Trouwringservice.nl

Ringen uitzoeken, 's avonds bij u thuis

5 sterren

 beoordeling van onze klanten

1000+

tevreden klanten

25 jaar 

garantie op je aankoop

100 aandacht

100% aandacht

We worden niet afgeleid. Alle aandacht ligt bij het kiezen van jullie droomringen. 

hulp en advies

Advies en informatie

Als goudsmid geven wij jullie advies over de kwaliteit van de materialen en stenen. Ook het draagcomfort moet perfect zijn.

service aan huis

Eerlijke prijzen

Onze service aan huis kost niets. Jullie betalen bij aankoop van ringen alleen de ringen. Deze leveren wij voor de actuele prijs.

rust en tijd

Wij hebben alle tijd

Tijdens de afspraak hebben wij alle tijd. Jullie hoeven niet te haasten. Het moeten de perfecte ringen worden, dus dat kost soms tijd.

geen tijd en geld kwijt aan reiskosten

Geen reistijd

Een bruiloft voorbereiden is al druk genoeg. Daarom komen wij gewoon naar jullie toe.

ringen uitzoeken in betrouwbare omgeving

Vertrouwde omgeving

Trouwringen uitzoeken en ontwerpen is niet zo maar iets. Daarom is een vertrouwde omgeving wel zo prettig!

Remco van Trouwringservice.nl

Trouwringen voor iedereen.

Het kiezen van trouwringen is niet zo maar iets. Jullie dragen ze de rest van jullie leven en hebben een belangrijke symbolische waarde. Goed advies is daarom erg belangrijk. Als goudsmid adviseren wij jullie over alles wat met jullie droomringen te maken heeft.

Als afgestudeerd goudsmid kan ik jullie goed helpen bij het vinden van de juiste ringen! Ook de maat van de ringen moet perfect zijn. Om onze service voor iedereen toegankelijk te maken, komen wij door heel Nederland aan huis. Thuis in alle rust kunnen we de aandacht goed bij de ringen houden en zo tot de mooiste trouwringen voor jullie komen.

Maak een vrijblijvende afspraak en ik kom naar jullie toe.

Tot snel!
Remco


Wat klanten zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Wat ongelooflijk veel keus"

Wat was het fijn om in huiselijke sfeer onze ringen uit te zoeken. En wat een keus was er… Remco heeft ons in onze keuze goed begeleid en van advies voorzien, hij weet waar hij over praat!

aanbeveling
Laurens en Rianne
"Al met al een aanrader"
Zeer tevreden over trouwringservice! Toen we uiteindelijk de ringen hadden gevonden wilden we nog een kleine aanpassing, dit was mogelijk! Ook zijn we erg tevreden met onze graveringen! Al met al, een aanrader!!
trouwringservice.nl aanbevelen
Wilco

"Remco is een echte vakman"

Wij zijn heel blij met onze mooie trouwringen! Remco kwam bij ons thuis en nam alle tijd voor ons. De service was supergoed, snelle levering en de handgeschreven gravure is ook prachtig! Je kunt merken dat Remco een echte vakman is. Wij kunnen hem zeker aanraden bij andere stellen!
klanten vertellen mening
Marita 

Trouwringservice in een handig overzicht 

thuis trouwringen shoppen

Trouwringen uitzoeken op afspraak

Wij kunnen helpen! Op afspraak komen wij graag bij jullie thuis langs om onze trouwringen collectie te demonstreren.

Onze grote collectie van trouwringen met verschillende breedtes, diktes, materialen, kleuren en bewerkingen biedt voor iedereen wel wat wils.

Het is ook mogelijk jullie trouwringen van zelf-aangeleverd goud te laten maken. Mochten jullie dit graag willen, meld dit dan even bij het maken van een afspraak. Wij nemen dan gereedschap mee om het goud te testen. Door het goud te testen weten wij welk gehalte het goud is. Zo weten we of de uiteindelijke ringen van goede kwaliteit zullen zijn.

uitzoeken trouwringen

Trouwringen uitzoeken

Tijdens jullie afspraak mogen jullie de ringen uit onze collectie uitgebreid doorzoeken, vergelijken en passen.

Ook is het mogelijk om gepersonaliseerde ringen te ontwerpen met een ontwerpprogramma.

thuis trouwringen uitzoeken

Tijdens de afspraak

Tijdens een afspraak bekijken jullie samen met Remco naar de meegebrachte trouwring modellen uit de collectie. Daarna kunnen we naar jullie wens ringen ontwerpen in een ontwerpprogramma.

In dit programma kunnen we de ringmodellen die jullie mooi vinden combineren om zo voor jullie beiden de perfecte ring te creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Het ontwerpprogramma vermeldt ook de prijs van jullie ringen. Bij elke aanpassing kan de prijs van de ringen veranderen. Door aanpassingen te combineren is het daardoor mogelijk ringen te ontwerpen waarvan de prijs binnen jullie budget valt.

prijzen trouwring

Prijzen

Wij kunnen al ringen leveren vanaf ongeveer € 700,- per set. Gemiddeld kosten onze ringen tussen de € 1.500,- en €1.900,- per set. Dit is afhankelijk van veel verschillende factoren. Wij adviseren hier uitgebreid over tijdens een afspraak.

Je betaalt bij ons nooit teveel. De prijs van jullie ringen komt direct van de website van de smederij. Hierin is de actuele goudkoers opgenomen.

Bij een zelf ontworpen ring wordt de prijs van de ring vastgesteld aan de hand van een vergelijkbare ring op deze website, of via het ontwerpprogramma.


Voordelen Trouwringservice

  • Geen voorrijkosten
  • Geen ring gevonden? Dan ook geen kosten
  • Droomringen gevonden? U betaald alleen de ringen!
kwaliteit van trouwringen

Kwaliteit

De ringen die wij leveren zijn van een constante hoge kwaliteit. Daarnaast bieden wij de volgende garanties over de kwaliteit van de trouwringen:

  • 14 karaat goud is altijd fairtrade goud
  • Diamanten komen uit conflict vrije regio’s
  • De ringen zijn nikkelvrij
  • Jullie krijgen 5 jaar garantie bij verlies of beschadiging van diamanten in de ringen
  • Ringen zijn bij verlies of diefstal tot 25 jaar na aankoop na te bestellen.
gravure is gratis

Gravure

Ringen die bij ons gekocht worden kunnen worden voorzien van een gravure, die wij altijd gratis aanbrengen. Persoonlijke teksten kunnen in alle mogelijke lettertypes in jullie ringen worden gegraveerd. Zelfs handgeschreven teksten of symbolen vallen onder de mogelijkheden!

Wij graveren trouwringen altijd in ons eigen atelier. Op die manier zijn wij er zeker van dat gravures later makkelijk veranderd of uitgebreid kunnen worden.

levertijd ring

Levertijd 

Wij hanteren een minimale levertijd van 3 weken. Het is meestal mogelijk de ringen sneller te leveren, maar dat kunnen wij niet garanderen. Mochten jullie de ringen op een bepaalde datum willen ontvangen, dan kan dat uiteraard ook. We kunnen dit tijdens de afspraak bespreken.

Overtuigd? 
Plan een afspraak

Trouwringen kopen, hoe werkt dat? Trouwringen set uitzoeken

Reviews 

"Hij nam echt de tijd voor ons"

Via Facebook zijn wij met Remco in contact gekomen, hij kwam aan huis met de ringen en dat kwam voor ons perfect uit. En wat een service, had een lading ringen bij waar we op ons gemak uit konden kiezen. Hij nam echt de tijd voor ons. Ook met het uitkiezen van de tekst en lettertype, hij is van alle markten thuis. Hij kwam ook persoonlijk de ringen langs brengen met een klein presentje. Ik was opslag verliefd op de ringen, en de tekst + lettertype was voor mij heel belangrijk maar hij heeft het echt precies zo gedaan zoals wij (vooral ik) het wilde. Wij kunnen niet wachten tot onze trouwdag om de ringen te dragen. Echt een topservice
wat klanten zeggen
Sammy
"Geweldige service met genoeg keus"
Na hééél lang zoeken en twijfelen over trouwringen hebben wij, nog heel kort voordat we gingen trouwen, een afspraak gemaakt met Remco. Een geweldige service met genoeg keus voor ieder wat wils. Wij vonden heel veel ringen mooi waardoor wij het moeilijk vonden om te kiezen, maar met de juiste tactiek van Remco uiteindelijk zonder twijfels onze prachtige ringen gekocht, en dat gewoon heerlijk bij ons thuis op de bank. Zeer zeker een aanrader.
review en aanbeveling
Kimberley Kalkman
arrow_drop_up arrow_drop_down