Trouwringservice.nl

Ringen uitzoeken, 's avonds bij u thuis in Zuid Holland

5 sterren

 beoordeling van onze klanten

1000+

tevreden klanten

25 jaar 

garantie op je aankoop

100 aandacht

100% aandacht

We worden niet afgeleid. Alle aandacht ligt bij het kiezen van jullie droomringen. 

hulp en advies

Advies en informatie

Als goudsmid geven wij jullie advies over de kwaliteit van de materialen en stenen. Ook het draagcomfort moet perfect zijn.

service aan huis

Eerlijke prijzen

Onze service aan huis kost niets. Jullie betalen bij aankoop van ringen alleen de ringen. Deze leveren wij voor de actuele prijs.

rust en tijd

Wij hebben alle tijd

Tijdens de afspraak hebben wij alle tijd. Jullie hoeven niet te haasten. Het moeten de perfecte ringen worden, dus dat kost soms tijd.

geen tijd en geld kwijt aan reiskosten

Geen reistijd

Een bruiloft voorbereiden is al druk genoeg. Daarom komen wij gewoon naar jullie toe.

ringen uitzoeken in betrouwbare omgeving

Vertrouwde omgeving

Trouwringen uitzoeken en ontwerpen is niet zo maar iets. Daarom is een vertrouwde omgeving wel zo prettig!

Trouwring Zuid Holland, trouwringen Zuid Holland, trouwring kopen Zuid Holland

In alle rust trouwringen uitzoeken in Zuid Holland

Gaan jullie binnenkort trouwen en zoeken jullie trouwringen in Zuid Holland? Dan biedt Trouwringservice jullie een unieke ervaring. Wij komen naar jullie toe met de hele collectie trouwringen. Zo kunnen jullie rustig verschillende ringen bekijken, passen en ontwerpen in jullie vertrouwde omgeving. Tijdens de afspraak is het ook mogelijk jullie eigen ringen te ontwerpen. Hierbij houden wij een oog op de kwaliteit, zodat jullie verzekerd zijn van goede ringen. Als goudsmid beantwoord ik alle vragen over de ringen. Ook is het mogelijk zelf goud aan te leveren. Geef dit dan aan bij het maken van een afspraak, dan nemen wij spullen mee om het goud te kunnen testen.

Wat klanten zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Wat ongelooflijk veel keus"

Wat was het fijn om in huiselijke sfeer onze ringen uit te zoeken. En wat een keus was er… Remco heeft ons in onze keuze goed begeleid en van advies voorzien, hij weet waar hij over praat!

aanbeveling
Laurens en Rianne
"Al met al een aanrader"
Zeer tevreden over trouwringservice! Toen we uiteindelijk de ringen hadden gevonden wilden we nog een kleine aanpassing, dit was mogelijk! Ook zijn we erg tevreden met onze graveringen! Al met al, een aanrader!!
trouwringservice.nl aanbevelen
Wilco

"Remco is een echte vakman"

Wij zijn heel blij met onze mooie trouwringen! Remco kwam bij ons thuis en nam alle tijd voor ons. De service was supergoed, snelle levering en de handgeschreven gravure is ook prachtig! Je kunt merken dat Remco een echte vakman is. Wij kunnen hem zeker aanraden bij andere stellen!
Trouwringen Zuid holland, trouwring zuid holland,
Marita 

Trouwringservice in een handig overzicht 

Trouwring Zuid Holland, trouwringen Zuid Holland, trouwring kopen Zuid Holland

Uitgebreide collectie trouwringen in Zuid Holland

Bij Trouwringservice vinden jullie een uitgebreide collectie met trouwringen in Zuid Holland. De zeer grote collectie trouwringen nemen wij gewoon mee naar jullie. Maak vrijblijvend een afspraak, wij komen in heel Nederland, en daarom ook in heel in Zuid Holland. De collectie is erg groot, daarom duurt een gemiddelde afspraak ongeveer 2 tot 2,5 uur. Hebben jullie meer tijd nodig? Geen probleem. wij maken maar 1 afspraak per dagdeel.

Trouwring Zuid Holland, trouwringen Zuid Holland, trouwring kopen Zuid Holland

Trouwring kopen in Zuid Holland bij Trouwringservice

Een trouwring kopen in Zuid Holland bij Trouwringservice is makkelijk te plannen. Reistijd hebben jullie niet, daarnaast bepalen jullie zelf wanneer de afspraak gemaakt wordt (dit kan ook ’s avonds). Tijdens een afspraak nemen wij alle tijd voor jullie. Een afspraak is altijd vrijblijvend en er zitten dus geen kosten aan verbonden. En dat terwijl de tips die wij tijdens een afspraak delen erg waardevol zijn.

In de reviews lezen jullie wat de klanten, die jullie voorgegaan zijn, over ons zeggen. Wij hebben al veel mensen blij kunnen maken met onze persoonlijke en unieke service aan huis! Hopelijk mogen we ook jullie snel helpen bij het vinden van een mooi set trouwringen in Zuid Holland.

Trouwring Zuid Holland, trouwringen Zuid Holland, trouwring kopen Zuid Holland

Levertijd van trouwringen in Zuid Holland

Wij hanteren een minimale levertijd van 3 weken. Het is meestal mogelijk de ringen sneller te leveren, maar dat kunnen wij niet garanderen. Mochten jullie de ringen op een bepaalde datum willen ontvangen, dan kan dat uiteraard ook. We kunnen dit tijdens de afspraak bespreken.

Overtuigd? Plan een afspraak

Reviews 

"Hij nam echt de tijd voor ons"

Via Facebook zijn wij met Remco in contact gekomen, hij kwam aan huis met de ringen en dat kwam voor ons perfect uit. En wat een service, had een lading ringen bij waar we op ons gemak uit konden kiezen. Hij nam echt de tijd voor ons. Ook met het uitkiezen van de tekst en lettertype, hij is van alle markten thuis. Hij kwam ook persoonlijk de ringen langs brengen met een klein presentje. Ik was opslag verliefd op de ringen, en de tekst + lettertype was voor mij heel belangrijk maar hij heeft het echt precies zo gedaan zoals wij (vooral ik) het wilde. Wij kunnen niet wachten tot onze trouwdag om de ringen te dragen. Echt een topservice
wat klanten zeggen
Sammy
"Geweldige service met genoeg keus"
Na hééél lang zoeken en twijfelen over trouwringen hebben wij, nog heel kort voordat we gingen trouwen, een afspraak gemaakt met Remco. Een geweldige service met genoeg keus voor ieder wat wils. Wij vonden heel veel ringen mooi waardoor wij het moeilijk vonden om te kiezen, maar met de juiste tactiek van Remco uiteindelijk zonder twijfels onze prachtige ringen gekocht, en dat gewoon heerlijk bij ons thuis op de bank. Zeer zeker een aanrader.
review en aanbeveling
Kimberley Kalkman