Hoelang van te voren moeten we trouwringen bestellen?

Hoelang van te voren moeten we trouwringen bestellen?

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie hiervoor opzoek naar trouwringen? Zijn jullie benieuwd hoelang van te voren jullie de trouwringen moeten bestellen? Willen jullie weten of trouwringen ook met spoed geleverd kunnen worden? Wij zetten hier alles op een rij.

Hoelang van te voren moeten we trouwringen bestellen?

Deze vraag krijgen wij vaak, graag leggen wij jullie uit wat gangbaar en wat mogelijk is. Niets is zo vervelend als dat de ringen te laat zijn. Dan sta je voor het altaar, in het gemeentehuis of in jullie prieeltje en dan zijn er geen ringen. Dat kan niet hebben wij besloten. Maar hoelang van de voren maak je dan de afspraak op trouwringen uit te zoeken?

Het is raadzaam om ruim van te voren te gaan kijken naar trouwringen. Wij raden aan om hier een half jaar voor het trouwen mee te beginnen. Hierdoor weten jullie goed welke smaak jullie hebben en of deze bij jullie redelijk hetzelfde is. Trouwringen draag je heel je leven, daarom is een goede keuze erg belangrijk.

Wat is de levertijd van trouwringen?

Veel juweliers hanteren een levertijd van 6 weken. Deze 6 weken zijn nodig om de ringen te maken en naar de juwelier te verzenden. Trouwringservice hanteert een standaard levertijd van 3 weken. Bij spoed is het ons al een aantal keer gelukt de ringen binnen 1 week te leveren. Zonder ringen in het huwelijk treden komt bij onze klanten niet voor. Ook bij een geregistreerd partnerschap waar ringen gewenst zijn, moeten ze er op tijd zijn.

Het komt bij ons voor dat stellen een half jaar, en soms een heel jaar, van te voren hun ringen bestellen. Wij zorgen dan dat ze op de afgesproken tijd bij het aanstaand bruidspaar is.

Waar moet je op letten bij het kiezen van trouwringen?

Als jullie de zoektocht hebben geopend om jullie droomringen te ontdekken, zijn er een aantal zaken waar jullie goed op kunnen letten.

  1. Van welk materiaal moeten onze trouwringen gemaakt zijn?
  2. Welk budget hebben wij beschikbaar voor trouwringen?
  3. Willen we een gravure, zo ja, wat willen wij in de ringen hebben staan?
  4. Houden wij van een diamantje in de ringen of willen wij eenvoudige trouwringen zonder steentje?
  5. Welke stijl trouwringen spreekt ons erg aan?
  6. Wat voor onderhoud hebben onze trouwringen nodig?

Dit zijn zo van die vragen die jullie het beste zelf kunnen beantwoorden of kunnen vragen aan de trouwring specialist. Een goed advies is altijd erg belangrijk, het is daarom niet vreemd om vragen te stellen tijdens het uitzoeken van trouwringen. Jullie kopen doorgaans niet iedere dag trouwringen, daarom adviseren we graag en leggen we uit waarom je bepaalde dingen beter niet kunt doen of juist wel. Hoelang van te voren jullie de trouwringen in huis willen hebben is uiteraard ook een vraag die in dit rijtje thuis hoort. Denk er vast over na en schrijf jullie antwoorden eventueel op.

Hoelang van te voren moeten wij gaan kijken voor trouwringen?

Hoeveel wordt er gemiddeld uitgegeven aan trouwringen?

In Nederland wordt gemiddeld €1500,- uitgegeven aan een set trouwringen. Hierbij zijn uiteraard ook mensen meegeteld die €300,- uitgeven aan een set. Aan de andere kant zijn er ook stellen die meer dan €3000,- uitgeven aan een set trouwringen. Uiteraard kunnen jullie de ringen naar eigen budget laten ontwerpen. Per winkel is het verschillend of, en hoelang van te voren er een aanbetaling gedaan moet worden. Dit bespreken jullie met de verkoper.

Hoe werkt Trouwringservice.nl

Trouwringservice.nl rijd met de trouwringencollectie door heel Nederland en net daarbuiten. Met meer dan 300 trouwringmodellen schuiven wij aan bij aanstaande echtparen. Door alle ringen goed te bekijken, passen en van commentaar te voorzien, komen we vanzelf op de ringen die jullie het meest aanspreken. Als deze ringen niet helemaal naar wens zijn, en er nog details aangepast moeten worden, dan staan wij ook voor jullie klaar. Met ons ontwerpprogramma ontwerpen wij jullie trouwringen gewoon bij jullie thuis.

Niet alleen de trouwringen kunnen naar eigen wens worden aangepast, ook de gravure maken wij graag persoonlijk. Hebben jullie voorkeur voor een bepaald lettertype of eigen handschrift? Het kan allemaal. Ook een logo of uitspraak kan in de ringen worden gezet. We bespreken dit tijdens de afspraak. Hoe lang van te voren maak je dan een afspraak? Wij zeggen altijd, hoe eerder hoe beter. Jullie hebben dan ruim de tijd om te oriënteren. Als jullie de ringen direct vinden, zijn de trouwringen vast geregeld.

Een afspraak inplannen met Trouwringservice

Een afspraak maken met onze trouwringenexpert doet u heel eenvoudig online via onze website. U hoeft alleen maar het contactformulier in te vullen. Daarna nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak in te plannen, geheel vrijblijvend! Mochten jullie droomringen er niet tussen zitten, dan brengen wij geen kosten in rekening.

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Bent u opzoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken