Trouwringen van hoge kwaliteit

hulp en advies

Advies van een goudsmid

Als goudsmid geef ik jullie advies over de kwaliteit van de materialen en stenen. Ook het draagcomfort moet perfect zijn.

service aan huis

Eerlijke prijzen

Mijn thuisservice is gratis. Als je ringen koopt, betaal je alleen voor de ringen. Deze lever ik voor de actuele prijs.

100 aandacht

100% aandacht

Alle aandacht is gericht op het kiezen van de ringen van jullie dromen.

5 sterren

 beoordeling op Google

1000+

tevreden klanten

25 jaar 

garantie op je aankoop

's avonds trouwringen uitzoeken met Remco van Trouwringservice.nl
Via Trouwringservice bied ik een hoge kwaliteit aan als het gaat om trouwringen. Ik heb een uitgebreid assortiment met ringen van goede kwaliteit. De ringen zijn gemaakt van verschillende soorten materialen van het Duitse merk Rauschmayer. Als goudsmid en specialist met meer dan tien jaar ervaring weet ik jullie te voorzien van goed en eerlijk advies, met betrekking tot de goede kwaliteit van de ringen. Zo weten jullie zeker dat jullie kwalitatieve ringen kopen. Ik bied de mogelijkheid om kosteloos een afspraak aan huis te maken, zodat jullie in een rustige omgeving jullie ringen uit kunnen kiezen.


Zijn jullie benieuwd naar onze hoge kwaliteit trouwringen?

rust en tijd

Ik heb alle tijd

Tijdens de afspraak heb ik alle tijd. Jullie hoeven niet te haasten. Het moeten de perfecte ringen worden, dus dat kost soms tijd.

geen tijd en geld kwijt aan reiskosten

Geen reistijd

Een bruiloft voorbereiden is al druk genoeg. Daarom kom ik gewoon naar jullie toe.

ringen uitzoeken in betrouwbare omgeving

Vertrouwde omgeving

Trouwringen uitzoeken en ontwerpen is niet zo maar iets. Daarom is een vertrouwde omgeving wel zo prettig!

thuis trouwringen shoppen

In mijn aanbod vind je hoge kwaliteit trouwringen

Bij het uitzoeken van de juiste trouwringen zijn er enkele zaken om rekening mee te houden. Zo is het van belang om kwalitatieve ringen te kopen. Omdat je veelal één keer in je leven zult trouwen, is het belangrijk dat de ring bij dagelijks dragen zijn oorspronkelijke schoonheid behoudt. In mijn collectie trouwringen bied ik enkel trouwringen van hoge kwaliteit aan. De goede kwaliteit van de ringen hangt samen met de samenstelling van het materiaal. Je vind in mijn aanbod ringen die gemaakt zijn van verschillende, zoals bijvoorbeeld platina trouwringen. Alle materialen zorgen voor een ander uiterlijk van de ring.

uitzoeken trouwringen

Koop ringen met een goede kwaliteit

Zijn jullie op zoek naar bijzondere trouwringen van hoge kwaliteit? Maak kosteloos een afspraak via het contactformulier om kwalitatieve ringen te kopen. Als specialist kom ik bij jullie aan huis met het complete aanbod aan ringen. Zo hebben jullie de mogelijkheid om in alle rust de trouwringen van hoge kwaliteit te zien en te passen. Ik bied advies op gebied van draagbaarheid, zodat jullie altijd de juiste en meest kwalitatieve ringen kopen. Het is ook mogelijk om de ringen te laten personaliseren. Ook ringen met persoonlijke gravering behouden hun goede kwaliteit.

Overtuigd? Plan een afspraak

Reviews 

"Hij nam echt de tijd voor ons"

Via Facebook zijn wij met Remco in contact gekomen, hij kwam aan huis met de ringen en dat kwam voor ons perfect uit. En wat een service, had een lading ringen bij waar we op ons gemak uit konden kiezen. Hij nam echt de tijd voor ons. Ook met het uitkiezen van de tekst en lettertype, hij is van alle markten thuis. Hij kwam ook persoonlijk de ringen langs brengen met een klein presentje. Ik was opslag verliefd op de ringen, en de tekst + lettertype was voor mij heel belangrijk maar hij heeft het echt precies zo gedaan zoals wij (vooral ik) het wilde. Wij kunnen niet wachten tot onze trouwdag om de ringen te dragen. Echt een topservice
wat klanten zeggen
Sammy
"Geweldige service met genoeg keus"
Na hééél lang zoeken en twijfelen over trouwringen hebben wij, nog heel kort voordat we gingen trouwen, een afspraak gemaakt met Remco. Een geweldige service met genoeg keus voor ieder wat wils. Wij vonden heel veel ringen mooi waardoor wij het moeilijk vonden om te kiezen, maar met de juiste tactiek van Remco uiteindelijk zonder twijfels onze prachtige ringen gekocht, en dat gewoon heerlijk bij ons thuis op de bank. Zeer zeker een aanrader.
review en aanbeveling
Kimberley Kalkman