Trouwringen kopen in Velserbroek en omgeving

Trouwringen kopen in Velserbroek en omgeving

Gaan jullie binnenkort trouwen en wonen jullie in Velserbroek, IJmuiden of Haarlem? Zijn jullie hiervoor opzoek naar een trouwringenexpert om jullie trouwringen uit te zoeken en te ontwerpen? Lees hier over onze dienstverlening om thuis jullie trouwringen uit te zoeken. Gewoon ontspannen op de bank of aan tafel.

Trouwringen kopen in Velserbroek

Trouwringen is het symbool van de liefde. Daarom is het belangrijk om ringen te vinden die echt bij jullie passen. Wij zijn laatst in Velserbroek geweest om met een stel trouwringen uit te zoeken. Wij hebben een grote collectie van meer dan 300 trouwringen mee genomen. Deze hebben we allemaal bekeken en besproken. De mooiste ringen hebben we apart gezet zodat we deze nog eens goed konden bekijken.

Deze mooiste ringen hebben we uiteindelijk gecombineerd in het ontwerpprogramma. Hier zijn zeer persoonlijke ringen uitgekomen. De gravure in de ringen is uiteraard gratis geplaatst. Hierbij hebben ze gekozen om een logo, die ze ook voor de bruiloft hadden ontworpen, in de ring te zetten, samen met de naam en datum. Ook de kinderen hebben een plaats gekregen in de gravure.

Wij rijden met onze collectie en het ontwerpprogramma door heel Nederland, zo komen wij ook in Haarlem, IJmuiden en in Velserbroek. Maar ook in andere plaatsen in Nederland komen wij om stellen te helpen met en vinden van de ringen die bij ze passen.

Hoe vinden we de ringen die echt bij ons passen?

De zoektocht naar de ringen die echt bij jullie passen is soms erg leuk. Stellen die eerst zeggen graag witgouden ringen te willen blijken in de praktijk geelgoud soms toch mooier te vinden. Daarom werken wij altijd op dezelfde manier.

Als eerste nemen we de complete collectie ringen door. Deze mogen jullie passen, bekijken en van commentaar voorzien. Alle ringen die jullie mooi vinden scheiden we van de ringen die jullie niet mooi vinden. Zo houden we een aantal trouwring modellen over die jullie erg kunnen waarderen. Deze ringen bekijken we nog een keer, hierdoor zijn jullie zeker van de keuzes die jullie hebben gemaakt.

Alle details van de ringen bespreken we. Hierdoor krijgen wij een goed beeld van de ringen die jullie echt mooi vinden. In het ontwerpprogramma stellen we jullie ringen samen met alle besproken details. Hierin kunnen we van alles aanpassen zodat we ze echt helemaal naar jullie persoonlijke wensen kunnen maken.

Jullie kunnen zelf de keuzes maken in de dikte en breedte van de ringen. Ook het materiaal waarvan de trouwringen gemaakt worden is volledig jullie keuze. Wij adviseren over de technische kanten van de ring. Hierdoor weten jullie van welke kwaliteit jullie ringen zullen zijn en wat er in de toekomst van de ringen verwacht kan worden qua slijtage en krassen.

Trouwringen kopen in Velserbroek, IJmuiden of Haarlem

Wat graveren we in de trouwringen?

Naast het ontwerpen van de trouwringen kunnen we ook jullie gravure ontwerpen. Jullie mogen dit ook zelf doen. Een eigen handschrift in de ringen maakt de gravure extra persoonlijk. Ook het handletteren van de gravure komt vaak voor. Jullie zijn volledig vrij in de keuze van lettertype. Zo wordt ook het lettertype die op de trouwkaart wordt gebruikt in de ringen gezet.

Ook logo’s en persoonlijke teksten kunnen wij vaak kwijt in de trouwringen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Informeer gerust tijdens de afspraak of jullie wensen ook mogelijk zijn. Wij denken graag met jullie mee.

Wat als wij trouwringen hebben besteld?

Nadat jullie trouwringen hebben besteld worden deze met de grootste zorg gemaakt. Jullie krijgen een foto en beschrijving van de ringen die jullie hebben uitgezocht. hierdoor kunnen jullie al van de ringen genieten terwijl ze er nog niet zijn.

Bij onze afspraak in Velserbroek is het gelukt om de ringen binnen een week te leveren. Dit was een spoedgeval zonder extra kosten. In Haarlem hebben wij ringen geleverd die er met 3 weken mochten zijn. Dit is ongeveer de standaard levertijd. Een stel in IJmuiden wilde de trouwringen pas na een half jaar hebben. Wij hebben deze ingepland en ze komen nu ongeveer een maand voor hun bruiloft binnen.

Wat zijn de voordelen van thuis trouwringen uitzoeken?

U vraag zich waarschijnlijk af wat de voordelen zijn om thuis trouwringen uit te zoeken voor jullie bruiloft of geregistreerd partnerschap. Wij zetten de voordelen voor jullie op een rij.

 • Jullie hebben geen last van andere klanten.
 • Ontspannen in een vertrouwde omgeving.
 • Geen extra kosten of voorrijkosten.
 • Geheel vrijblijvend op ieder woonadres in Nederland.
 • Jullie hoeven de deur niet uit.
 • Er is geen oppas voor de eventuele kinderen nodig.
 • Wij komen ook in een klushuis, zodat ook ouders niet mee hoeven te kijken.
 • Ook service na aankoop van de ringen.

Daarnaast geven wij de volgende garanties op de ringen die jullie uitzoeken.

 • 25 jaar nabestelgarantie.
 • 5 jaar garantie op verlies of beschadiging van de diamanten.
 • 14 karaat gouden ringen zijn van fairtradegoud.
 • Diamanten komen uit conflictvrije regio’s.
 • Wij bewaren ook de gegevens van de ringen zodat bij diefstal de gegevens bij ons op te vragen zijn.

Thuis trouwringen uitzoeken met Trouwringservice

Met Trouwringservice bespaart u veel tijd: onze trouwringenspecialist komt graag bij u thuis langs op een tijdstip naar wens! Dit kan ook ’s avonds of op zaterdag.
Vul het contactformulier op onze website in en neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag!

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Bent u opzoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken