Tussen kerst en oud en nieuw trouwringen uitzoeken

Tussen kerst en oud en nieuw trouwringen uitzoeken

Gaan jullie binnenkort trouwen maar hebben jullie een druk bestaan? Werken jullie in de scheepvaart en zijn jullie daardoor het hele jaar van huis? Hebben jullie wel tijd tussen kerst en oude en nieuw? Het is mogelijk om in deze tijd jullie trouwringen uit te zoeken. Lees hier meer.

Rond kerst trouwringen uitzoeken

De kerstdagen zijn bij uitstek geschikt voor een geslaagd huwelijksaanzoek. Deze tijd is vaak overgoten met gezelligheid en romantiek. Tijdens één van de gezellige avonden komt het geregeld voor dat er iemand op z’n  knie terecht komt om zijn partner ten huwelijk te vragen. verlicht tussen wat kaarsen, versierd met prachtige decoratie, Ja, vaak een fantastisch romantische setting.

Aanzoek tijdens de kerstdagen

Een geslaagd aanzoek tijdens de kerstdagen!

Hoe leuk is het om na de kerstdagen samen te buigen over jullie trouwringen? En dan niet zomaar even snel tussendoor, maar echt, met aandacht. Wij creëren altijd een echte ervaring bij het uitzoeken van de ringen. Zeker in de laatste dagen van het jaar gaat dat er erg feestelijk aan toe. Tijdens een afspraak met trouwringservice.nl bent u verzekerd van kundig advies. Wij benadrukken het steeds weer, jullie zitten nergens aan vast. Een afspraak is echt vrijblijvend.

De week tussen kerst en oud en nieuw

De week tussen kerst en oud en nieuw is ieder jaar de week dat de meeste binnenvaartschippers in de thuishaven zijn. Speciaal voor hen is het mogelijk een afspraak te maken om trouwringen uit te zoeken op hun schip. Dit kan alleen als jullie ligplaats in Nederland of België is. De tijd van rust en bijkomen hoeft dan niet onderbroken te worden, wij komen namelijk naar jullie toe. Jullie kunnen heerlijk thuis/aan boord blijven. Uiteraard kunnen afspraken het hele jaar door gemaakt worden, maar de week tussen kerst en oud en nieuw gebruiken wij vaak om bij schippers aan boord te zijn. trouwringen uitzoeken op binnenvaartschip

Hoe werkt het?

Rond de laatste dagen van het jaar is het extra feestelijk om trouwringen uit te zoeken. Daarom nemen wij altijd iets speciaals mee rond deze dagen. Een afspraak maken kunnen jullie via het contactformulier op deze website. Daarna bevestigen wij de afspraak binnen 24uur of nemen even contact met jullie op om de mogelijkheden te bespreken. Na de bevestiging komen wij naar jullie toe op het afgesproken moment.

Wij nemen een enorme koffer vol met trouwringmodellen mee en een ontwerpprogramma. Na eerst kennis gemaakt te hebben, nemen wij eerst de collectie trouwringmodellen door. Hierbij kijken wij mee, wij sturen jullie niet. Wij luisteren naar al het commentaar en verbaasde uitdrukkingen en vatten dit samen in 1 model ringen. Alle details die jullie terug willen zien in de trouwringen voegen wij hierin samen . Hierbij adviseren wij jullie alleen op technisch niveau, als goudsmid weten wij wat de risico’s en mogelijkheden wij bij jullie ringen. Om jullie ook een duidelijk beeld te geven hoe de ringen uiteindelijk worden, hebben wij ons ontwerpprogramma. Hierin ontwerpen wij de ringen tot in detail naar jullie wensen. Alle aanpassingen kunnen hierin gemaakt worden. Het mooie van dit programma is dat de prijs van de ringen direct in beeld staat. Jullie zien per aanpassing direct wat de invloed op de prijs is.

Hebben jullie het mooiste model gevonden en de ringmaten gemeten? dan hebben jullie de mogelijkheid de ringen direct te bestellen. Hierbij kunnen jullie zelf aangeven wanneer jullie de ringen wensen te ontvangen. Het is ons al een aantal keren gelukt de ringen binnen een week te leveren.

Wat als er iets gebeurd met onze trouwringen?

Op jullie trouwdag zitten jullie ringen als gegoten. Voor het altaar schuiven jullie zonder moeite de ringen aan elkaars handen. Helaas gebeurd het weleens dat er iets mis gaat met de ringen. Trouwringservice heeft de naam bewust gekozen. Ook na de trouwdag staan wij voor jullie klaar.

Wij zetten even alle voordelen op een rij:

  1. Trouwringen uitzoeken in elke woonruimte in Nederland.
  2. Gratis advies van een goudsmid.
  3. Geen last van andere klanten om jullie heen.
  4. Alle tijd om de mooiste ringen te vinden.
  5. De prijs van de ringen is direct zichtbaar.
  6. Op jullie trouwdag gegarandeerd stralende ringen.
  7. Ook na jullie trouwdag blijft onze service voor jullie.

Tussen kerst en oud en nieuw trouwringen kopen

Vrijblijvend contact

Bent u opzoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Ook leuk om te lezen!

Vrijblijvend een afspraak maken