Rauschmayer trouwringen

Rauschmayer trouwringen is een trouwringen fabrikant in Duitsland. Ze zijn gevestigd in pforzheim bovenin het zwarte woud. In deze fabriek worden al sinds 1963 trouwringen gemaakt. Jarenlange ervaring wordt gecombineerd met nieuwe technologieën. Zijn jullie opzoek naar trouwringen? dan bevelen wij doormiddel van dit stuk Rauschmayer trouwringen van harte aan. In dit stuk leest u onderandere over de technieken en materialen maar ook over de behulpzaamheid van Rauschmayer om de armoede in de wereld te bestrijden.

Ringen voor meer dan de mooiste dag

De keuze van Trouwringen is waarschijnlijk de meest belangrijke en duurzame beslissing tijdens de voorbereiding van jullie bruiloft. Omdat de ringen het enige zijn dat deze dag zal herinneren en het symbool is van jullie liefde. Daarom raden wij u aan om met aandacht de trouwringen uit te zoeken. Als Rauschmayer willen wij jullie wat tips meegeven om de juiste ringen te kunnen vinden.

Dromen bestaan…
Wij maken dit waar
in de vorm van jullie
Droomringen.
Persoonlijk aangepast
aan jullie persoonlijke
wensen.

De eerste stap bij het zoeken naar jullie ringen is de beslissing voor een basisontwerp. Er zijn enorm veel mogelijkheden: klassiek, veel stenen, eenkleurig of veelkleurig, breed of smal, gemaakt van fairtrade goud of ringen van platina. De lijst in eindeloos en alleen jullie bepalen wat belangrijk is voor jullie en wat het uiteindelijke resultaat zal zijn. Wij raden jullie om om online wat inspiratie op de doen of vast wat te ontwerpen in onze configurator. Hierin kunnen jullie vast wat voorbeelden maken en kijken wat echt bij jullie past. Print het ontwerp uit en gebruik deze bij de afspraak. Hiermee heeft jullie verkoopadviseur gelijk een duidelijk beeld van jullie smaak en wensen. Tijdens een afspraak met Trouwringservice kunnen jullie ook de complete collectie trouwringen bij jullie thuis bekijken, voelen en ervaren.

klassieke trouwringen Rauschmayer

klassieke trouwringen Rauschmayer

Bij elke ring ontvangen jullie ook een garantiecertificaat, dat de hoogwaardigheid van de gebruikte materialen weergeeft. Hierop is ook vermeld dat al onze diamanten uit conflictvrije regio’s komen. De legering van jullie ringen en de geluksduiven van Rauschmayer zijn hier ook op vermeld.

Aankoopgarantie

Omdat elke ring door ons op maat gemaakt is, kunnen wij uw ringen na tientallen
jaren nog steeds vervaardigen. Ongeacht of we ze nog in de huidige collecties heb-
ben of niet. Alles wat we nodig hebben is het bestelnummer, dat u kunt vinden op
het garantiecertificaat, of een foto zodat ons duidelijk wordt welke ring u bedoeld.

Begroting voor trouwringen

Kwaliteit moet altijd duur zijn? Absoluut fout! er zijn
Prachtige trouwringen (ook met briljanten) geschikt voor
elk budget en elke smaak! En ook hier geldt, zoals bij alle
Rauschmayer trouwringen, “100% made in Germany”.

Zelfs met een krap budget kunnen schitterende ringen met briljant geleverd worden. Het gebruikte materiaal, de dikte en breedte van de ring, de keuze van legering en de grote van steen kunnen de prijs beïnvloeden. Daarom kan een model nooit in een prijsklasse worden ingedeeld. Een afspraak en adviesgesprek met trouwringservice is daarom essentieel.

budget trouwringen van Rauschmayer

Een verbond voor het leven!

Met grote aandacht voor detail zijn er sinds 1963 door Rauschmayer in Pforzheim kleine kunstwerken gemaakt. En zelfs nu er veel machines en computergestuurde technieken zijn, wordt er bij Rauschmayer nog veel gedaan zoals honderden jaren geleden, met de hand. En dat is maar goed ook! want geen enkele machine, hoe hoog gespecialiseerd ook, kan de uitstraling aan de ringen geven dan handen dit kunnen.

Een paar ringen gaat door vele handen voordat het op de mooiste dag van jullie leven worden omgedaan. Het goud moet worden gesmolten, gefreesd, gedraaid, gezet, gepolijst en behandeld voordat het het dagelijkse leven als een stralend sieraad kan doorstaan. Alle medewerkers van Rauschmayer zijn zich bewust van deze verantwoordelijkheid en tegelijk grote eer. Door het werk worden ze onderdeel van een levensverhaal. Je wordt een dagelijkse metgezel en een teken van grote liefde.

Alleen door de bekwaamste ambachtslieden
die met passie, briljanten zetten. Het goud
smeden en polijsten, ontstaan er trouwringen
die zich onderscheiden van fabrieks sieraden.

De directeur van het traditionele bedrijf is zich ook bewust van de bijzondere situatie van zijn bedrijf. Want wie produceert nog in west Europa? Het antwoord is misschien simpel: bedrijven met hoge kwaliteitsnormen en traditionele inhoud. Om deze reden is Rauschmayer onder meer een van de oprichters van het initiatief van Duitse fabrikanten van trouwringen, die met trots adverteren met het embleem “100% made in Germany”

Goud smelten voor trouwringen rauschmayer

Goud smelten voor trouwringen

Rauschmayer trouwringen om armoede te bestrijden.

Sinds het begin van het bedrijf is Rauschmayer actief in het bestrijden van armoede wereldwijd. Nu de tweede generatie ook op de directiezetel zit is dit in razend tempo uitgebreid. Rauschmayer wil de zuurverdiende successen delen met minder bedeelden in de wereld.

Succes betekend automatisch verantwoordelijkheid

En niet alleen in de alledaagse zakelijke beslissingen, maar veel meer in het omgaan met en voor elkaar. Deze bijna karakteristieke verantwoordelijkheid wordt niet alleen gepreekt om PR redenen, maar wordt actief uitgeoefend in veel projecten.

Door bijvoorbeeld een technische school in Ghana te bouwen, probeert fabrikant Roland Rauschmayer de schijnbaar eindeloze honger naar onderwijs in ontwikkelingslanden te stillen. Medio vorig jaar zijn de trouwringfabrikant en de liefdadigheidsstichting FLY & HELP van Reiner Meutsch een permanente samenwerking aangegaan. Het belangrijkste doel van de Reiner Meutsch Foundation is het bevorderen van schoolonderwijs in ontwikkelingslanden.

Geef een uitgehongerde een vis
en hij zal één keer vol zijn.
Leer hem vissen en hij zal
nooit meer honger hebben.

Het is voor ons als familie Rauschmayer erg belangrijk om kansarme mensen een deel van ons succes te geven, wat uiteindelijk onze klant in staat stelt.

Rauschmayer trouwringen ontwikkelingshulp

Vrijblijvend contact

Bent u opzoek naar een nieuw paar trouwringen en draagt u ontwikkelingshulp een warm hart toe? Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Ook leuk om te lezen!

Vrijblijvend een afspraak maken