arrow_drop_up arrow_drop_down
trouwringen kiezen

Wij komen bij u langs 

Ringen uitzoeken, 's avonds bij u thuis 

10 jaar

toonaangevend in deze markt

500+

tevreden klanten

5 jaar 

garantie op je aankoop

100 aandacht

100% aandacht

We worden niet afgeleid. Alle aandacht ligt bij het kiezen van uw droomringen. 

hulp en advies

Helpen kiezen

Bent u er bijna uit? Wilt u anderen mee laten beslissen? Nodig ze bij u thuis uit. 

service aan huis

Niet duur 

Velen denken dat onze extra service een stuk duurder is. Maar niets is minder waar. De prijzen zijn gelijk!

rust en tijd

Op 't gemakkie 

We hebben alle tijd. We komen s'avonds bij u langs en gaan pas weg wanneer u tevreden bent. 

geen tijd en geld kwijt aan reiskosten

Geen reistijd

U hoeft zelf de deur niet uit. Dat scheelt weer de nodige reistijd.

ringen uitzoeken in betrouwbare omgeving

Vertrouwde omgeving

Trouwringen kiezen is niet zo maar iets. Daarom is een vertrouwde omgeving wel zo prettig!

trouwringservice

Wie ben ik?

Het kiezen van trouwringen is niet zo maar iets. U draagt ze de rest van uw leven en hebben een belangrijke symbolische waarde.

Als afgestudeerd goudsmid kan ik u goed helpen bij het kiezen van de juiste ringen! Ik kan u op de hoogte brengen van wat wel en niet kan en heb kennis van de verschillende kwaliteiten. 

Met mijn jarenlange ervaring kan ik u voorzien van het juiste advies en helpen aan uw droomring. 

Tot snel!
Remco


Wat klanten zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Wat ongelooflijk veel keus"

Wat was het fijn om in huiselijke sfeer onze ringen uit te zoeken. En wat een keus was er… Remco heeft ons in onze keuze goed begeleid en van advies voorzien, hij weet waar hij over praat! Geweldig mooi dat onze eigen handschriften gebruikt werden voor de gravures.
Wat waren wij trots dat wij onze prachtige ringen konden laten zien!

Als je op een rustige, ontspannen manier jullie droomringen willen uitzoeken, ga naar Trouwringservice!

aanbeveling
Laurens en Rianne
"Al met al een aanrader"
Zeer tevreden over trouwringservice! Nadat de afspraak was gemaakt zijn we langs gegaan om trouwringen uit te zoeken. Dit was best even lastig aangezien er zeer veel modellen waren. Gelukkig zijn we hierbij kundig geholpen door Remco die ons eerlijk advies heeft gegeven. Toen we uiteindelijk de ringen hadden gevonden wilden we nog een kleine aanpassing, dit was mogelijk! Ook zijn we erg tevreden met onze graveringen! Al met al, een aanrader!!
trouwringservice.nl aanbevelen
Wilco

"Remco is een echte vakman"

Wij zijn heel blij met onze mooie trouwringen! Remco kwam bij ons thuis en nam alle tijd voor ons. De service was supergoed, snelle levering en de handgeschreven gravure is ook prachtig! Je kunt merken dat Remco een echte vakman is. Wij kunnen hem zeker aanraden bij andere stellen!
klanten vertellen mening
Marita 

Dienstverlening in een handig overzicht 

thuis trouwringen shoppen

Trouwringen kiezen op afspraak

Wij kunnen helpen! Op afspraak komen wij graag bij jullie thuis langs om onze trouwringen collectie te demonstreren.

Onze grote collectie van trouwringen met verschillende breedtes, diktes, materialen, kleuren en bewerkingen biedt voor iedereen wel wat wils.

Het is ook mogelijk jullie trouwringen van zelf-aangeleverd goud te laten maken. Mochten jullie dit graag willen, meld dit dan even bij het maken van een afspraak. Wij zorgen dan dat wij gereedschap om het goud te testen meebrengen naar jullie afspraak. Door het goud te testen weten wij welk gehalte het goud is. Zo weten we of de uiteindelijke ringen van goede kwaliteit zullen zijn.

uitzoeken trouwringen

Trouwringen uitzoeken

Tijdens jullie afspraak mogen jullie de ringen uit onze collectie uitgebreid doorzoeken, vergelijken en passen.

Ook is het mogelijk om gepersonaliseerde ringen te ontwerpen met een ontwerpprogramma.

thuis trouwringen kiezen

Tijdens de afspraak

Tijdens een afspraak bekijken jullie samen met onze trouwringenexpert naar de meegebrachte trouwring modellen uit onze collectie. Daarna kunnen we naar jullie wens ringen ontwerpen in een ontwerpprogramma.

In dit programma kunnen we de ringmodellen die jullie mooi vinden combineren om zo voor jullie beiden de perfecte ring te creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Het ontwerpprogramma vermeldt ook de prijs van jullie ringen. Bij elke aanpassing kan de prijs van de ringen veranderen. Door aanpassingen te combineren is het daardoor mogelijk ringen te ontwerpen waarvan de prijs binnen jullie budget valt.

prijzen trouwring

Prijzen

Wij kunnen al ringen leveren vanaf ongeveer € 300,- per set. Gemiddeld kosten onze ringen tussen de € 1.200,- en €1.600,- per set. Dit is afhankelijk van veel verschillende factoren. Wij adviseren hier uitgebreid over tijdens een afspraak.

Je betaalt bij ons nooit teveel. De prijs van jullie ringen komt direct van de website van de leverancier.

Bij een zelf ontworpen ring wordt de prijs van de ring vastgesteld aan de hand van een vergelijkbare ring op deze website, of via het ontwerpprogramma.


Voordelen Trouwringservice

  • Geen voorrijkosten
  • Geen ring gevonden? Dan ook geen kosten
  • Droomringen gevonden? U betaald alleen de ringen!
kwaliteit van trouwringen

Kwaliteit

De ringen die wij leveren zijn van een constante hoge kwaliteit. Daarnaast bieden wij de volgende garanties over de kwaliteit van de trouwringen:

  • 14 karaat goud is altijd fairtrade goud
  • Diamanten komen uit conflict vrije regio’s
  • De ringen zijn nikkelvrij
  • Jullie krijgen 5 jaar garantie bij verlies of beschadiging van diamanten in de ringen
  • Ringen zijn bij verlies of diefstal tot 25 jaar na aankoop na te bestellen.
gravure is gratis

Gravure

Ringen die bij ons gekocht worden kunnen worden voorzien van een gravure, die wij altijd gratis aanbrengen. Persoonlijke teksten kunnen in alle mogelijke lettertypes in jullie ringen worden gegraveerd. Zelfs handgeschreven teksten of symbolen vallen onder de mogelijkheden!

Wij graveren trouwringen altijd in ons eigen atelier. Op die manier zijn wij er zeker van dat gravures later makkelijk veranderd of uitgebreid kunnen worden.

levertijd ring

Levertijd 

Wij hanteren een standaard levertijd van 3 weken. Het is meestal mogelijk de ringen sneller te leveren, maar dat kunnen wij niet garanderen. Mochten jullie de ringen op een bepaalde datum willen ontvangen, dan kan dat uiteraard ook. We kunnen dit tijdens de afspraak bespreken.

Overtuigd? Plan een afspraak

Reviews 

"Hij nam echt de tijd voor ons"

Via Facebook zijn wij met Remco in contact gekomen, hij kwam aan huis met de ringen en dat kwam voor ons perfect uit. En wat een service, had een lading ringen bij waar we op ons gemak uit konden kiezen. Hij nam echt de tijd voor ons. Ook met het uitkiezen van de tekst en lettertype, hij is van alle markten thuis. Hij kwam ook persoonlijk de ringen langs brengen met een klein presentje. Ik was opslag verliefd op de ringen, en de tekst + lettertype was voor mij heel belangrijk maar hij heeft het echt precies zo gedaan zoals wij (vooral ik) het wilde. Wij kunnen niet wachten tot 4 december 2018 om de ringen te dragen. Echt een topservice
wat klanten zeggen
Sammy
"Geweldige service met genoeg keus"
Na hééél lang zoeken en twijfelen over trouwringen hebben wij, nog heel kort voordat we gingen trouwen, een afspraak gemaakt met Remco. Een geweldige service met genoeg keus voor ieder wat wils. Wij vonden heel veel ringen mooi waardoor wij het moeilijk vonden om te kiezen, maar met de juiste tactiek van Remco uiteindelijk zonder twijfels onze prachtige ringen gekocht, en dat gewoon heerlijk bij ons thuis op de bank. Zeer zeker een aanrader.
review en aanbeveling
Kimberley Kalkman
Cookies