Trouwringen uitzoeken in klushuis

In een klushuis jullie trouwringen uitzoeken? het kan!! Lees hier het verhaal van Joost en Sandra. Joost en Sandra wonen nog thuis bij hun ouders. Ze willen graag vanuit het ouderlijk huis gaan trouwen. Samen hebben ze een huisje gekocht en zijn flink aan het klussen!

Afspraak maken om trouwringen te ontwerpen

Wij kregen een aanvraag binnen via onze website. Joost en Sandra zouden graag hun trouwringen willen ontwerpen, maar kwamen er samen niet uit. De ringen die ze mooi vinden verschilde behoorlijk van elkaar. Daarom hebben ze contact gezocht met Trouwringservice.nl.Hun bericht was als volgt:

Goedenavond,

Graag zouden we een afspraak maken om te kijken of we bij jullie onze trouwringen kunnen vinden!

We wonen allebei nog bij onze ouders met een groot gezin waardoor we graag uitwijken naar ons klushuis.
in ons eigen huis zijn we flink aan het verbouwen en is het niet echt netjes, is het dan een probleem om hier onze trouwringen uit te zoeken?

We horen graag of dit kan en of er een alternatieve locatie mogelijk is.

Hartelijke groet,
Sandra

Wij hebben hier positief op gereageerd, in hun eigen huis zullen ze zich meer op hun gemak voelen dan als we op een andere locatie afspreken. Hierom zijn we tussen de potten verf en pakken isolatiemateriaal terecht gekomen.

De afspraak in een klushuis

Op de afgesproken dag en tijd kom ik bij het huis van Sandra en Joost, de deur gaat al open. Nadat we elkaar hebben voorgesteld (met alle beperkingen vanwege de Covid-19 pandemie) lopen we door naar de ruime woonruimte. Ja, hier wordt nog flink geklust. Een paar schragen met een deur erop dient als tafel. Hier hebben we voldoende ruimte om alle ringen door te nemen. Onze koffer vol met modellen van trouwringen gaat open.

Tijdens het doornemen van de collectie komen we al snel op het punt waar hun mening verschilt. Sandra wil graag een geelgouden ring terwijl Joost liever een witgouden ring wil. De afwerking en de steentjes waren wel snel gekozen.

Vervolgens pakken wij ons ontwerpprogramma erbij. Alle modellen die Joost en Sandra mooi vinden pakken we er nog een keer bij. Alle details bespreken we en nemen we mee in het ontwerpprogramma. Hierdoor komen we steeds een stapje dichter bij de ringen die Joost en Sandra echt mooi vinden.
Zoals wij altijd doen, laten we de ringen naast elkaar zien. De ene ring in witgoud, de andere in geelgoud. Hierdoor kunnen Joost en Sandra goed zien welke ring echt hun voorkeur heeft.

Trouwringen ontwerpen in klushuis

Uiteindelijk hebben Sandra en Joost besloten dat hun trouwringen prima bij elkaar passen. We hebben een lijn toegevoegd met de andere kleur goud om toch het “set” gevoel te krijgen.

De gravure in de ringen

Als laatste stap bespreken we de gravure. Een persoonlijke trouwring wordt pas echt persoonlijk als de naam van je geliefde erin staat. Sandra heeft de voorkeur om haar naam in eigen handschrift in Joost zijn ring te laten zetten. Joost dacht daar anders over, Zijn handschrift zou niet netjes genoeg zijn. Uiteindelijk heeft Joost toch de keuze gemaakt om zijn naam te schrijven, het was toch gelukt om het netjes te doen.

De ringen zijn inmiddels al geleverd. Joost en Sandra zijn al getrouwd en hebben veel positieve reacties ontvangen op hun ringen.

Lees hier alles wat jullie moeten weten voordat jullie trouwringen gaan bestellen.

Waar trouwringen ontwerpen?

Bent u op zoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij zijn benieuwd in welke ruimte we terecht gaan komen.

Vrijblijvend een afspraak maken