Keuzestress, welke trouwringen passen bij mij?

Keuzestress, welke trouwringen passen bij mij?

Keuzestress is iets wat wij vaak horen. Hebben jullie daar ook last van tijdens de zoektocht naar jullie trouwringen? Er zijn zoveel verschillende soorten ringen, hoe vinden wij de ringen die echt bij ons passen? Hieronder lezen jullie er meer over.

Op welke manier kijk (bijna) iedereen naar trouwringen?

Laten we 1 ding voorop zetten, de perfecte trouwring is voor iedereen een andere. Wij proberen jullie, door dit artikel, te helpen om duidelijker jullie eigen keuzes te kunnen maken, zodat jullie snel bij de ringen uitkomen die jullie echt mooi vinden.

De zoektocht begint vaak voor de etalage van een juwelier. Een kleine greep uit de trouwringencollectie staat hier uitgestald en trekt jullie aandacht. Al snel zeg je tegen elkaar, “Die ringen vindt ik mooi!” of “Nee, die ringen hoef ik echt niet!” De eerste keuzes zijn inmiddels gemaakt.

Uiteindelijk lopen jullie toch maar weer verder, want om nu gelijk een juwelier binnen te stappen om ringen uit te gaan zoeken… eerst even laten bezinken. Thuis wordt op internet gezocht naar foto’s van mooie ringen. Alles wordt goed bekeken of dit de juiste ringen voor jullie zijn. Uiteindelijk hebben jullie uren achter het scherm doorgebracht en zijn jullie misschien een klein stapje verder. Nee, niet dat jullie de perfecte trouwringen al gevonden hebben, maar er is een stijl gevonden die jullie aanstaat.

Hoe vindt je de perfecte trouwring zonder keuzestress?

De perfecte trouwringen voor jullie, vindt je door een afspraak te maken met een trouwringenspecialist. Wij hebben altijd een bepaalde tactiek om de perfecte ringen te vinden.

Wij beginnen onze zoektocht altijd met het bekijken van alle ringen uit de collectie. Ja, dat zijn er erg veel, gelukkig kunnen we er vaak snel doorheen. Jullie zullen zien dat er veel ringen zijn die niet bij jullie stijl passen. Alle ringen die jullie wel mooi vinden houden we direct apart. Hierdoor maken we al een selectie om uiteindelijk bij het perfecte paar ringen uit te komen.

De trouwringen die we uit te collectie hebben gehaald, die jullie mooi vinden, gaan we nog een keer bekijken. Nu zetten we uit deze selectie de verschillende ringen naast elkaar. Hierdoor kunnen jullie goed de keuze maken, bij ieder model bespreken we de details die bij jullie passen. Hierdoor krijgen we een goed beeld van de ringen die echt bij jullie passen. Keuzestress bij het uitzoeken van de perfecte trouwringen

Hoe ontwerpen wij de perfecte trouwringen?

Na alle ringen goed besproken te hebben, gaan we een de slag met het ontwerpprogramma. Alle details die jullie mooi vinden laten we terugkomen in de ringen. Jullie trouwringen krijgen zo steeds meer vorm. Als er nog keuzestress is over welke kleur de ring moet zijn, laten wij deze naast elkaar zien. Jullie kunnen de ringen in deze kleur ook even om doen om te kijken hoe dit staat. Hierdoor zal de keuzestress vanzelf verdwijnen en komen jullie tot een goed overwogen keuze voor jullie perfecte ringen.

Interessante mogelijkheden

Vroeger was er veel minder keus als het gaat om trouwringen. Toen waren de trouwringen vaak glad, dun en van geelgoud. Tegenwoordig is dat heel anders. Er komen steeds meer interessante opties bij. We nemen er een paar met u door:

Trouwringen ontwerpen met een goudsmid

Willen jullie trouwringen ontwerpen met een goudsmid? Bij trouwringservice.nl is dat standaard. Wij sturen jullie niet in de stijl en uitstraling van jullie ringen. Bij keuzestress leggen wij de verschillen naast elkaar en laten jullie de keuzes maken. Wij adviseren alleen over de technische eigenschappen van de ringen.

  • Kan de ring opgerekt worden als de ringmaat groter moet worden, of moet er een stukje tussen?
  • Blijft de bewerking van de ringen lang mooi?
  • Heb ik een duurzame trouwring in dit materiaal?
  • Hoe behandel ik mijn trouwring het beste, dat deze lang mooi blijft?

Al deze vragen, en nog veel meer bespreken wij met jullie, dat ik onze taak. Jullie taak is het om de ringen te vinden die echt bij jullie passen. Wij helpen jullie hier wel bij, maar sturen niet. Lees hier onze tips alvast vooruit.

Een afspraak met trouwringservice.nl is altijd geheel vrijblijvend. Jullie zijn niet verplicht tot aankoop. Als jullie, na de afspraak, besluiten ergens anders de ringen te kopen, berekenen wij geen kosten, ook geen voorrijkosten. Wij komen namelijk gewoon naar jullie toen. Waar jullie in Nederland ook wonen, wij komen vrijblijvend naar jullie toe om jullie van de keuzestress af te helpen.Goudsmid trouwringen

Vrijblijvend contact

Bent u opzoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken