Trouwringen kopen in Utrecht  

Woont u in Utrecht en stapt u binnenkort in het huwelijksbootje? Heeft u nog geen trouwringen en zoekt u iemand die u een betrouwbaar advies kan geven? Dan is onderstaand artikel voor u erg interessant.

Moderne trouwringen in Utrecht

Wilt u Trouwringen kopen in Utrecht, voorheen werd met name de gladde trouwring verkocht, vaak was deze geelgoud van kleur. Tegenwoordig is er veel meer keuze. Er zijn veel meer opties en mogelijkheden waardoor trouwringen een hippere en modernere uitstraling krijgen. Om u wat inzicht te geven nemen we een aantal opties met u door:

Gouden trouwring: één kleur of bicolor?

Trouwringen bestonden vroeger met name uit één kleur. Vaak was dat de geelgouden kleur. Tegenwoordig zijn er meer kleuren goud. Denk aan witgoud en aan roodgoud. Ook is het mogelijk om verschillende kleuren met elkaar te combineren. In dat geval noemen we dat een bicolor trouwring.

Veel geziene combinaties zijn:

  • Geelgoud en witgoud
  • Roodgoud en witgoud
  • Geelgoud en roodgoud

Glad, mat of met een werkje?

De structuur op de trouwring kan erg verschillen. Kiest u voor een gladde trouwring, matte trouwring of een trouwring met een werkje? Ook een combinatie is mogelijk. Waar bijvoorbeeld de buitenkant van de ring glad is en het middelste deel mat.

Trouwringen kopen in Utrecht

Ander materiaal: zilver of staal

Niet iedereen wil gouden trouwringen. De redenen daarvan kunnen erg uiteenlopen. Zo kunt u het niet mooi vinden, u kunt er allergisch voor zijn maar het kan ook simpelweg niet in uw budget passen. Mocht dit zich voordoen, wees dan niet getreurd. Trouwringen zijn namelijk ook van ander materiaal te verkrijgen, denk bijvoorbeeld aan zilveren trouwringen en stalen trouwringen.

Trouwringen kiezen

Een trouwring kiezen is uiterst nauwkeurig werk. Dit omdat u de ring normaliter de rest van uw leven draagt. Hieronder vindt u een paar praktische tips die kunnen helpen bij het kiezen ervan:

  • Bepaal vooraf een budget
  • Denk goed na over het materiaal
  • Verdiep u in de verschillende afwerkingen
  • Kies een partij waar u een goed gevoel bij krijgt
  • Stel u zelf de vraag: wil ik steentjes en diamanten in mijn ring?

Trouwringen bij uw thuis

Veel stellen met trouwplannen hebben het vaak erg druk. Eventjes met z’n tweeën langs de juwelier is vaak al te veel gevraagd. Dit omdat er mogelijk kinderen in het spel zijn of omdat de agenda’s flink van elkaar verschillen. Daarnaast heeft u nog te maken met de openingstijden van de plaatselijke juwelier. Mede daarom biedt Trouwringservice.nl zijn unieke dienstverlening aan. Het is namelijk zo dat Trouwringservice.nl bij u thuiskomt. Hierdoor krijgt u de volledige aandacht, hoeft u niet het huis uit en bespaart u uzelf de nodige reiskosten.

Dienstverlening in Utrecht

Onze expert reist geheel kosteloos heel Nederland door. Geen plaats en provincie in Nederland is ons te ver. Ook in de provincie Utrecht zijn we meermaals geweest. Denk aan plaatsen als Amersfoort, Houten, Nieuwegein, Bunnik, Woerden, IJsselstein, Elst en andere kleinere en omliggende dorpen!

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Bent u op zoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken