Een trouwring met steentje uitzoeken

Een trouwring met steentje uitzoeken

Treden u en uw partner binnenkort in het huwelijk? En zijn jullie op zoek naar een trouwring met steentje? Bekijk dan de mogelijkheden bij Trouwringservice. Wij hebben een groot assortiment ringen van topkwaliteit. Gaat u voor goud, witgoud of roségoud? Voor platina of palladium? Aan u de keuze. Bij het uitzoeken van uw ringen komt de begeleiding van onze specialist goed van pas. Wij ontzorgen u van a tot z, zodat u gegarandeerd slaagt voor de mooiste droomringen. Uw wensen staan voorop!

Op zoek naar prachtige ringen met een diamant?

Een ring met een diamant laat u stralen op uw bruiloft én de rest van uw leven. Ringen met steentjes zijn er vooral voor de vrouw. Voor heren zijn ringen in het algemeen minder opvallend en wat subtieler uitgevoerd. Er is heel veel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een ring met één grotere (opvallende) steen kiezen of voor een ring met meerdere kleine steentjes. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat. Wij hebben een ruime sieradencollectie met de beste diamanten.

Trouwringservice komt bij u thuis langs

De tijd dat u per se naar een juwelier toe moest gaan voor het uitzoeken van ringen is voorbij. Trouwringservice komt bij u thuis langs, ook ’s avonds! Onze specialist neemt een ruime collectie ringen mee, die u op uw gemak kunt passen en bekijken. Veel van onze klanten vinden het een groot voordeel om thuis ringen uit te zoeken. Het bespaart u veel tijd, omdat u niet meer naar de winkel toe hoeft. Ideaal voor jonge stellen met een drukke agenda!

trouwring met steen

Groot assortiment trouwringen met steentjes

Wij werken met ringen van het Duitse merk Rauschmayer. Deze hoogwaardige sieraden zijn ontworpen in het trouwringen atelier van dit gerenommeerde bedrijf. Bij u thuis laten we een grote diversiteit aan ringen zien uit de standaard collectie. Wij tonen u ringen in verschillende kleuren, breedtes en afwerkingen. Wilt u uw ring personaliseren? Laat ons dan een prachtige gravure aanbrengen in ons atelier. Met een speciaal ontwerpprogramma kunnen we uw ring met steentje(s) nóg unieker maken, bijvoorbeeld door meerdere elementen met elkaar te combineren.

Tips voor het uitzoeken van uw droomringen

Bij het uitzoeken van trouwringen komt een hoop kijken. Allereerst is het belangrijk om uw budget te bepalen. Het geeft u houvast bij het maken van de keuze. Denk ook alvast na over het materiaal en de dikte van de ringen. Daarnaast raden wij u aan om de stijl en een eventuele gravure samen met uw partner te bespreken. Wilt u mat of juist glanzend? Heeft u een voorkeur voor een bepaald lettertype (als u een gravure wenst)? Tijdens onze afspraak krijgt u altijd eerlijk advies en wordt er aandachtig naar uw wensen geluisterd.

Trouwringservice bij u thuis laten langskomen

Wij hebben inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in ons vakgebied. Hierdoor zijn wij in staat om u op deskundige wijze te adviseren. Wij zetten alles op alles om u op uw bruiloft te laten stralen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak thuis! Wilt u eerst nog meer informatie over Trouwringservice? Helemaal goed. Wij zijn er om al uw vragen te beantwoorden over onze trouwringen met steentjes.

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Bent u op zoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken