Een metalen trouwring uitzoeken

Jullie gaan binnenkort trouwen. Een spannend moment waar jullie enorm naar uitkijken. Een van de belangrijkste onderdelen van het huwelijk is het dragen van een trouwring. Tijdens de bruiloft zelf heeft het omdoen van de ringen een rituele betekenis. Tegenwoordig is er veel meer keuze dan vroeger. Zijn jullie geïnteresseerd in een metalen trouwring? Bekijk dan snel de mogelijkheden bij Trouwringservice, dé trouwringenspecialist die bij jullie thuis langskomt met een grote collectie.

Metalen ringen, dé trend van de laatste jaren

Vroeger kozen verliefde koppels vaak voor gouden trouwringen. Deze zijn nog altijd zeer geliefd, maar de laatste jaren zijn metalen trouwringen enorm in opkomst. Vooral platina en palladium zijn populair geworden. Dit zijn zeer sterke edelmetalen met een robuuste uitstraling. Een metalen trouwring geeft jullie een stoere uitstraling. Als jullie voor een metalen ring met steentjes kiest maken jullie hem nét iets verfijnder: een ideale keuze voor de moderne vrouw. Ook een decoratief lijntje over de ring geeft een prachtig sierlijk effect.

Bezoek aan huis van Trouwringservice

Jullie hebben veel aan het hoofd in de maanden voor de plechtigheid. Jullie moeten veel dingen tegelijk plannen, bruidskleding kopen en dan ook nog eens ringen uitzoeken… Met Trouwringservice besparen jullie een hoop tijd. Jullie hoeven niet naar mij toe te komen, want ik kom graag bij jullie langs! Indien gewenst kom ik als trouwringenexpert ’s avonds op bezoek. Zo hoeven jullie geen vrij te nemen, en als jullie jonge kinderen hebben, kunnen jullie ze op tijd naar bed sturen.

trouwring van metaal kopen

Ruime keuze palladium en platina ringen in verschillende uitvoeringen

Jullie hoeven niet meer naar de juwelier toe voor het bekijken en passen van trouwringen. Ik neem namelijk een grote collectie mee met metalen ringen in verschillende diktes en bewerkingen. Deze trouwringen zijn ontworpen in het trouwringenatelier van Rauschmayer. Jullie kunnen kiezen uit meerdere soorten edelmetaal, waaronder platina en palladium – met of zonder steentje(s). Gaan jullie voor een glanzende of juist voor een matte ring? Niet getreurd als jullie droomringen niet in mijn standaard collectie zitten. Ik ga graag voor jullie aan de slag met het ontwerpprogramma! Mix en match verschillende elementen met elkaar voor een gepersonaliseerde ring. Ik veras jullie graag.

Jullie droomringen uitkiezen? Hierbij een aantal tips!

Voordat jullie ringen gaan uitzoeken is het belangrijk om alvast jullie budget te bepalen. Weet dat er voor elk budget een passende ring is: er is veel mogelijk. Denk ook alvast na over het eventueel laten aanbrengen van een gravure. Welke tekst willen jullie in de ringen gegraveerd hebben en in welk lettertype? Ook het soort edelmetaal is van belang. Tijdens het bezoek vertel ik alles over de metalen, maar het is wel handig als jullie al duidelijke wensen hebben.

Een vrijblijvende afspraak inplannen met de specialist

Bij jullie thuis kunnen jullie de trouwringen rustig bekijken en passen. Willen jullie vrienden en/of familie uitnodigen? Geen enkel probleem. Ook zij zijn van harte welkom. Ik om vrijblijvend bij jullie langs. Mochten jullie besluiten om geen ringen bij mij te kopen, dan brengen ik geen kosten in rekening. Maak daarom direct een vrijblijvende afspraak met Trouwringservice en ik kom bij jullie langs wanneer dat bij jullie uitkomt!

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Zijn jullie op zoek naar een nieuw paar trouwringen? En willen jullie meer weten over mijn dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Vrijblijvend een afspraak maken