Trouwringen kopen in Zuid Holland

Gaan u en uw partner binnenkort trouwen in de provincie Zuid Holland? Bent u druk bezig met de voorbereidingen en zodoende ook op zoek naar een betrouwbare trouwringen leverancier? Dan biedt de dienstverlening van Trouwringservice.nl uitkomst. Benieuwd waarom? U leest het hieronder!

Waar moet u op letten?

Het kopen van ringen klinkt als een eenvoudige klus. Maar het tegendeel is waar. Van bijna iedere klant krijgen we te horen dat het uitzoeken van ringen best moeilijk is. Daarom gaan wij graag met jullie in gesprek, zodat wij kunnen helpen bij het vinden van de perfecte trouwringen. Wij letten voornamelijk erg goed op als jullie de trouwringen collectie bekijken. Waar gaat de aandacht naar uit? welke opmerkingen maken jullie bij het zien van de ringen? Zijn er trouwringen bij waar jullie super enthousiast van worden?

Waar jullie op letten bij het uitzoeken van trouwringen? Gewoon of de trouwringen mooi zijn die jullie zien. Passen de ringen goed om de vinger? is de ring niet te breed? Welk materiaal willen jullie gebruiken voor de trouwringen? Dit zijn allemaal zaken die wij graag met jullie bespreken tijdens een afspraak.

Als laatste hebben wij het ook altijd over het budget. Uiteraard moeten de trouwringen naar jullie budget zijn. Wij denken ook hierin graag met jullie mee.

Set of geen set

Vroeger kochten stellen vaak 2 bijna dezelfde trouwringen. Vaak zat er in de vrouwenring een klein diamantje. Vaak willen de mannen geen diamantje in de ring. Tegenwoordig zien we steeds vaker dat stellen ervoor kiezen om twee afzonderlijke trouwringen te kopen. Ringen de ze als persoon mooi vinden! Dat de ringen bij elkaar passen is tegenwoordig steeds minder een issue.

We raden aan om dit vooraf met uw partner te bespreken. Hoe staat hij of zij hierin? En welke keus maken jullie? Willen jullie toch graag een set trouwringen, maar zijn jullie smaken dusdanig verschillend, dan zijn wij creatief genoeg om toch een schitterend passend set te ontwerpen voor jullie. Hierbij zullen van jullie allebei de wensen in de ring zitten. Uiteindelijk zal het geheel ook een set vormen. Maak gerust een vrijblijvende afspraak en laat jullie verrassen door de mogelijkheden.

Trouwringen kopen in Zuid-Holland

Het materiaal

Trouwringen zijn er in heel veel maten, kleuren en materialen. Zo zijn er o.a. geelgouden, witgouden en roségouden trouwringen. daarnaast hebben wij ook nog platina en palladium trouwringen. Tijdens een afspraak vertellen wij jullie alles over deze materialen. Een goed advies, weten wat je koopt, vinden wij erg belangrijk. Elk type materiaal heeft zo z’n voor en z’n nadelen. Belangrijk is dat jullie hiervan op de hoogte zijn, zodat jullie de juiste keuze kunnen maken.

Welk budget voor trouwringen?

Het doorbreekt mogelijk de romantische sferen waarin jullie zitten. Maar het is verstandig om goed na te denken over het budget. De mogelijkheden zijn eindeloos alleen dat geldt voor het budget vaak niet. Door een budget vast te stellen valt er het één en ander af en wordt het maken van een keus een stuk gemakkelijker. Daarnaast houdt u hierdoor voldoende geld over voor andere leuke voorbereidingen.

In Nederland is het gemiddelde bedrag wat mensen uitgeven aan trouwringen ongeveer €1500,-. Uiteraard is dit niet altijd zo. Zo hebben wij in Zuid Holland een set trouwringen verkocht voor €300,-. Maar ook €3500,- is voorgekomen. Kortom, qua prijs kunnen jullie echt alle kanten uit. Geef gerust jullie budget aan, wij vragen er ook altijd naar aan het einde van de zoektocht. De prijs van de ringen moet namelijk ook bij jullie passen.

Het wauw effect

Ga bij het uitzoeken van trouwringen voor het ‘wauw effect’. jullie dragen de ringen tot in lengte van jaren en daarom is het belangrijk dat u de ringen echt heel mooi vindt. Wij wijzen jullie er tijdens de afspraak altijd op of jullie de ringen over 30 jaar nog steeds mooi zullen vinden. Dat zet doorgaans aan tot nadenken. Een hele trendy en modieuze ring kan nu heel passend zijn. Maar hoe is dat wanneer we 10 jaar verder zijn?

Dit zijn belangrijke dingen om te bespreken. Ook of de Trouwringen nog iets aangepast moeten worden voordat ze het wauw effect hebben. De trouwringmodellen die wij meenemen naar een afspraak zijn niet altijd helemaal naar wens. Door een kleine (of grote) aanpassing te maken, kunnen de ringen opeens wel het wauw effect hebben. Geef daarom altijd aan wat jullie wel en niet mooi vinden. Dan weten wij nog beter wat jullie zoeken.

Thuis of in een juwelier trouwringen bestellen?

De tijd dat we op pad moesten om trouwringen te bestellen is voorbij. Trouwringservice.nl komt namelijk bij u thuis. Dit doen wij om verschillende redenen. We zetten ze even op een rij.

  1. Allereerst is het zo dat het jullie een hoop tijd scheelt.
  2. Jullie besparen brandstofkosten
  3. We zijn niet gebonden aan openingstijden van juwelierszaken.
  4. In alle rust, zonder andere klanten
  5. De volle aandacht van de trouwringexpert
  6. De verlichting is zoals jullie het gewend zijn

Maar nog los van de praktische kant zijn wij van mening dat het kiezen van ringen in een betrouwbare, veilige en rustige omgeving er vaak voor zorgt dat er betere keuzes worden gemaakt. Daarom rijden wij onder andere door heel Zuid Holland (en de rest van Nederland). Zuid Holland is ook onze thuisbasis. Hierdoor is het voor ons erg goed te doen om ons in Zuid Holland te verplaatsen. Of jullie nu in Ouddorp wonen of in Lisse, wij komen gewoon naar jullie toe (zonder voorrijkosten).

Trouwringen kopen in Zuid Holland: Rotterdam, den Haag, Leiden en Dordrecht

Trouwringservice.nl reist heel Nederland door om u te voorzien van advies en informatie. Of u nu in Friesland of Zuid Holland woont, wij komen bij u langs.

Plaatsen als Rotterdam, den Haag, Dordrecht, Leiden, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Schoonhoven en Gouda zijn ons zeer bekend. We noemen er nu slechts een paar want in de afgelopen jaren is ons portfolio aan klanten flink gegroeid. Hierdoor zijn we meerdere malen in verschillende steden en dorpen van Zuid Holland geweest.

In de provincie Zuid Holland zijn wij zelf ook gevestigd. Hierdoor zijn er meer mogelijkheden en kunnen jullie ook bij ons op locatie trouwringen uitzoeken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Ook als jullie buiten Zuid Holland wonen, zijn jullie uiteraard welkom bij ons. Met alle liefde rijden wij ook naar jullie toe.

Trouwringen Zuid Holland

Trouwringen uitzoeken in een klushuis in Zuid Holland

Laatst hebben wij een afspraak gehad in het Zuid Hollandse Gouderak. Dit stel had net de sleutel van hun huis waar ze na hun huwelijk gingen wonen. Een afspraak met ons was zo gemaakt en wij gingen op weg naar hun huis.

Bij aankomst was te zien dat hier nog wel wat geklust ging worden. Werkelijk het hele huisje was gestript. Bij binnenkomst stonden er 3 stoelen bij de vensterbank van het huis. Hier hebben we de ringen getoond en besproken. Achter ons stonden de pakken glaswol om er een warm huisje van te maken. Wij verzorgde de ringen zodat de het symbool van hun liefde konden zien als ze ver van hun huis vandaan zijn.

Deze afspraak was echt heel gezellig. Veel informatie hebben we uitgewisseld. Ook in een klushuis kan je gewoon trouwringen uitzoeken. Het hoeft niet in een perfect opgeruimd huis. Wij komen niet alleen in villa’s of penthouses. Ook in appartementen, rijtjeshuizen en klushuizen komen wij. Laatst zelfs een keer op een woonboot. Trouwringen uitzoeken kan echt overal.

Trouwringen ontwerpen in Zuid Holland.

Zijn jullie tijdens de afspraak heel veel mooie Trouwringen tegen gekomen? Wij hebben altijd ons ontwerpprogramma bij ons om de details van alle ringen samen te voegen. Wij kunnen dus in heel Zuid Holland (en in de rest van Nederland uiteraard ook) trouwringen ontwerpen. Hierbij kunnen jullie meekijken en eventuele wijzigingen aangeven. Zo hebben jullie het meest complete beeld van jullie trouwringen.

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Bent u op zoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!
Zijn jullie op zoek naar verlovingsringen? Kijk dan op deze website

Vrijblijvend een afspraak maken