Trouwringservice.nl

Ontwerp ze zelf met de trouwringen configurator

5 sterren

 beoordeling van onze klanten

1000+

tevreden klanten

25 jaar 

garantie op je aankoop

zelf relatieringen ontwerpen, trouwring configurator, trouwring ontwerp programma

100% aandacht

We worden niet afgeleid. Alle aandacht ligt bij het kiezen van jullie droomringen. 

zelf relatieringen ontwerpen, trouwring configurator, trouwring ontwerp programma

Advies en informatie

Als goudsmid geven wij jullie advies over de kwaliteit van de materialen en stenen. Ook het draagcomfort moet perfect zijn.

zelf relatieringen ontwerpen, trouwring configurator, trouwring ontwerp programma, Trouwringen configurator

Eerlijke prijzen

Onze service aan huis kost niets. Jullie betalen bij aankoop van ringen alleen de ringen. Deze leveren wij voor de actuele prijs.

zelf relatieringen ontwerpen, trouwring configurator, trouwring ontwerp programma, Trouwringen configurator

Wij hebben alle tijd

Tijdens de afspraak hebben wij alle tijd. Jullie hoeven niet te haasten. Het moeten de perfecte ringen worden, dus dat kost soms tijd.

zelf relatieringen ontwerpen, trouwring configurator, trouwring ontwerp programma, Trouwringen configurator

Geen reistijd

Een bruiloft voorbereiden is al druk genoeg. Daarom komen wij gewoon naar jullie toe.

ringen uitzoeken in betrouwbare omgeving

Vertrouwde omgeving

Trouwringen uitzoeken en ontwerpen is niet zo maar iets. Daarom is een vertrouwde omgeving wel zo prettig!

Nieuwe trouwringen, Nieuwe trouwringen kopen, Trouwringen nieuw, Nieuwe trouwringen uitzoeken

Trouwringen ontwerpen met de trouwringen configurator

Zijn jullie opzoek naar nieuwe trouwringen? Misschien hebben jullie al ringen maar zijn jullie hierop uit gekeken. Ook kan het zijn dat jullie binnenkort gaan trouwen en hiervoor opzoek zijn naar de mooiste nieuwe trouwringen.

Het maakt eigenlijk niet zoveel uit, jullie zijn op zoek naar de mooiste ringen om jullie liefde te bezegelen. Het leukste is dan om de trouwringen zelf te ontwerpen met een trouwringen configurator. Trouwringservice bied jullie een unieke ervaring om dit thuis te doen met persoonlijke begeleiding. Wij komen naar jullie toe met de hele collectie trouwringen en de trouwringen configurator. Zo kunnen jullie rustig verschillende ringen bekijken, passen en ontwerpen in jullie vertrouwde omgeving. Wij zorgen ervoor dat de kwaliteit van de ringen zeer hoog is. Hierdoor hebben jullie heel lang plezier van jullie ringen. Als goudsmid beantwoorden wij alle vragen over de ringen, hoe ze gemaakt worden en hoe je ze het beste mooi houd. Ook is het mogelijk (als jullie al trouwringen hebben maar deze willen vervangen) zelf goud aan te leveren. Geef dit dan aan bij het maken van een afspraak, dan nemen wij spullen mee om het goud te kunnen testen.

Wat klanten zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Helemaal naar wens"

Helemaal tevreden. We zijn heel fijn en geduldig geholpen bij het uitzoeken van onze ringen. Uiteindelijk hebben we de ringen gevonden die we ook nog konden laten aanpassen zodat het helemaal naar wens was. Alles was mogelijk. De ringen zijn zelfs persoonlijk aan huis langs gebracht. We zijn ontzettend blij met onze prachtige ringen! En de goede service! Zeker een aanrader.

aanbeveling
A. Hulzebosch
"Eigen variant gekozen"
We zijn superblij met onze trouwringen! Remco kwam bij ons aan huis terwijl we aan het klussen waren, ideaal om dat thuis te kunnen doen. We hebben een eigen variant gekozen op een bestaand ontwerp, waarbij hij goed adviseerde wat de mogelijkheden waren. Ook de gravering is erg mooi geworden met ons eigen handschrift. Aanrader!
trouwringservice.nl aanbevelen

Hans en Henriët

"super veel opties"

Remco is aan huis geweest met super veel opties. En dan konden we aangeven wat we het mooiste vonden. Dit onthield hij en uiteindelijk maakte hij via een programma een voorbeeldje wat hij dacht dat we het mooiste vonden en dat was ook zo. Nog een paar aanpassingen. Ook waren deze ringen nog niet eerder geleverd. De opties die we hadden maar dat heeft Remco geregeld waardoor we nu precies de ringen hebben die we super mooi vinden. Goede kwaliteit en service. Heel erg blij mee.
Gravering is ook heel mooi geworden.
Bedankt.
klanten vertellen mening
Geke

Trouwringservice in een handig overzicht 

Nieuwe trouwringen, Nieuwe trouwringen kopen, Trouwringen nieuw, Nieuwe trouwringen uitzoeken, Nieuwe trouwring,  nieuwe trouwring kopen, nieuwe trouwring uitzoeken

De zeer uitgebreide trouwringen configurator

Bij Trouwringservice vinden jullie een uitgebreide collectie met nieuwe trouwringen. De zeer grote collectie dummy trouwringen nemen wij gewoon mee naar jullie. In onze trouwringen configurator kunnen we meer dan 4 biljoen trouwringen ontwerpen. De collectie is erg groot, daarom duurt een gemiddelde afspraak ongeveer 2 tot 2,5 uur. Hebben jullie meer tijd nodig? Geen probleem. wij maken maar 1 afspraak per dagdeel. Hierdoor hebben jullie alle tijd om jullie nieuwe trouwringen te vinden.

Nieuwe trouwringen, Nieuwe trouwringen kopen, Trouwringen nieuw, Nieuwe trouwringen uitzoeken, Nieuwe trouwring,  nieuwe trouwring kopen, nieuwe trouwring uitzoeken

Nieuwe trouwringen ontwerpen bij Trouwringservice

Een nieuwe trouwring ontwerpen bij Trouwringservice is makkelijk te plannen. Vrijblijvend komen wij naar jullie toe. Er zijn geen kosten verbonden aan een afspraak. En dat terwijl de tips die wij tijdens een afspraak delen erg waardevol zijn. Reistijd hebben jullie niet, daarnaast bepalen jullie zelf wanneer de afspraak gemaakt wordt (dit kan ook ’s avonds). Tijdens de afspraak nemen wij alle tijd voor jullie. Daarom plannen wij maar 1 afspraak per dagdeel.

In de reviews lezen jullie wat de klanten, die jullie voorgegaan zijn, over ons zeggen. Wij hebben al veel mensen blij kunnen maken met onze persoonlijke en unieke service aan huis! Hopelijk mogen we ook jullie snel helpen bij het ontwerpen van een mooi set nieuwe trouwringen.

Nieuwe trouwringen, Nieuwe trouwringen kopen, Trouwringen nieuw, Nieuwe trouwringen uitzoeken, Nieuwe trouwring,  nieuwe trouwring kopen, nieuwe trouwring uitzoeken

Levertijd van trouwringen naar eigen ontwerp

Wij hanteren een minimale levertijd van 3 weken. Het is meestal mogelijk de ringen sneller te leveren, maar dat kunnen wij niet garanderen. Mochten jullie de ringen op een bepaalde datum willen ontvangen, dan kan dat uiteraard ook. We kunnen dit tijdens de afspraak bespreken.

Overtuigd? Plan een afspraak

Reviews 

"Hier zijn twee prachtige unieke trouwringen uit gekomen"

Remco kwam bij ons thuis met een heleboel verschillende ringen. Wij hadden geen idee wat voor trouwring we zouden willen, welke mogelijkheden er zijn en welke materialen. Remco heeft ons in twee uur tijd meegenomen in de wereld van de trouwringen en mogelijkheden. Hierin werd duidelijk wat we wel en niet mooi vinden. Hier zijn twee prachtige unieke trouwringen uit gekomen die je niet zomaar bij een juwelier vindt. Remco heeft de ringen gegraveerd en daarin was ook van alles mogelijk. De trouwringen hebben we mogen ontvangen en ze zijn prachtig!!  Echt een aanrader om thuis op je gemak samen alles te bekijken. Wij zijn zeer tevreden!
wat klanten zeggen

Wendy van Zwieten

"Geweldige service met genoeg keus"
Na hééél lang zoeken en twijfelen over trouwringen hebben wij, nog heel kort voordat we gingen trouwen, een afspraak gemaakt met Remco. Een geweldige service met genoeg keus voor ieder wat wils. Wij vonden heel veel ringen mooi waardoor wij het moeilijk vonden om te kiezen, maar met de juiste tactiek van Remco uiteindelijk zonder twijfels onze prachtige ringen gekocht, en dat gewoon heerlijk bij ons thuis op de bank. Zeer zeker een aanrader.
review en aanbeveling
Kimberley Kalkman