Gouden damesringen

hulp en advies

Advies van een goudsmid

Als goudsmid geef ik jullie advies over de kwaliteit van de materialen en stenen. Ook het draagcomfort moet perfect zijn.

service aan huis

Eerlijke prijzen

Mijn thuisservice is gratis. Als je ringen koopt, betaal je alleen voor de ringen. Deze lever ik voor de actuele prijs.

100 aandacht

100% aandacht

Alle aandacht is gericht op het kiezen van de ringen van jullie dromen.

5 sterren

 beoordeling op Google

1000+

tevreden klanten

25 jaar 

garantie op je aankoop

's avonds trouwringen uitzoeken met Remco van Trouwringservice.nl
Er zijn diverse soorten gouden damesringen te verkrijgen. Bij Trouwringservice maak je eenvoudig een afspraak met mij als specialist. Ik kom bij je aan huis langs, zodat je in alle rust een gedeelte van de uitgebreide collectie met gouden damesringen kunt bekijken. Ik geef je graag goed, eerlijk en technisch advies over de ringen, zodat je zeker weet dat je de juiste ring koopt waarmee je een leven lang kunt doen.


Zijn jullie benieuwd naar onze gouden damestrouwringen?

rust en tijd

Ik heb alle tijd

Tijdens de afspraak heb ik alle tijd. Jullie hoeven niet te haasten. Het moeten de perfecte ringen worden, dus dat kost soms tijd.

geen tijd en geld kwijt aan reiskosten

Geen reistijd

Een bruiloft voorbereiden is al druk genoeg. Daarom kom ik gewoon naar jullie toe.

ringen uitzoeken in betrouwbare omgeving

Vertrouwde omgeving

Trouwringen uitzoeken en ontwerpen is niet zo maar iets. Daarom is een vertrouwde omgeving wel zo prettig!

thuis trouwringen shoppen

Gouden damesringen op maat laten maken

Gouden damesringen vind je in allerlei soorten en maten. Deze ringen samen zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt als trouwringen. Het edelmetaal kan worden gecombineerd met veel materialen en dat biedt eindeloos veel mogelijkheden wanneer je gouden damesringen op maat wilt laten maken. Zo is het mogelijk om de ringen te combineren met wit-geelgoud. Of kies voor een mooie combinatie en maak een gouden trouwring met ros├ękleur. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je tijdens een afspraak aan huis. Je hebt dan de mogelijkheid om alvast wat gouden damesringen te passen voordat je deze op maat laat maken. Ook geef ik als trouwringspecialist graag advies over de draagbaarheid van de ringen. Uiteraard is het mogelijk om de ringen te laten graveren.

uitzoeken trouwringen

Bekijk de collectie online

Ben je benieuwd naar de opties die je hebt als je gouden damesringen op maat wilt laten maken? Ik vertel je graag de mogelijkheden in een persoonlijke afspraak. Plan een kosteloze afspraak aan huis in door het contactformulier in te vullen. Bekijk ook de gouden herenringen voor een perfecte combinatie.

Overtuigd? Plan een afspraak

Reviews 

"Hij nam echt de tijd voor ons"

Via Facebook zijn wij met Remco in contact gekomen, hij kwam aan huis met de ringen en dat kwam voor ons perfect uit. En wat een service, had een lading ringen bij waar we op ons gemak uit konden kiezen. Hij nam echt de tijd voor ons. Ook met het uitkiezen van de tekst en lettertype, hij is van alle markten thuis. Hij kwam ook persoonlijk de ringen langs brengen met een klein presentje. Ik was opslag verliefd op de ringen, en de tekst + lettertype was voor mij heel belangrijk maar hij heeft het echt precies zo gedaan zoals wij (vooral ik) het wilde. Wij kunnen niet wachten tot onze trouwdag om de ringen te dragen. Echt een topservice
wat klanten zeggen
Sammy
"Geweldige service met genoeg keus"
Na hééél lang zoeken en twijfelen over trouwringen hebben wij, nog heel kort voordat we gingen trouwen, een afspraak gemaakt met Remco. Een geweldige service met genoeg keus voor ieder wat wils. Wij vonden heel veel ringen mooi waardoor wij het moeilijk vonden om te kiezen, maar met de juiste tactiek van Remco uiteindelijk zonder twijfels onze prachtige ringen gekocht, en dat gewoon heerlijk bij ons thuis op de bank. Zeer zeker een aanrader.
review en aanbeveling
Kimberley Kalkman