Zwarte trouwringen kopen: informatie, tips en inspiratie

Zwarte trouwringen kopen: informatie, tips en inspiratie

Bent u op zoek naar een unieke trouwring voor uw aanstaande huwelijk? Heeft u al gehoord over zwarte trouwringen en de vele mogelijkheden die deze ringen hebben? Zwarte trouwringen worden officieel zirkonium trouwringen genoemd en zijn vanwege hun speciale karakter erg populair. Wilt u alles weten over zwarte trouwringen? In dit artikel vertellen we alles wat u moet weten.

Wat zijn zwarte trouwringen/zirkonium trouwringen?

Zwarte trouwringen zijn speciale ringen die door verhitting donker worden. Deze trouwringen zijn zeer populair en stijgen de laatste jaren enorm ook nog eens heel erg in populariteit. Een zwarte trouwring hoeft niet helemaal zwarte te zijn. Het is namelijk mogelijk om een zirkonium trouwring te combineren met andere kleuren zoals geelgoud, witgoud, roségoud, zilver, titanium of andere metaalsoorten en kleuren. Dit geeft de ringen een uniek karakter en zorgt ervoor dat de ringen echte blikvangers zijn.  Een zirkonium trouwring kan een stoere uitstraling hebben, maar oogt in combinatie met goud ook zeer luxe en exclusief. Precies waarna u opzoek bent tijdens uw speurtocht naar de perfecte trouwring.

Zwarte trouwringen voor mannen en vrouwen

Het kopen van een trouwring is iets waarbij u niet over een nacht ijs gaat. Wij komen graag bij u op gesprek voor een oriënterend en vrijblijvend babbeltje over de verschillende mogelijkheden. Wanneer u zoekt naar een prachtige zwarte trouwring is het goed om te weten dat het mogelijk is om de trouwringen te combineren met andere metaalsoorten en kleuren. Een ander belangrijk gegeven is dat het mogelijk is om zowel voor mannen als voor vrouwen een eigen zirkonium trouwring te maken. Zo kan het gerealiseerd worden om voor een man een stoere trouwring te maken terwijl de vrouw een subtieler en vrouwelijker model krijgt aangemeten. Tijdens een gesprek lichten wij dit graag toe en willen we u alles vertellen over de mogelijkheden.

Zwarte trouwring combineren met andere metalen en kleuren

Zoals gezegd is het dus mogelijk om een zwarte trouwring te combineren met andere metaalsoorten van diverse kleuren. Denk hierbij aan diverse goudsoorten, platina, titanium en andere soorten. Ons assortiment bevat verschillende ringen die vrijwel helemaal zwart zijn en een klein accent van een andere metaalsoort of kleur hebben, maar dit kan ook geheel andersom of evenwichtig verdeeld zijn. Kortom: alle combinatiemogelijkheden zijn bij ons te realiseren. Wilt u graag een beeld hebben van de mogelijkheden? Kijk op onze site voor het assortiment, neem contact op voor advies op maat of plan een vrijblijvend gesprek met ons in.

Voordelen zwarte trouwringen

Wanneer u zich aan het oriënteren bent op het gebied van trouwringen bent u natuurlijk op zoek naar de voor- en nadelen van een bepaald product. Om het voor u gemakkelijk te maken plaatsen we hieronder even een rijtje voordelen van zirkonium trouwringen onder elkaar:

  • Met een zwarte trouwring kunt u alle kanten op. Zo kan de ring worden gecombineerd met een diamant of goudsoort die de ring een heel luxe en chique karakter geeft, maar kan een zwarte trouwring ook tot een hele stoere ring worden gevormd.
  • Zirkonium trouwringen slijten een stuk minder snel dan andere metaalsoorten waar trouwringen van gemaakt worden.
  • Zwarte trouwringen zijn zeer licht qua gewicht. Tijdens het dragen zal u dan ook niet merken dat u een trouwring om heeft.
  • Zwarte trouwringen zijn er in diverse prijsklassen waardoor er vaak een zirkonium trouwring is uw budget past.

Zwarte trouwring kopen

Bent u verheugd met de informatie die u over zwarte trouwringen heeft gelezen en bent u ervan overtuigd dat een zirkonium trouwring iets voor jullie is? Wilt u graag met ons in gesprek om de vele mogelijkheden en opties nog eens uitgebreid te bespreken? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend bezoek aan huis.

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Bent u opzoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken