Stoere trouwringen: Waar moet je op letten

Stoere trouwringen: Waar moet je op letten

Geven u en uw partner elkaar binnenkort het jawoord? En zijn jullie daarom op zoek naar jullie droomringen? Dan zit u bij Trouwringservice helemaal goed. Ook voor stoere trouwringen kunt u bij ons terecht. Wij hebben de mooiste stoere exemplaren in onze standaard collectie en kunnen zelfs een persoonlijke ring voor u ontwerpen. In deze blog gaan we uitgebreid in op de mogelijkheden. En die zijn er zeker! Stoere trouwringen kopen, waar moet je op letten?

Waarom een stoere trouwring?

Klassiek, trendy of stoer: elke trouwring heeft een bepaalde uitstraling. Welke soort ring het beste bij u past is afhankelijk van meerdere factoren. Vooral smaak speelt een grote rol. Gaat uw hart niet sneller kloppen van traditionele trouwringen? Houdt u van een sterk en krachtig ogend sieraad? Een ring met een breed ontwerp dat rust uitstraalt? Dan is een stoere trouwring een aantrekkelijke optie.

Een steen(tje) in de ring, of juist niet

Een steentje (diamant) in de ring zorgt ervoor dat de ring meteen opvalt. Een diamant kan de ring een stoere uitstraling geven, vooral als het om een wat grotere steen gaat. Ook een vierkante of rechthoekige vorm van de steen heeft een krachtig effect op het uiterlijk van de ring. Een klein steentje of meerdere kleine steentjes maken de ring juist eleganter en vrouwelijker. Wilt u helemaal geen steen(tje) in de ring? Helemaal goed. Vooral als de ring breder is bereikt u een stoer resultaat zonder steen.

stoere trouwring

Strakke lijnen en hoogteverschillen

Strakke lijnen geven een trouwring een luxe en stoere look. De diepte en afstand van de lijnen kunt u eventueel zelf bepalen. Een diepere lijn is opvallend en krachtig. Daarnaast maken hoogteverschillen en ‘banen’ een trouwring stoerder. U doet er wel verstandig aan om lijnen en hoogteverschillen niet te overdrijven. Als deze té veel aanwezig zijn kan dit van invloed zijn op het draagcomfort. Decoratieve aanpassingen mogen er nooit voor zorgen dat de ring minder fijn om uw vinger zit.

Persoonlijk advies in uw eigen huis

Vroeger kocht men trouwringen altijd bij een juwelier. Tegenwoordig zijn er meer opties. Trouwringservice komt namelijk bij u thuis langs. Dat bespaart u en uw partner een hoop tijd en geregel. Een ideale oplossing voor als u een druk leven heeft (baan, kinderen…). Veel van onze klanten geven aan dat ze onze persoonlijke benadering erg op prijs stellen. In uw huiskamer gaat alle aandacht namelijk naar u uit! Dat voelt prettig én helpt u bij het uitzoeken van de juiste trouwringen.

Schitterende trouwringen uitzoeken en personaliseren

Tijdens ons bezoek krijgt u niet alleen advies op maat. Onze specialist neemt een verrassende collectie stoere trouwringen mee. Deze variëren in materiaal, maat, dikte en uitvoering. U krijgt uitgebreid de tijd om de ringen te bekijken en te passen. Zit uw droomring er niet bij in onze standaard collectie? Geen probleem! Geef uw wensen aan ons door en we gaan voor u aan de slag met ons ontwerpprogramma. Ook brengen we graag een persoonlijke gravure in de ring aan, in elk gewenst lettertype. Dat doen wij gratis in ons eigen atelier.

stoere trouwring kopen

Contact opnemen met Trouwringservice

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze stoere trouwringen? Wilt u ze passen en bekijken in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis? Neem dan contact op met Trouwringservice voor een afspraak bij u thuis. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening en komen ook ’s avonds langs. Vul het contactformulier op onze website in en wij reageren zo snel mogelijk op uw bericht.

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Bent u op zoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken