Trouwringen met diamant

Het is bijna zo ver: u en uw partner treden binnenkort in het huwelijk. Een bijzonder moment waar jullie ontzettend naar uitkijken. Bij een trouwerij moet er vooraf wel veel geregeld en gepland worden. Ook het uitzoeken van de bruidskleding dient u op tijd te regelen, net als het uitzoeken van trouwringen. Zoekt u een trouwring met een echte diamant? Laat dan de trouwringenspecialist van Trouwringservice bij u thuis langskomen. In deze blog leest u er meer over!

Ringen met een of meerdere diamanten

Of u nu gaat voor een klassieke, trendy of stoere ring: een diamant maakt de ring helemaal af. Niet alleen bij dames, maar ook bij heren. U heeft de keuze uit trouwringen in verschillende materialen, bijvoorbeeld goud, zilver, platina of palladium. Ook het aantal diamanten in de ringen verschilt. Zo kunt u kiezen uit een ring met één groter steentje of uit een ring met meerdere kleine steentjes. Daarnaast verschillen ringen van elkaar in bewerking.

De echtheid van de diamant verifiëren

U vraagt zich misschien af hoe we een echte diamant van een neppe diamant kunnen onderscheiden. Echte diamanten zijn door juweliers te herkennen aan scherpe facetlijnen. Ook een ademtest helpt bij het verifiëren van de echtheid van de diamant. Door de steen eerst te reinigen en daarna op de steen te ademen ziet u of deze echt of nep is. Een nepdiamant beslaat van adem, een echte diamant niet. Alle diamanten in de ringen van Trouwringservice zijn echt én afkomstig uit conflict vrije regio’s.

diamanten trouwring

Prachtige ringen met een steen uitzoeken bij u thuis

Lukt het maar niet om tijd vrij te maken voor een bezoek aan een juwelier? Willen jullie graag persoonlijke aandacht en professioneel advies van een expert? Maak dan snel kennis met Trouwringservice. Onze trouwringen specialist komt vrijblijvend bij u thuis langs met een grote collectie trouwringen met een echte diamant. Zonder afleiding gaat zijn aandacht volledig naar u uit. Vertel hem over uw wensen en bewonder onze ringen. Thuis trouwringen uitzoeken voelt veilig en vertrouwd…

Grote standaard collectie, maatwerk mogelijk met ontwerpprogramma

Een huisbezoek is hét moment om uitgebreid ringen te bekijken en te passen. Kies voor een van onze trouwringen met echte diamant uit onze standaard collectie óf zet onze specialist aan het werk en combineer meerdere elementen met elkaar. Met ons bijzondere ontwerpprogramma creëren wij gepersonaliseerde ringen. Wilt u ook een gravure in een bepaald lettertype? Die brengen wij gratis voor u aan in ons eigen atelier.

Contact opnemen met Trouwringservice voor een afspraak thuis

Wilt u graag thuis uw trouwringen met echte diamant uitzoeken? Schakel dan de hulp van onze trouwringen specialist in. Hij komt langs wanneer het u uitkomt (ook ’s avonds) en brengt geen voorrijkosten in rekening. Mochten uw droomringen er niet tussen zitten, dan heeft u geen kosten. Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website en u hoort zo snel mogelijk van ons!

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Bent u op zoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken