Goud trouwring, gouden trouwringen, ringen van goud

Gouden trouwring

Gouden trouwringinformatie van de goudsmid

Waarom Goud

Ontdek goud als basis voor trouwringen

Gouden ontwerpen

Inspiratie en uitvoerige informatie over trouwringen van goud

Jou gouden trouwring

Creëer de trouwring die echt bij jou past, de ringen van je dromen.
Gouden trouwringen met Remco van trouwringservice.nl

Een gouden trouwring is nog altijd zeer populair onder stellen van alle leeftijden. Goud is elegant en past uitstekend bij elke outfit; van klassiek tot modern. Er is een grote keuze aan gouden ringen in allerlei soorten, maten en uitvoeringen. Kies voor de set waar jullie naar op zoek zijn, of laat een gouden trouwring op maat maken door Trouwringservice!

Gouden trouwringen met diamant in het gras

Een klassieke, gouden trouwring van goede kwaliteit

Goud is een sterk edelmetaal dat altijd zijn prachtige kleur behoudt, doordat het niet oxideert en bestand is tegen alle weersinvloeden. Daardoor heeft het materiaal weinig onderhoud nodig. Van oudsher wordt goud al veel gebruikt in sieraden en juwelen. Trouwringen zijn daar ook een voorbeeld van. Bij de keuze voor een gouden trouwring gaan jullie voor een gedegen trouwring van hoge kwaliteit met een altijd blijvende waarde. De gouden trouwring is in verschillende soorten te verkrijgen. Zo verkoop ik bijvoorbeeld ook geelgouden trouwringen met uitstekend draagcomfort. Die ringen zijn gemaakt van 14-karaat geelgoud en hebben vaak geen, of weinig, bewerkingen in zich. De ringen zijn naar wens te ontwerpen, zo kun je bijvoorbeeld een gouden damesring op maat maken. Daar tegenover is het ook mogelijk om een gouden herenring te ontwerpen, zodat jullie ringen gegarandeerd uniek zijn en helemaal bij jullie passen.

Hugo Janssen gouden trouwringen

Dankzij de goede tips van Remco zijn wij bij de gouden trouwringen uitgekomen die echt bij ons passen. 

Hugo Janssen

12 jaar ervaring aan jullie eigen tafel

Ontdek de beste technieken om jullie trouwringen uit te zoeken.

Gouden trouwringen thuis uitzoeken
€ 385,-
€ 0,-

Gouden trouwringen aan huis

  • Kunnen jullie wel wat hulp gebruiken bij de zoektocht naar gouden trouwringen?
  • Willen jullie goed begeleid worden bij het uitzoeken van de ringen?
  • Zijn jullie er klaar voor om in de wereld van trouwringen te duiken met een zeer ervaren specialist?


Dan is dit de meest complete mogelijkheid die je tegen zult komen. Je profiteert van 15+ jaar ervaring van de top-expert trouwringspecialist Remco.

Ik heb mijn beste technieken voor jou beschikbaar

Doelgericht

Samen met jullie ga ik doelgericht opzoek tussen alle trouwringen om jullie trouwring te kunnen vinden. Deze moeten echt helemaal bij jullie passen.

Kwalitatief goede ringen

Als goudsmid ken ik de aandachtspunten bij trouwringen. Ik zorg ervoor dat de kwaliteit van jullie gouden ringen gewaarborgd blijft

Baanbrekende service

Tijdens het hele proces, en ook tijdens de jaren van dragen, ben ik jullie aanspreekpunt. Als er iets met de ringen is, mogen jullie mij altijd bellen, mailen of appen.

Eigen ontwerp

Ontdek alle mogelijkheden tijdens het ontwerpen in mijn ontwerpprogramma

Jullie stijl, mijn kwaliteit

In eerste plaats moeten de trouwringen bij jullie passen. Daarnaast moeten ze van uitstekende kwaliteit zijn. Samen komen we eruit!

Vergaande ontwerpen

Er zijn zoveel mogelijkheden, je kan er met je verstand niet bij.
18 karaat gouden trouwringen met diamant

Een 18-karaat gouden trouwring

Een gouden trouwring van 18-karaat heeft echt een hoge waarde. Het materiaal bevat veel goud. Hierdoor is de aanschaf wat duurder, maar blijft de ring ook waardevol. Mochten jullie de trouwringen na lange tijd niet meer willen, dan kan deze ook tegen een goede prijs worden ingeleverd bij een goudwisselkantoor. Niet alleen de waarde, maar ook de uitstraling van deze gouden ring is fantastisch. 18-karaat ringen zijn net iets warmer van kleur, hierdoor stralen de ringen in hun schoonheid.

Gouden trouwringen met diamanten

Gouden trouwringen met diamanten ontwerpen

Willen jullie een gouden trouwring op maat ontwerpen? Of je nu gaat voor een dunne, dikke, smalle of brede ring: een diamant maakt de ring helemaal af. Verschillende materialen komen dankzij de diamant extra tot hun recht. Kies bijvoorbeeld voor één groter steentje of voor een gouden ring op maat met meerdere kleine diamantjes. Ook een ring met één kleinere diamant doet het al goed. Jullie vragen je misschien af hoe je een echte diamant van een neppe diamant kunt onderscheiden. Echte diamanten zijn door vakmensen te herkennen aan scherpe facetlijnen. Ook een ademtest helpt bij het verifiëren van de echtheid van de diamant. Door de steen eerst te reinigen en daarna op de steen te ademen zien we of de steen echt of nep is. Een nepdiamant beslaat van adem, een echte diamant niet. Alle diamanten in de gouden trouwring van Trouwservice zijn echt en afkomstig uit conflictvrije regio’s. Door het kopen van deze trouwringen steunt u ook ontwikkelingshulp.

Gouden trouwringen thuis uitzoeken

Maak kosteloos een afspraak om thuis uw gouden trouwring op maat te ontwerpen

Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden van het maken van een gouden trouwring op maat? Ik kom graag bij jullie thuis op bezoek om de mogelijkheden te bespreken. Ik neem mijn uitgebreide collectie, dummy-ringen en een 3D-ontwerpprogramma mee, zodat jullie de perfecte ringen kunnen uitzoeken. Jullie hebben mijn volledige aandacht en kunnen waar nodig om advies vragen. Willen jullie in je vertrouwde omgeving de perfecte gouden trouwring op maat uitzoeken? Maak dan een afspraak via het contactformulier.

Wij hebben al gouden trouwringen

Gouden trouwringen
Hans en Henriët
We zijn superblij met onze trouwringen! Remco kwam bij ons aan huis terwijl we aan het klussen waren, ideaal om dat thuis te kunnen doen. We hebben een eigen variant gekozen op een bestaand ontwerp, waarbij hij goed adviseerde wat de mogelijkheden waren. Ook de gravering is erg mooi geworden met ons eigen handschrift. Aanrader!
Gouden trouwringen review
Eliza Broere
Remco is een fijne rustige man die ons de tijd gaf om onze gewenste trouwringen uit te zoeken. Tussen de verschillende ringen zat niet echt de ring die wij zochten, hier wist hij een oplossing op. Hij ontwierp ons gewenste ringen en vlak voor onze grote dag bracht Remco de ringen in een mooi doosjes. Ze waren helemaal super en zoals verwacht. Kortom 

top service en dat allemaal thuis op onze eigen bank.

Gouden trouwringen, klant review
Silvia
Heel fijn om in je eigen vertrouwde omgeving de mooiste ringen uit te zoeken, alles is mogelijk! Trouwringservice is makkelijk bereikbaar en ook nadat de ringen geleverd zijn betrokken, om te zorgen dat alles aan de ringen perfect is en blijft!

Maak nu direct die afspraak

Gouden trouwringen uitzoeken