Trouwringen in twee kleuren goud

Treedt u binnenkort in het huwelijk? En zijn u en uw partner daarom op zoek naar jullie droomringen met twee kleuren goud? Trouwringservice helpt u graag bij uw zoektocht. Voor iedereen hebben wij passende bicolor trouwringen in de mooiste kleurencombinaties. Wij werken uitsluitend met de allerbeste kwaliteit goud. Zo steelt u de show tijdens de plechtigheid én loopt u er de rest van uw leven stijlvol bij. U hoeft niet naar ons toe te komen, want wij komen graag bij u thuis langs. Geheel vrijblijvend!

Bicolor trouwringen met verschillende kleuren goud

Goud is er in meerdere kleuren: witgoud, geelgoud en roodgoud (ook wel rosé genoemd). Als u twee van deze kleuren met elkaar combineert, dan heet dat ‘bicolor’. Hiermee bereikt u een prachtig contrast. Witgoud en geelgoud komt het meest voor bij bicolor trouwringen: een elegante en subtiele kleurencombinatie. Ook een combinatie van roodgoud en witgoud wordt steeds vaker gesignaleerd. Dit geeft een bijzonder mooi contrast, omdat roodgoud warm is en witgoud koud oogt. Het voordeel van goud is dat het materiaal niet oxideert en daarom eeuwig meegaat.

twee kleuren trouwring

Thuis gouden ringen uitzoeken met onze trouwringen specialist

Voor uw huwelijk moet u van alles regelen: de locatie uitkiezen, gasten uitnodigen, trouwkleding kopen en nog veel meer. Trouwringen uitzoeken is een belangrijk moment. U draagt uw ringen tenslotte niet alleen tijdens het huwelijk, maar ook daarna. De stap naar een juwelier is voor sommige mensen groot, om uiteenlopende redenen. Misschien heeft u geen tijd om zelf op pad te gaan. Gelukkig is er nu Trouwringservice. Onze bevlogen trouwringen specialist komt bij u thuis langs met de mooiste bicolor ringen. Bekijk onze trouwringen met twee kleuren goud op uw gemak en pas ze gerust!

twee kleuren goud trouwring

Grote collectie ringen, met en zonder diamanten

Onze expert neemt een grote collectie trouwringen met twee kleuren goud mee van het Duitse merk Rauschmayer. Hij laat u ze stuk voor stuk zien, nadat u uw wensen bij hem kenbaar heeft gemaakt. Trouwringen voor dames en trouwringen voor heren. Zitten uw ultieme droomringen er niet tussen of wilt u een bijzondere afwerking ? Dan gaan we voor u aan de slag met ons geavanceerde ontwerpprogramma. Hierbij houden wij rekening met uw budget. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden…

Ringen op maat, in een uitvoering en afwerking naar wens

De specifieke kleurencombinatie is erg belangrijk bij gouden trouwringen met twee kleuren. Wilt u witgoud en geelgoud combineren of kiest u voor de combinatie roodgoud/witgoud? Gaat u voor een glanzende of een matte ring? Wenst u een gravure in een bepaald lettertype? Dit zijn allemaal zaken waar wij rekening mee kunnen houden bij het ontwerp. Door goed naar u te luisteren én persoonlijk advies te geven komen we tot het gewenste resultaat. Mocht u uiteindelijk geen ringen kiezen, dan brengen wij geen kosten in rekening. Het gaat om u!

Een afspraak inplannen met Trouwringservice

Wij hebben 10 jaar ervaring in de verkoop van trouwringen, waardoor wij inmiddels veel kennis en ervaring hebben opgebouwd in ons vakgebied. Een persoonlijke benadering staat centraal tijdens ons bezoek. Trouwringservice brengt geen voorrijkosten in rekening, ook niet als u wilt dat wij ’s avonds langskomen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of plan direct een afspraak in bij u thuis!

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Bent u op zoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken