Ringen uitzoeken voor de bruiloft, een belangrijk moment

Ringen uitzoeken voor de bruiloft, een belangrijk moment

Gaan jullie binnenkort trouwen? En is het nu tijd om trouwringen uit te gaan zoeken? Dat is een belangrijk en bijzonder moment om naar uit te kijken. Remco van Trouwringservice helpt jullie graag verder tijdens een afspraak: met prachtige trouwringen én met persoonlijk advies. Want ik begrijp als geen ander dat alles op jullie bruiloft moet kloppen, van a tot z. ringen zijn daar onlosmakelijk mee verbonden en hebben daarnaast een rituele functie. Het omdoen van de ringen is een essentieel onderdeel van het bezegelen van het huwelijk.

Ervaar het gemak van thuis trouwringen uitzoeken

Hebben jullie wel zin om trouwringen uit te gaan kiezen, maar hebben jullie het erg druk? Komen jullie tijd tekort om naar de juwelier te gaan? Of wil je graag persoonlijke aandacht van een expert, zodat je zeker weet dat jullie de juiste keuze maken? Doe dan een beroep op de diensten van Trouwringservice. Bij mij hebben jullie de mogelijkheid om trouwringen op afspraak uit te zoeken. Ik kom bij jullie thuis langs op een moment naar wens. Ook ’s avonds is dit mogelijk: ideaal voor als jullie kinderen op bed liggen!

Profiteer van persoonlijke aandacht en begeleiding

Thuis ringen uitzoeken is voor veel mensen een verademing. je bent in een veilige en vertrouwde omgeving, samen met jou partner en mij als trouwringen expert. Op de bank of aan tafel. Jullie krijgen de ruimte om al jullie wensen bij mij kenbaar te maken. Hierbij wordt er aandachtig naar jullie geluisterd en eerlijk advies gegeven. Mocht ik van mening zijn dat een bepaald ontwerp minder passend is, dan zal ik dat ook eerlijk aangeven. Uiteraard ligt de keuze voor de ringen altijd bij jullie.

op afspraak trouwringen zoeken

Grote collectie ringen van topkwaliteit

Tijdens het huisbezoek nemen ik een ruime collectie ringen mee, zodat jullie uitgebreid kunnen kijken, passen en vergelijken. Al onze trouwringen zijn van topkwaliteit en hebben een luxe uitstraling. Ze zijn van het Duitse merk Rauschmeyer, dat zich volledig toegespitst heeft op het produceren van hoogwaardige trouwringen. Of je nu voor goud gaat, voor platina of voor palladium: Ik kan jullie ringen nóg specialer maken met het geavanceerde ontwerpprogramma.

Een gepersonaliseerd ontwerp dat aansluit bij jullie wensen

Wensen jullie een unieke creatie? Helemaal goed. Ik maak graag een gepersonaliseerd ontwerp voor jullie met het ontwerpprogramma. Op basis van de meegebrachte modellen gaan we de ringen verder personaliseren. Zo kunnen jullie kiezen voor mat of glanzend, of voor een dunne of dikke ring. Het aanbrengen van een gravure behoort tot de mogelijkheden. Mochten jullie droomringen er onverhoopt niet tussen zitten, dan brengen ik geen kosten in rekening. Ook de voorrijkosten niet!

De mooiste trouwringen op afspraak

Jullie verdienen de allerbeste service, want trouwringen uitzoeken doe je tenslotte maar één keer. Jullie kiezen ze uit met de bedoeling ze de rest van jullie leven te dragen. Het fijne is dat jullie bij mij maar liefst 5 jaar garantie krijgt op de diamanten in de ringen (bij verlies of beschadiging). Ik werk uitsluitend met fair trade goud en de diamanten zijn afkomstig uit conflictvrije gebieden.

Neem vandaag nog contact op met Trouwringservice en maak een afspraak bij jullie thuis!

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Zijn jullie op zoek naar een nieuw paar trouwringen? En willen jullie meer weten over mijn dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Vrijblijvend een afspraak maken