Thuis trouwringen shoppen voor uw bruiloft

Thuis trouwringen shoppen voor uw bruiloft

Trouwringen shoppen. Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje en bent u op zoek naar geschikte trouwringen? Wilt u optimaal advies hebben bij het maken van een keuze uit een ruime collectie ringen? Bekijk dan snel de mogelijkheden bij Trouwringservice. Wij zijn er voor u. U hoeft niet meer zelf de juwelier op te zoeken, want wij komen gewoon naar u toe! Tijdens het huisbezoek neemt onze trouwringenspecialist een ruime collectie ringen mee in verschillende kleuren, materialen en bewerkingen. Met ons ontwerpprogramma maken wij unieke gepersonaliseerde ringen.

Ringen uitzoeken in de veilige omgeving van uw eigen huis

Kijkt u er erg naar uit om trouwringen uit te gaan zoeken, maar heeft u of uw partner weinig tijd om naar de juwelier te gaan? Zien jullie de bomen door het bos niet meer door de ruime keuze? U bent niet de enige! Steeds meer mensen kiezen ervoor om de hulp in te schakelen van Trouwringservice voor een persoonlijk advies aan huis. Wij komen bij u langs op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Als dat ’s avonds is (omdat de kinderen dan slapen), dan is dat helemaal goed.

Alle aandacht gaat naar u en uw wensen uit

Thuis trouwringen shoppen bespaart u een hoop tijd, omdat u niet meer naar de juwelier hoeft te gaan. Daarnaast gaat alle aandacht naar u uit: u krijgt een eerlijk en persoonlijk advies. U kunt op uw gemak trouwringen passen in uw eigen woonkamer en uw wensen met onze specialist bespreken. Op deze manier komen we altijd tot een oplossing die bij u past. Bekijk en pas verschillende ringen en laat u verrassen door de hoge kwaliteit ringen van Trouwringservice.

Zeer divers aanbod ringen in alle soorten en maten

Wij nemen een grote collectie trouwringen mee om thuis trouwringen shoppen zo makkelijk mogelijk te maken. De ringen zijn van Rauschmayer, een betrouwbaar merk dat staat voor hoogwaardige kwaliteit. Zilver, goud, platina of palladium: waar gaat uw voorkeur naar uit? Kiest u voor een dikke of dunne ring? Mat of glanzend? Misschien vindt u meerdere ringen mooi en lukt het niet om een keuze te maken. Ook daar hebben we een oplossing voor: ons ontwerpprogramma!

thuis trouwringen shoppen

Altijd succes met een gepersonaliseerde ring

U mag natuurlijk direct kiezen voor een ring uit onze trouwringencollectie, maar we gaan ook graag voor u aan de slag met ons ontwerpprogramma. Met dit programma kunnen wij verschillende elementen met elkaar combineren, zodat er een schitterende gepersonaliseerde ring ontstaat. Indien gewenst kunnen wij altijd een persoonlijke gravure in de ring aanbrengen. Dit doen wij in ons eigen atelier, waardoor wij de gravure later kunnen aanpassen. U kunt ook een trouwring van eigen goud laten ontwerpen.

Thuis trouwringen uitzoeken met Trouwringservice

Wilt u ook gratis advies van een echte vakspecialist? Thuis trouwringen shoppen voor uw bruiloft? Maak dan snel een afspraak met Trouwringservice en laat u verrassen door onze prachtige ringen. Het maakt niet uit waar in Nederland u woont: u hoeft bij ons geen voorrijkosten te betalen! Voor elk budget hebben wij een passend aanbod.

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Bent u op zoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken