Een metalen trouwring uitzoeken

U en uw partner gaan binnenkort trouwen. Een spannend moment waar jullie enorm naar uitkijken. Een van de belangrijkste onderdelen van het huwelijk is het dragen van een trouwring. Tijdens de bruiloft zelf heeft het omdoen van de ringen een rituele betekenis. Tegenwoordig is er veel meer keuze dan vroeger. Zijn jullie geïnteresseerd in een metalen trouwring? Bekijk dan snel de mogelijkheden bij Trouwringservice, dé trouwringenspecialist die bij u thuis langskomt met een grote collectie.

Metalen ringen, dé trend van de laatste jaren

Vroeger kozen verliefde koppels vaak voor gouden trouwringen. Deze zijn nog altijd zeer geliefd, maar de laatste jaren zijn metalen trouwringen enorm in opkomst. Vooral platina en palladium zijn populair geworden. Dit zijn zeer sterke edelmetalen met een robuuste uitstraling. Een metalen trouwring geeft u een stoere uitstraling. Als u voor een metalen ring met steentjes kiest maakt u hem nét iets verfijnder: een ideale keuze voor de moderne vrouw. Ook een decoratief lijntje over de ring geeft een prachtig sierlijk effect.

Bezoek aan huis van Trouwringservice

U heeft veel aan uw hoofd in de maanden voor de plechtigheid. U moet veel dingen tegelijk plannen, bruidskleding kopen en dan ook nog eens ringen uitzoeken… Met Trouwringservice bespaart u een hoop tijd. U hoeft niet naar ons toe te komen, want wij komen graag bij u langs! Indien gewenst komt onze trouwringenexpert ’s avonds op bezoek. Zo hoeft u geen vrij te nemen, en als u jonge kinderen heeft kunt u ze op tijd naar bed sturen.

trouwring van metaal kopen

Ruime keuze palladium en platina ringen in verschillende uitvoeringen

U hoeft niet meer naar de juwelier toe voor het bekijken en passen van trouwringen. Wij nemen namelijk een grote collectie mee met metalen ringen in verschillende diktes en bewerkingen. Deze trouwringen zijn ontworpen in het trouwringenatelier van Rauschmeyer. U kunt kiezen uit meerdere soorten edelmetaal, waaronder platina en palladium – met of zonder steentje(s). Gaat u voor een glanzende of juist voor een matte ring? Niet getreurd als uw droomringen niet in onze standaard collectie zitten. We gaan graag voor u aan de slag met ons ontwerpprogramma! Mix en match verschillende elementen met elkaar voor een gepersonaliseerde ring. Wij verrassen u graag.

Uw droomringen uitkiezen? Hierbij een aantal tips!

Voordat u ringen gaat uitzoeken is het belangrijk om alvast uw budget te bepalen. Weet dat er voor elk budget een passende ring is: er is veel mogelijk. Denk ook alvast na over het eventueel laten aanbrengen van een gravure. Welke tekst wilt u in uw ring gegraveerd hebben en in welk lettertype? Ook het soort edelmetaal is van belang. Tijdens zijn bezoek vertelt onze specialist alles over de overeenkomsten en verschillen tussen de metalen, maar het is wel handig als u uw wensen vooraf kenbaar maakt.

Een vrijblijvende afspraak inplannen met onze specialist

Bij u thuis kunnen u en uw partner onze trouwringen rustig bekijken en passen. Wilt u vrienden en/of familie uitnodigen? Geen enkel probleem. Ook zij zijn van harte welkom. Wij komen vrijblijvend bij u langs. Mocht u besluiten om geen ringen bij ons te kopen, dan brengen wij geen kosten in rekening. Maak daarom direct een vrijblijvende afspraak met Trouwringservice en wij komen bij u langs wanneer u dat wilt!

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Bent u op zoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken