Trouwringen kopen in Holten, Rijssen en Nijverdal

Trouwringen kopen in Holten, Rijssen en Nijverdal

Wonen jullie in Holten, Rijssen of Nijverdal en gaan jullie binnenkort trouwen? Zijn jullie hiervoor opzoek naar een trouwringspecialist om de mooiste ringen te vinden? De zoektocht is vaak niet makkelijk. Daarom is een goed advies aan te bevelen. Lees hier over onze mogelijkheden in Holten, Rijssen of Nijverdal.

Trouwringen kopen in Holten, Rijssen en Nijverdal.

Jullie staan voor een grote stap in jullie leven, namelijk het huwelijk. Het symbool van de oneindige liefde voor elkaar is de trouwring. Wij bieden jullie de mogelijkheid om jullie ringen bij jullie thuis uit te zoeken. Gelukkig hoeven jullie hiervoor niet op pad. Wij komen naar jullie toe met de complete collectie en een ontwerpprogramma. Hierdoor kunnen jullie ontspannen jullie trouwringen uitzoeken, passen en ontwerpen.

Wij bieden deze service aan in heel Nederland, dus ook in Holten Rijssen en Nijverdal. De Holterberg is ons niet onbekend. Daarom is het ook mogelijk om in de natuur jullie ringen uit te zoeken. Uiteraard moet het hiervoor wel lekker weer zijn.

Hoe werkt het?

Hoe zit onze dienstverlening in elkaar? Dat vertellen wij jullie graag. Wij komen naar jullie toe met zo’n 300 modellen trouwringen. Deze nemen we allemaal door, hierdoor krijgen wij een goed beeld van wat jullie mooi vinden. Nadat we alle ringen uitvoerig hebben bekeken gaan we alle ringen die jullie mooi vinden nog eens bekijken. Hierna blijven er doorgaans nog enkele ringen over die allemaal erg mooi zijn.

Tijdens dit uitzoeken adviseren wij, als goudsmid, over de kwaliteit. Jullie beslissen zelf over wat jullie mooi vinden. Als jullie er niet uitkomen, dan helpen wij uiteraard graag om de goede keuze te maken.

De ringen die jullie echt heel mooi vinden kunnen we vervolgens samenvoegen in het ontwerpprogramma. Hierdoor krijgen jullie persoonlijke ringen. In dit ontwerpprogramma is alles aan te passen aan jullie wensen. Ook de prijs van de ringen staat er direct bij en veranderd met het ontwerp mee. Hierdoor hebben jullie altijd de actuele prijs bij de ringen. Door details aan te passen kunnen we binnen jullie budget blijven.

Waarom thuis trouwringen uitzoeken?

Wij krijgen vaak de vraag hoe wij erop gekomen zijn om naar onze klanten toe te gaan. Wij leggen dit graag uit.

In onze winkel hebben wij stellen ontmoet die niet helemaal op hun gemak waren. Dit is wel belangrijk bij het uitkiezen van jullie trouwringen. Door naar hun huis toe te gaan met de collectie was de spanning weg. Ook de felle lampen in de winkel kunnen de uitstraling van de ringen anders doen lijken.

In een winkel lopen vaak ook andere klanten. Wij merkte dat de andere klanten het leuk vinden zich te bemoeien met een stel dat trouwringen uitzoekt. Ook dit probleem heb je thuis niet.

Wij komen eventueel ook naar jullie klushuis als jullie beide nog bij jullie ouders wonen. Het kan bij de ouders thuis best druk zijn waardoor het rustig uitzoeken van trouwringen niet eenvoudig te doen is.

Trouwringen kopen in Holten, Rijssen en Nijverdal

Wat kost het om thuis trouwringen uit te zoeken?

Zijn er extra kosten verbonden om thuis in Holten, Rijssen of Nijverdal trouwringen uit te zoeken? Ons antwoord is “Nee!”

Wij berekenen geen voorrijkosten om naar jullie toe te komen. Ook niet als jullie geen ringen bij ons afnemen. De enige kosten die jullie betalen zijn de kosten voor de ringen. Deze staat transparant in het ontwerpprogramma bij jullie ringen vermeld.

Afspraak maken

Lijkt het jullie wel wat om in uw vertrouwde huiselijke sfeer op zoek te gaan naar trouwringen en daarbij de hulp te krijgen van een goudsmid? Wilt u graag hulp op maat en lijkt het u prettig om te ervaren dat wij volledig de tijd voor u nemen? Via onze website kunt u heel gemakkelijk contact met ons leggen, maar natuurlijk kunt u ons ook even bellen.

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Bent u opzoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Vrijblijvend een afspraak maken