Aanzoek tijdens onze afspraak

Graag deel ik jullie een verhaal uit de praktijk. Een aanzoek bij het kiezen van nieuwe trouwringen.

Het was al laat in de avond, de volgende avond mocht ik weer op pad met de trouwringen collectie. Daar gaat mijn telefoon. Eigenlijk neem ik tot 22:00uur de telefoon op, toch een uitzondering deze keer.

“Goedenavond (het was haar vriend), sorry dat ik zo laat nog bel. Morgen hebben wij een afspraak met u. Kunt u dan een los ringendoosje meenemen?”

Tja, ik ben de beroerdste niet. Als we daarmee kunnen helpen, dan doe ik dat uiteraard graag.

De volgende avond doet mevrouw de deur open. Na gezellig was gesproken te hebben gaan we gewoontegetrouw de collectie weer door. Het ringendoosje zit nog veilig in de koffer, daar had ik eigenlijk helemaal niet meer aan gedacht.

Na de 1e keer alle ringen te hebben bekeken en van het nodige commentaar te hebben voorzien, gaan we alle mooie ringen nog eens langs. De dame in kwestie blijft maar wijzen naar een set wat ze wel heel erg mooi vind. Helaas voor haar geeft haar aanstaande zijn negatieve mening (met een knipoog naar mij). Geen idee wat hij van plan is, maar bijzonder voelt het wel.Aanzoek tijdens een afspraak, aanzoeksring, verlovingsring, wij gaan trouwen

Na een paar minuten moet mevrouw even het toilet bezoeken. Terwijl ze even buiten gehoor en zichtafstand is vraag hij, “heb je het ringendoosje meegenomen?” Ik pak het erbij. Een prachtig doosje. Hij pakt het ultieme model van vrouwlief en stopt deze in het doosje.

Het moment is daar denk ik.

Ze komt de kamer binnen, hij strekt zijn benen en staat op. Zij komt dichterbij, Hij zakt op 1 knie…
Ja…het gebeurt echt… Ik had nooit gedacht dat dit zou gebeuren.

Hij had haar nog niet gevraagd, en wist ook niet welke ring ze mooi zou vinden.

Ze heeft dat magische woord, ‘JA’ uitgesproken tegen hem met een neppe ring, de echte zal er snel zijn. Toen was ik getuige van een liefdesverklaring tussen een aanstaand echtpaar, met mijn dummy ring.

Ook nog geen aanzoek ring? Zo kan het ook.

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Zijn jullie op zoek naar een nieuw paar trouwringen? En willen jullie meer weten over mijn dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Vrijblijvend een afspraak maken