arrow_drop_up arrow_drop_down

Zilveren trouwringen kopen

Het is bijna zover: jullie gaan elkaar binnenkort het jawoord geven. Een belangrijk onderdeel van de plechtigheid is het omdoen van de ringen. Daarnaast is het de bedoeling dat u ze de rest van uw leven blijft dragen. De laatste jaren kiezen steeds meer Nederlanders voor zilveren ringen in plaats van gouden ringen. De redenen hiervoor zijn uiteenlopend. Trouwringservice speelt in op deze trend en heeft daarom een grote collectie trouwringen van zilver. Wij denken graag met u mee en zijn pas tevreden als u dat ook bent.

De voordelen van een zilveren trouwring

Al in de oudheid was zilver een geliefd edelmetaal met een koninklijke allure. Zilver geeft u een klassieke uitstraling, en tegelijkertijd loopt u er trendy bij. Dit edelmetaal neemt enorm in populariteit toe en daarom zijn zilveren trouwringen inmiddels het meest gebruikte alternatief voor gouden trouwringen. Zilver staat voor visie en doorzettingsvermogen, mede dankzij zijn schitterende glans. U hoeft echter niet voor een glanzende ring te kiezen: ook een matte uitvoering behoort tot de mogelijkheden. Bij glanzende ringen zal de glans na verloop van tijd afnemen. Dit kunt u zelf gemakkelijk oplossen door ze op te poetsen met zilverpoets. Gebruik hiervoor een zachte doek.

Leestip: gouden trouwring met twee kleuren

Thuis uw ringen uitzoeken

Zijn jullie van plan om een zilveren trouwring te kopen, maar hebben jullie weinig tijd om naar een juwelier te gaan? Of lijkt het jullie een prettig idee om de ringen thuis uit te zoeken? Trouwringservice komt bij u langs op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Geen probleem als u ’s avonds af wilt spreken met onze thuisjuwelier. In uw woonkamer gaat alle aandacht naar u uit en worden we niet afgeleid. We zijn tenslotte in uw eigen vertrouwde omgeving!

zilveren trouwring kopen

Grote keuze aan ringen, eigentijds en stijlvol

Onze trouwringenspecialist neemt een grote collectie trouwringen mee tijdens zijn bezoek. Nadat hij uitgebreid naar uw wensen heeft geluisterd is het tijd om de ringen te bekijken. Trefwoorden als eigentijds, trendy en stijlvol zijn kenmerkend voor de ringen die wij aanbieden. De ringen komen uit het trouwringenatelier van het Duitse Rauschmeyer en verschillen in breedte, dikte en bewerking. Gaat u voor glanzend of voor mat? Wilt u een wat bredere ring voor de man en een smallere voor de vrouw? Het kan allemaal.

Persoonlijk advies én persoonlijk ontwerp

Het grote voordeel van een thuisjuwelier is de tijd die hij voor u uittrekt. Ook kunt u, als u dat wilt, vrienden en/of familie uitnodigen om bij de afspraak aanwezig te zijn. In de afgelopen 10 jaar heeft onze trouwringenspecialist zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler in onze markt. Hij deelt zijn kennis en ervaring graag om u van een persoonlijk advies te voorzien. U kunt kiezen voor een ring uit de standaard collectie, maar we kunnen ook voor u aan de slag gaan met een ontwerpprogramma. Gravures in elk gewenst lettertype brengen wij in ons eigen atelier aan.

Een afspraak maken met onze trouwringenspecialist

Trouwringservice komt geheel vrijblijvend bij u langs. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening. Mocht u na het gesprek tot het besluit komen dat uw droomringen er onverhoopt niet tussen zitten, dan zijn daar geen kosten aan verbonden. Neem vandaag nog contact op met Trouwringservice voor het maken van een afspraak om een zilveren trouwring uit te zoeken!

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Bent u opzoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken

Cookies