Unieke trouwringen: wat zijn de mogelijkheden?

Unieke trouwringen: wat zijn de mogelijkheden?

Bent u op zoek naar dé perfecte trouwring voor u en uw partner? Wilt u graag een unieke trouwring aanschaffen waar u uw huwelijk mee kan bezegelen? De zoektocht naar een perfecte trouwring is vaak erg lastig vanwege de oneindige keuzes en mogelijkheden. U wilt natuurlijk graag een ring die tijdloos is omdat uw huwelijk dat hopelijk ook is. Een unieke trouwring vinden is dan ook nogal een zoektocht waar u even over na moet denken. Wij gaan graag met u in gesprek over de opties, mogelijkheden en ons assortiment. In dit artikel vertellen we alles over unieke trouwringen.

Een unieke trouwring kopen

Een trouwring die past bij jullie als echtpaar is een lastige speurtocht. Dit komt door het gigantische aantal trouwringen dat er verkrijgbaar is. Dit grote aanbod heeft een aantal voordelen. Zo is de keuze werkelijk waar reuze en zorgt het grote aanbod dat vele ringen als uniek te bestempelen zijn. Dit omdat er zoveel verschillende trouwringen zijn, dat de kans dat er iemand uit uw omgeving een soortgelijke ring heeft zeer klein is. Het vinden van een unieke trouwring is in dat opzicht dus gemakkelijker dan u zou verwachten.

Unieke trouwringen van goud

Een geelgouden trouwring is dé klassieke trouwring en is nog altijd ontzettend populair. Deze ringen zijn zeer fraai, gemakkelijk te combineren met andere sieraden en tijdloos. Dit laatste is erg belangrijk. Wanneer u een trouwring koopt dan wilt u namelijk graag dat u de rest van uw leven hiermee kan rondlopen. Een geelgouden trouwring komt veel voor, maar dit betekent niet dat deze ringen niet uniek zijn. Deze ringen kunnen uniek worden gemaakt door de vorm, afwerking, aanbreng van diamanten en hebben de mogelijkheid tot graveren. Naast trouwringen van geelgoud hebben wij natuurlijk ook witgoud, roodgoud en roségoud in ons assortiment. Deze ringen zijn van zichzelf al wat unieker, maar hebben ook de opties van de geelgouden varianten. Extra uniek dus!

unieke trouwringen

Unieke zwarte trouwringen

Een trouwring variant die wat nieuwer en meer van deze tijd is zijn onze zirkonium trouwringen. Deze ringen worden verhit waardoor de ring zeer donker tot zwart kan worden. Deze zwarte ringen kunnen een heel stoer karakter hebben. Wellicht bent u of uw partner hierna op zoek. Het voordeel van zwarte trouwringen is dat het combineren van het zwarte met een andere metaalsoort een prachtig effect geeft. Zo kan een zwarte trouwring enkele geelgouden, witgouden, roségouden, titanium, platina details bevatten. Hierdoor wordt de ring omgeturnd tot een zeer fraai en chique ogend exemplaar. Het is mogelijk of voor de man en vrouw een andere zwarte trouwring te maken die toch erg goed bij elkaar passen.

Unieke titanium trouwringen

Titanium trouwringen zijn steeds vaker en meer in trek de laatste jaren. Dit komt omdat er aan titanium trouwringen nogal wat voordelen kleven. Zo zijn titanium trouwringen tijdloos, gaan de ringen lang mee, zijn ze eenvoudig op te knappen en is het materiaal erg licht. Daarnaast is een titanium ring erg huidvriendelijk waardoor het dragen geen (huid)problemen zal opleveren. Titanium ringen zijn zilver gekleurd, maar kunnen ook in andere kleuren gemaakt worden. Het combineren van het zilver met andere kleuren geeft ook een prachtig effect. Zo wordt de ring een echte unieke trouwring.

Platina trouwring

Voor het echtpaar met de wat diepere portemonnee is een platina trouwring een zeer geschikte opties. Platina is de duurste edelmetaalsoort die er bestaat en daardoor zijn de ringen ook in een zeer hoge prijsklasse. Deze prijs betaalt een platina trouwring wel terug, want het product is werkelijk waar prachtig. Trouwringen van platina zijn wit van kleur en stralen pracht en praal uit. Een zeer unieke ring dus.

Ring uniek maken

Elke trouwring is uniek te maken. Wij kunnen uw ring voorzien van diamanten, gravering en speciale afwerking. Ook kunnen wij van andere sieraden, denk aan ringen van eventueel overleden geliefden, een prachtige ring voor u op maat maken. Zo heeft u een zeer unieke ring met een belangrijke betekenis voor u. Dit is ten slot van rekening waarnaar u op zoek bent bij het kiezen van de perfecte trouwring.

Diamanten op ring plaatsen

Vrouwen zijn gek op diamanten. Het plaatsen van een of meerdere diamanten is een mogelijkheid die past bij onze service. Wij kunnen diamanten in diverse afmetingen plaatsen op uw toekomstige ring. Diamanten kunnen ook geplaatst worden op ringen voor mannen. In gesprek met u gaan we graag samen op zoek naar de beste manier om dit te doen.

Unieke trouwringen kopen

Wilt u graag unieke trouwringen kopen en wilt u nog meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Wilt u graag dat wij bij u langskomen voor advies op maat en een goed gesprek over de ring die perfect is voor u? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met ons.

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Bent u opzoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken