvend. Zitten uw droomringen er niet tussen? Dan betaalt u ook geen kosten. Wel zo eerlijk. Over eerlijkheid gesproken: wij werken uitsluitend met fairtrade goud dat afkomstig is uit conflictvrije regio’s. U heeft in totaal 5 jaar garantie bij verlies of beschadiging van de diamanten in de ring.

Wacht niet langer en neem direct contact op met Trouwringservice voor een afspraak bij u thuis!

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Bent u op zoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken