Trouwringen uitzoeken op vakantie

Gaan of zijn jullie op vakantie en willen jullie in deze ontspannen omgeving jullie trouwringen uitzoeken? Willen jullie thuis ook aanspraak kunnen maken op de nazorg voor de ringen? Maak dan kennis met onze trouwringen vakantie service.

Relatieringen uitzoeken op vakantie

Zijn jullie op vakantie en willen jullie elkaar de liefde verklaren met ringen? Zijn jullie daarvoor opzoek naar gouden ringen die jullie de rest van jullie leven kunnen dragen? Dan hebben wij hier de volgende aandachtspunten.

  1. Een vakantieadres is vaak wat verder bij het huisadres vandaan. Hierdoor kan het lastig zijn om de ringen terug te krijgen bij de winkel als u aanspraak wil maken op de garantie.
  2. Op vakantie bent u goed ontspannen en kunt u beter de ringen uitzoeken die echt bij jullie passen.
  3. Als de ringen een levertijd hebben, is de kans groot dat jullie ringen binnenkomen als de vakantie alweer voorbij is. Hierdoor zal er een extra reis gemaakt moeten worden om de ringen op te halen.

Trouwringen uitzoeken op vakantie

Remco kwam bij ons thuis met een heleboel verschillende ringen. Wij hadden geen idee wat voor trouwring we zouden willen, welke mogelijkheden er zijn en welke materialen. Remco heeft ons in twee uur tijd meegenomen in de wereld van de trouwringen en mogelijkheden. Hierin werd duidelijk wat we wel en niet mooi vinden. Hier zijn twee prachtige unieke trouwringen uit gekomen die je niet zomaar bij een juwelier vindt. Remco heeft de ringen gegraveerd en daarin was ook van alles mogelijk. De trouwringen hebben we mogen ontvangen en ze zijn prachtig!! Echt een aanrader om thuis op je gemak samen alles te bekijken. Wij zijn zeer tevreden!

Wendy van Zwieten

Wat zijn de mogelijkheden om trouwringen uit te zoeken op een vakantieadres?

Trouwringservice.nl rijd door heel Nederland met de trouwringen collectie. Hiermee komen wij op ieder woonadres door heel het land. Ook uw vakantieadres is een woonadres. Hierdoor is het mogelijk om ook op vakantie jullie droomringen uit te zoeken.

Tijdens de afspraak nemen wij, naast de meer dan 300 trouwringmodellen, ook een ontwerpprogramma mee. Hiermee kunnen we jullie ringen extra persoonlijk maken. Persoonlijke aanpassingen proberen wij zo duidelijk mogelijk aan jullie te laten zien. Hierdoor kan een afspraak wel wat tijd in beslag nemen. Op vakantie of tijdens de vakantie is er genoeg tijd om ontspannen na te denken over jullie trouwringen.

De mooiste trouwringen vinden

Tijdens een afspraak zijn wij er niet om te verkopen. Wij helpen jullie de weg te vinden tussen heel veel verschillende trouwringmodellen. Tijdens de afspraak denken we daarom graag met jullie mee. Heel veel verschillende stijlen trouwringen gaan over de tafel. Alle ringen mogen jullie passen, omdoen en bespreken. Wij nemen alle tijd en zullen de technische kant van de trouwringen laten zien. Zo weten jullie hoe de trouwringen er over enige tijd uit zullen zien en wat de mogelijkheden zijn als de ringen vergroot of verkleind moeten worden.

Als jullie de droomringen gevonden hebben en de prijs valt tegen, dan zoeken wij met jullie mee om de prijs van de ringen lager of hoger te laten zijn. De prijs hoger laten zijn komt eigenlijk nooit voor, ondanks dat denken we graag in alles met jullie mee.

Wat was het fijn om in huiselijke sfeer onze ringen uit te zoeken. En wat een keus was er… Remco heeft ons in onze keuze goed begeleid en van advies voorzien, hij weet waar hij over praat! Geweldig mooi dat onze eigen handschriften gebruikt werden voor de gravures.
Wat waren wij trots dat wij onze prachtige ringen konden laten zien!
Als je op een rustige, ontspannen manier jullie droomringen willen uitzoeken, ga naar Trouwringservice.nl

Rianne Zuiderduin

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Bent u opzoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken