Trouwringen kopen in Ouderkerk aan den IJssel en omgeving

Trouwringen kopen in Ouderkerk aan den IJssel en omgeving

Wonen jullie in Ouderkerk aan den IJssel en zijn jullie van plan om te gaan trouwen? Zijn jullie voor jullie bruiloft opzoek naar de mooiste trouwringen? Zijn jullie al bekend met het thuis uitzoeken van trouwringen? Lees hier meer over onze dienstverlening in Ouderkerk aan den IJssel en omgeving.

Trouwringen kopen in Ouderkerk aan den IJssel

In Ouderkerk aan den IJssel, Gouderak, Lageweg, Krimpen aan de lek, Vlist en Stolwijk is geen juwelier. Hierdoor moet er altijd worden uitgeweken naar de omliggende plaatsen om trouwringen uit te zoeken. Daar is nu een oplossing voor. Trouwringservice.nl komt vrijblijvend bij jullie thuis met een enorme trouwringen collectie. Deze collectie kunnen jullie helemaal doorzoeken en vergelijken. Trouwringen kopen in Ouderkerk aan den IJssel

Naast de, meer dan 300, ringmodellen die wij mee nemen, hebben wij ook een ontwerpprogramma waarmee wij meer dan 4 biljoen verschillende trouwringen kunnen ontwerpen. Jullie vinden tijdens deze afspraak gegarandeerd de mooiste ringen. Een afspraak is altijd vrijblijvend. Als jullie geen ringen wensen te kopen, berekenen wij ook geen kosten.

Hoe werkt het?

Jullie maken een afspraak via het contactformulier op onze website. Na het verzenden van het contactformulier nemen wij contact met jullie op om de afspraak te bevestigen. Een afspraak kan ook ’s avonds plaatsvinden of op zaterdag.

Wij komen met regelmaat in klushuizen of caravans. Hier is vaak de rust te vinden die nodig is om ongestoord de ringen uit te zoeken.

Eerst nemen we de hele collectie meegebrachte ringen door. Hierbij leren wij jullie smaak en stijl goed kennen. Alle vragen die jullie bij de ringen hebben, beantwoorden wij als goudsmid. Wij sturen jullie niet in keuzes, maar wij adviseren op kwaliteit en laten de keuzes aan jullie over.

Uiteindelijk blijven er een aantal ringen over die jullie allemaal erg mooi vinden. In het ontwerpprogramma kunnen wij deze ringen samenvoegen en zo tot een persoonlijk ontwerp komen. De trouwringen zijn van alle kanten te bekijken. De materiaalkeuzes kunnen hierin ook worden aangepast.

Naast het schitterende ontwerp van jullie ringen staat ook gelijk de prijs van de ringen in beeld. Deze is altijd actueel met de huidige goudkoers. De gemiddelde prijs die bruidsparen uitgeven aan trouwringen is ongeveer €1500,-. Als jullie een bepaald budget hebben voor de ringen, dan kunnen we in het ontwerpprogramma kleine dingen aanpassen zodat wij niet te ver afwijken van jullie budget.

Als wij trouwringen kopen, hoe werkt het daarna?

Als jullie besluiten de ontworpen ringen te kopen, vullen we een formulier in waar alle gegevens van de ringen opstaan. Hierdoor is alles voor iedereen duidelijk. De levertijd van trouwringen wisselt erg, maar het is ons al een aantal keren gelukt de ringen binnen een week te leveren. De standaard minimale levertijd is ongeveer 3 weken. Als jullie de ringen pas over een half jaar willen ontvangen, dan kan dat uiteraard ook.

Wij sturen jullie alle gegevens van de trouwringen toe en sturen gelijk een betaalverzoek voor de afgesproken aanbetaling mee. Jullie ringen worden compleet naar jullie wensen gemaakt en gegraveerd. Omdat wij de ringen in ons eigen atelier graveren, is een gravure in eigen handschrift ook mogelijk. Symbolen en bepaalde lettertypes, alles is mogelijk. Het graveren van de trouwringen doen wij altijd gratis.

Ook leuk om te lezen…

Waar kan ik een afspraak maken?

Zijn jullie benieuwd naar onze collectie en zouden jullie graag een afspraak willen maken voor het uitzoeken van trouwringen? Zijn jullie opzoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken