Trouwringen in Drenthe

wonen jullie in Drenthe en zoeken jullie een betrouwbare trouwringen leverancier die jullie kan voorzien van advies? In dit artikel vertellen we over de dienstverlening van Trouwringservice.nl

Verschillende materialen: goud, platina en palladium

Zodra mensen aan trouwringen denken, denken ze aan goud. Alleen hoeft dat helemaal niet zo te zijn. Er zijn heel veel trouwringen die van andere materialen gemaakt zijn, denk hierbij aan platina en palladium. Hierdoor is er voor ieder wat wils en kunt u het aanschaffen van trouwringen zo duur maken als u zelf wilt.

Meerdere kleuren

Vroeger zag je met name de klassieke geelgouden trouwring. Tegenwoordig is dat heel anders. Zo zijn er ook trouwringen verkrijgbaar met meerdere kleuren. Denk bijvoorbeeld aan bi-color trouwringen. Dat zijn trouwringen die gemaakt zijn van verschillende kleuren goud, zoals: witgoud, geelgoud en roodgoud (ook wel rosé genoemd)

bicolor trouwringen

Trouwringen kopen in Drenthe: waar op letten?

Zodra jullie trouwringen gaan kopen zijn er een aantal aspecten heel erg belangrijk. We nemen de belangrijkste met jullie door:

Prijs

ik krijg vaak de vraag: wat kosten trouwringen nou precies? Laten we vooropstellen dat je dit zelf kunt bepalen. Zo zijn brede en dikke trouwringen beduidend goedkoper dan dunne en smalle trouwringen.

Daarnaast zijn er heel veel verschillende varianten. Zo kunnen jullie bij een gouden ring kiezen uit verschillende karaten goud. Hoe hoger het karaat hoe duurder de ringen.

Ook een steentje maakt een groot verschil. Kies je voor een ring met een diamant of voor een ring vol met briljant?

Kies een ring die bij jullie past

Bovenstaande klinkt misschien heel logisch maar in de praktijk merken we dat dit anders werkt. Een trouwring is iets wat je de rest van jullie leven draagt en daarom is het belangrijk om een ring te kiezen die jullie echt mooi vinden.

Trouwringen in Emmen, Meppel, Hoogeveen en Assen

Trouwringservice biedt een unieke dienstverlening aan. ik kom namelijk bij jullie thuis. Hierdoor hoeven jullie niet het huis uit en kunnen jullie in alle rust en in een vertrouwde omgeving de mooiste trouwringen uitzoeken. Of jullie nu in Hoogeveen, Meppel, Emmen, Assen of omliggend dorp wonen, Trouwringservice komt vrijblijvend, zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt, bij jullie langs. Tijdens de afspraak nemen ik een zeer uitgebreide collectie trouwringen mee en een ontwerpprogramma.

trouwringen drenthe

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Zijn jullie op zoek naar een nieuw paar trouwringen? En willen jullie meer weten over mijn dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Vrijblijvend een afspraak maken