Trouwringen in twee kleuren goud

Treden jullie binnenkort in het huwelijk? En zijn jullie daarom op zoek naar jullie droomringen met twee kleuren goud? Ik, Remco van Trouwringservice, help jullie graag bij de zoektocht. Voor iedereen heb ik passende bicolor trouwringen in de mooiste kleurencombinaties. Ik werk uitsluitend met de allerbeste kwaliteit goud. Zo stelen jullie de show tijdens de plechtigheid én lopen jullie er de rest van het leven stijlvol bij. Jullie hoeven niet naar mij toe te komen, want ik kom graag bij jullie thuis langs. Geheel vrijblijvend!

Bicolor trouwringen met verschillende kleuren goud

Goud is er in meerdere kleuren: witgoud, geelgoud en roodgoud (ook wel rosé genoemd). Als jullie twee van deze kleuren met elkaar combineren, dan heet dat ‘bicolor’. Hiermee bereiken jullie een prachtig contrast. Witgoud en geelgoud komt het meest voor bij bicolor trouwringen: een elegante en subtiele kleurencombinatie. Ook een combinatie van roodgoud en witgoud wordt steeds vaker gekozen. Dit geeft een bijzonder mooi contrast, omdat roodgoud warm is en witgoud koud oogt. Het voordeel van goud is dat het materiaal niet oxideert en daarom eeuwig meegaat.

twee kleuren trouwring

Thuis gouden ringen uitzoeken met de trouwringen specialist

Voor het huwelijk moeten jullie van alles regelen: de locatie uitkiezen, gasten uitnodigen, trouwkleding kopen en nog veel meer. Trouwringen uitzoeken is een belangrijk moment. Jullie dragen de ringen tenslotte niet alleen tijdens het huwelijk, maar ook daarna. De stap naar een juwelier is voor sommige mensen groot, om uiteenlopende redenen. Misschien hebben jullie geen tijd om zelf op pad te gaan. Daarom ben ik Trouwringservice begonnen. Ik komt namelijk bij jullie thuis langs met de mooiste bicolor ringen. Bekijk de trouwringen met twee kleuren goud op het gemak en pas ze gerust!

twee kleuren goud trouwring

Grote collectie ringen, met en zonder diamanten

Ik als trouwringexpert neemt een grote collectie trouwringen met twee kleuren goud mee van het Duitse merk Rauschmayer. Ik laat jullie ze stuk voor stuk zien, nadat jullie alle wensen bij mij kenbaar hebben gemaakt. Trouwringen voor dames en trouwringen voor heren. Zitten jullie ultieme droomringen er niet tussen of willen jullie een bijzondere afwerking ? Dan ga ik voor jullie aan de slag met het geavanceerde ontwerpprogramma. Hierbij hou ik rekening met jullie budget. Laat jullie verrassen door de vele mogelijkheden…

Ringen op maat, in een uitvoering en afwerking naar wens

De specifieke kleurencombinatie is erg belangrijk bij gouden trouwringen met twee kleuren. Willen jullie witgoud en geelgoud combineren of kiezen jullie voor de combinatie roodgoud/witgoud? Gaan jullie voor een glanzende of een matte ring? Wensen jullie een gravure in een bepaald lettertype? Dit zijn allemaal zaken waar ik rekening mee kan houden bij het ontwerp. Door goed naar jullie te luisteren én persoonlijk advies te geven komen we tot het gewenste resultaat. Mochten jullie uiteindelijk geen ringen kiezen, dan breng ik geen kosten in rekening. Het gaat om jullie!

Een afspraak inplannen met Trouwringservice

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop van trouwringen, waardoor ik inmiddels veel kennis en ervaring heb opgebouwd in dit vakgebied. Een persoonlijke benadering staat centraal tijdens mijn bezoek. Trouwringservice brengt geen voorrijkosten in rekening, ook niet als jullie willen dat ik ’s avonds langskomen.

Neem contact met mij op voor meer informatie of plan direct een afspraak in bij jullie thuis!

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Zijn jullie op zoek naar een nieuw paar trouwringen? En willen jullie meer weten over mijn dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Vrijblijvend een afspraak maken