Ringen uitzoeken voor de bruiloft, een belangrijk moment

Ringen uitzoeken voor de bruiloft, een belangrijk moment

Gaan jullie binnenkort trouwen? En is het nu tijd om trouwringen uit te gaan zoeken? Dat is een belangrijk en bijzonder moment om naar uit te kijken. Trouwringservice helpt u graag verder tijdens een afspraak: met prachtige trouwringen én met persoonlijk advies. Want wij begrijpen als geen ander dat alles op uw bruiloft moet kloppen, van a tot z. ringen zijn daar onlosmakelijk mee verbonden en hebben daarnaast een rituele functie. Het omdoen van de ringen is een essentieel onderdeel van het bezegelen van het huwelijk.

Ervaar het gemak van thuis trouwringen uitzoeken

Heeft u wel zin om trouwringen uit te gaan kiezen, maar heeft u of uw partner het erg druk? Komen jullie tijd tekort om naar de juwelier te gaan? Of wilt u graag persoonlijke aandacht van een expert, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt? Doe dan een beroep op de diensten van Trouwringservice. Bij ons heeft u de mogelijkheid om trouwringen op afspraak uit te zoeken. Wij komen bij u thuis langs op een moment naar wens. Ook ’s avonds is dit mogelijk: ideaal voor als uw kinderen op bed liggen!

Profiteer van persoonlijke aandacht en begeleiding

Thuis ringen uitzoeken is voor veel mensen een verademing. U bent in een veilige en vertrouwde omgeving, samen met uw partner en onze trouwringen expert. Op de bank of aan tafel. U krijgt de ruimte om uw wensen bij ons kenbaar te maken. Hierbij wordt er aandachtig naar u geluisterd en eerlijk advies gegeven. Mochten wij van mening zijn dat een bepaald ontwerp minder passend is, dan zullen wij dat ook eerlijk aangeven. Uiteraard ligt de keuze voor de ringen altijd bij u.

op afspraak trouwringen zoeken

Grote collectie ringen van topkwaliteit

Tijdens ons huisbezoek nemen wij een ruime collectie ringen mee, zodat u uitgebreid kunt kijken, passen en vergelijken. Al onze trouwringen zijn van topkwaliteit en hebben een luxe uitstraling. Ze zijn van het Duitse merk Rauschmeyer, dat zich volledig toegespitst heeft op het produceren van hoogwaardige trouwringen. Of u nu voor goud gaat of voor zilver, voor platinum of voor palladium: wij kunnen uw ringen nóg specialer maken met ons geavanceerde ontwerpprogramma.

Een gepersonaliseerd ontwerp dat aansluit bij uw wensen

Wenst u een unieke creatie? Helemaal goed. Wij maken graag een gepersonaliseerd ontwerp voor u met ons ontwerpprogramma. Op basis van de meegebrachte modellen gaan we de ringen verder personaliseren. Zo kunt u kiezen voor mat of glanzend, of voor een dunne of dikke ring. Het aanbrengen van een gravure behoort tot de mogelijkheden. Mochten jullie droomringen er onverhoopt niet tussen zitten, dan brengen wij geen kosten in rekening. Ook de voorrijkosten niet!

De mooiste trouwringen op afspraak

U verdient de allerbeste service, want trouwringen uitzoeken doet u tenslotte maar één keer. U kiest ze uit met de bedoeling ze de rest van uw leven te dragen. Het fijne is dat u bij ons maar liefst 5 jaar garantie krijgt op de diamanten in de ringen (bij verlies of beschadiging). Wij werken uitsluitend met fair trade goud en onze diamanten zijn afkomstig uit conflictvrije gebieden.

Neem vandaag nog contact op met Trouwringservice en maak een afspraak bij u thuis!

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Bent u op zoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken