Relatieringen

Relatieringen zijn ringen die geliefden onderling uitwisselen om te laten zien dat ze een relatie hebben. Vaak dragen stellen van jonge leeftijd een vriendschapsring of een hangertje met de naam van hun geliefde aan een ketting. Ook vriendschapsringen vallen onder relatieringen. Bij Trouwringservice maak je een afspraak om een relatiering op maat voor jullie te laten maken. Tijdens een afspraak aan huis hebben jullie de mogelijkheid om de ringen te bekijken.

De verschillende materialen waarin relatieringen verkrijgbaar zijn

Relatieringen worden in verschillende materialen aangeboden. Bekijk bijvoorbeeld eens mijn gouden damesringen. Voor heren vinden jullie bij mij ook een uitgebreid aanbod met gouden herenringen. Een ring met een steen met pootjeszetting (chaton zetting) wordt vaak als relatiering op maat gedragen. Deze zetting moet jaarlijks gecontroleerd worden bij de juwelier of smederij. Hierdoor raad ik een ring waarbij de steen uitsteekt af om als relatiering te dragen.

Relatieringen

Het prijsverschil met gewone ringen

Relatieringen zijn niet altijd van gewone trouwringen te onderscheiden. Dit komt omdat er een grijs gebied is waar beide producten elkaar raken. Wel zit er een behoorlijk prijsverschil tussen de twee soorten ringen. Dit heeft bijna altijd met de kwaliteit van de ringen te maken. Met een set relatieringen in een goedkope prijsklasse bestaat de kans dat je hier niet lang plezier van hebt. Het is daarom goed om te kijken naar het materiaal van de ring. Ik adviseer je graag over de draagbaarheid en technische kanten van de ringen.

Neem contact met mij op voor meer informatie over mijn werkwijze

Willen jullie graag een relatiering op maat laten maken? Maak dan een afspraak met deze trouwringspecialist. Tijdens deze afspraak kijk ik samen met jullie naar de trouwringen uit de collectie. Jullie mogen deze passen en jullie wensen delen om een relatiering op maat te laten maken. In een ontwerpprogramma combineren we de ringmodellen die jullie mooi vinden, om zo voor beide een perfecte relatiering op maat te creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos! Heb je vragen over de werkwijze? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend een afspraak maken