Mijn klanten aan het woord

Nu, weken na de bruiloft dragen we ze nog elke dag vol trots!
17 september was onze grote dag. Voor de trouwringen zijn wij na goede verhalen van verschillende kanten bij trouwringservice.nl terecht gekomen.
De werkwijze van Remco sprak ons al direct aan: Gewoon thuis op de bank... met een koffer vol modellen. 'Spelenderwijs' ontdekt Remco welke ringen de voorkeur hebben van het bruidspaar, door ze steeds twee dozen vol ringen voor te houden.
Zonder iets te zeggen ontwerpt hij een voorbeeldje met de gekregen informatie: verbazingwekkend welke informatie hij uit het kritisch bekijken, de opmerkingen en de blikken van ons wist te halen!
De ringen hebben we met elkaar gefinetuned tot ónze exemplaren! Nu, weken na de bruiloft dragen we ze nog elke dag vol trots! De namen zijn gegraveerd in ons eigen handschrift én ook dragen we beide een halve gegraveerde wereldkaart in de ring, die (als de ringen op elkaar liggen) een hele afbeelding vormen! Heel gaaf! Onwijs bedankt voor de service, de manier van werken én het resultaat!
Annoniem
Koen Visser
We konden zelfs de graveringen in ons eigen handschrift doen.
Zeer goede ervaringen! Echt aan te raden! We hebben een afspraak gemaakt en Remco kwam thuis langs met een enorme collectie. Zoveel dat we moeilijk konden kiezen. Door de tips van Remco konden we toch snel bij 1 soort ring uit. Daar hebben we uiteindelijk alle voor en nadelen van genoemd. Daarmee hebben we in het bijbehorende website zelf een ring samengesteld. We wilden graag een duidelijke mannen en vrouwen ring en dat is helemaal aangepast naar onze wensen. Tot op detail. We konden zelfs de graveringen in ons eigen handschrift doen. Het werden echt onze eigen ringen!! Ze werden thuis afgegeven met een cadeautje en een certificaat van echtheid. Ze waren zo mooi! Remco was zeer behulpzaam en vriendelijk en hielp ons echt verder in alle eerlijkheid, ook als een materiaal (waar hij meer winst op zou maken) niet echt toepasselijk was, zei hij dat eerlijk. We hebben er hele mooie ringen aan over gehouden. Voor de bruiloft poetste hij ze extra op voor glans op de grote dag en na de bruiloft vroeg hij meermaals of alles naar wens was zo! We zouden het zeker aanraden. Prijs kwaliteit is buitengewoon goed! Meer dan verwacht!
Annoniem
Anne Sophie de Deugd
Al met al, een aanrader!!
Zeer tevreden over trouwringservice! Nadat de afspraak was gemaakt zijn we langs gegaan om trouwringen uit te zoeken. Dit was best even lastig aangezien er zeer veel modellen waren. Gelukkig zijn we hierbij kundig geholpen door Remco die ons eerlijk advies heeft gegeven. Toen we uiteindelijk de ringen hadden gevonden wilden we nog een kleine aanpassing, dit was mogelijk! Ook zijn we erg tevreden met onze graveringen! Al met al, een aanrader!!
Annoniem
Wilco Offermans
These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Een kritische blik met een passend advies"
Heel fijn om in eigen sfeer ringen uit te zoeken met een professionele juwelier erbij!
Een kritische blik met een passend advies heeft deze nauwkeurige vakman, echt een aanrader!
Esther
"Een geweldige service met genoeg keus voor ieder wat wils"
Na heeel lang zoeken en twijfelen over trouwringen hebben wij, nog heel kort voordat we gingen trouwen, een afspraak gemaakt met Remco. Een geweldige service met genoeg keus voor ieder wat wils. Wij vonden heel veel ringen mooi waardoor wij het moeilijk vonden om te kiezen, maar met de juiste tactiek van Remco uiteindelijk zonder twijfels onze prachtige ringen gekocht, en dat gewoon heerlijk bij ons thuis op de bank. Zeer zeker een aanrader.
Kimberly Kalkman 
"Ze waren helemaal super en zoals verwacht. "
Remco is een fijne rustige man die ons de tijd gaf om onze gewenste trouwring uit te zoeken. Tussen de verschillende ringen zat niet echt de ring die wij zochten, hier wist hij een oplossing op. Hij ontwierp ons gewenste ringen en vlak voor onze grote dag bracht Remco de ringen in een mooi doosjes. Ze waren helemaal super en zoals verwacht. Kortom top service en dat allemaal thuis op onze eigen bank.
Eliza

"Wat was het fijn"

Wat was het fijn om in huiselijke sfeer onze ringen uit te zoeken. En wat een keus was er… Remco heeft ons in onze keuze goed begeleid en van advies voorzien, hij weet waar hij over praat! Geweldig mooi dat onze eigen handschriften gebruikt werden voor de gravures.


Wat waren wij trots dat wij onze prachtige ringen konden laten zien!


Als je op een rustige, ontspannen manier jullie droomringen willen uitzoeken, ga naar Trouwringservice!

Laurens en Rianne 
"Super tevreden"
Super tevreden!! Echt een aanrader!

Clauwers

"We zijn heel blij met onze trouwringen"
Wij zijn heel blij met onze mooie trouwringen! Remco kwam bij ons thuis en nam alle tijd voor ons. De service was supergoed, snelle levering en de handgeschreven gravure is ook prachtig! Je kunt merken dat Remco een echte vakman is. Wij kunnen hem zeker aanraden bij andere stellen!
Marita 
Wij waren op zoek naar mooie trouwringen en vonden via een advertentie in de Gezinsgids Trouwringservice.nl . In eerste instantie geloofden we niet eens dat hij echt helemaal naar Groningen zou rijden om ringen aan ons te laten zien, maar hij kwam toch echt! Na kort kennis te hebben gemaakt, toverde hij de ringen tevoorschijn en we waren erg verbaasd over het grote assortiment dat hij had meegenomen. Aangemoedigd door Remco, keurden wij ringen af, maar veel werden ook goedgekeurd. Doordat hij zoveel had meegenomen hadden we veel mogelijkheden, maar dat maakt de keuze natuurlijk wel moeilijker.De manier waarop hij uiteindelijk bij de perfecte ring voor ons kwam, is niet uit te leggen, je moet het meemaken. Stapje voor stapje kwamen we steeds dichter bij de ring die wij eigenlijk wilden hebben.
Trouwringservice.nl is een topbedrijf en Remco is een erg sympathieke verkoper die middels gesprek uiteindelijk weet wat je wilt hebben. Toch laat hij de keuze volledig aan het echtpaar over. Hij laat ringen zien, wacht af, luistert naar het toekomstige bruidspaar en doet wat ze zeggen.Kortom, wij raden Trouwringservice op alle fronten aan bij ieder bruidspaar. Want de beste man komt echt! Ook al woon je in een uithoek in Groningen of Limburg!
Berend Schaak 

"In alle rust de ringen uitzoeken"

Wij zijn erg blij met onze ringen en ontzettend tevreden over de service! In alle rust de ringen kunnen uitzoeken, tot we bij het gewenste ontwerp uitkwamen. Heel erg bedankt Remco!

Edith Verloop 
"Super tevreden"
Kan deze trouwring service iedereen aanbevelen! Op een hele ontspannende manier trouwringen gepast,  gewoon lekker thuis op de bank, zonder enige druk van buitenaf te hoeven ervaren..  Goed en eerlijk advies gekregen, creatief meedenken en ontzettend geduldig.

Anne Kristien van Vliet

"We zijn heel blij met onze trouwringen"

Afgelopen zaterdag lekker thuis onze ringen uit gekozen! 

Super service, kon precies maken wat ik in gedachte had! En daar leuk de ring van mijn aanstaande op aangepast We zijn er super blij mee en kunnen niet wachten tot het zover is

Melissa