Trouwring laten maken

Willen jullie graag een trouwring laten maken, of een compleet set trouwringen laten maken? Ik kan jullie helpen. Graag geef ik hier meer informatie over hoe ik dit voor jullie kan doen.

Een trouwring laten maken doe je niet zomaar. Vaak ben je opzoek naar een bijzonder model of een heel eigen ontwerp. Om daar te komen is het goed om te weten wat er allemaal mogelijk is op trouwring gebied. Ik help jullie graag om alle mogelijkheden inzichtelijk te krijgen. Om een duidelijk beeld te geven, een trouwring laten maken kost tijd. Hou rekening met minimaal 3 weken levertijd. In sommige gevallen kunnen de ringen ook sneller gemaakt worden, soms duurt het ook wat langer.

De kosten om trouwringen te laten maken zijn erg divers en afhankelijk van jullie wensen. Trouwringen zijn vaak gemaakt van goud en daardoor gekoppeld aan de goudprijs. Als je een duidelijk beeld wil van de prijs van jullie ringen, dan kan je heel vrijblijvend een afspraak met mijn maken. Ik kom dan naar jullie toe, en nee, dit kost echt niets. Bij jullie aan tafel bespreken we exact hoe jullie ringen eruit moeten zien. Vaak kan ik dan direct een prijs doorgeven.

Trouwringen laten maken

Bij een afspraak neem ik altijd een grote collectie trouwringen mee. In deze collectie zitten allemaal verschillende ringen. De ideeën die hierbij opgedaan kunnen worden, kunnen we gebruiken om jullie trouwringen zelf te ontwerpen. Helemaal naar jullie wensen ontwerpen we samen de ringen bij jullie aan tafel, of op de bank. Hierbij staan jullie wensen centraal en adviseer ik als goudsmid over de kwaliteit en draagbaarheid van de ringen. In het ontwerpprogramma geven we een fotorealistisch beeld van de ringen. Met alle voorbeeldringen die we mee nemen kunnen we zo een goede indruk geven over hoe de ringen er uit gaan zien.

Zijn jullie benieuwd en willen jullie kijken of het iets voor jullie is om trouwringen te laten maken? Maak dan een afspraak. Een afspraak maken kost niets en geeft een hele boel informatie.

Tot snel

Ja, wij willen graag een afspraak maken

Vrijblijvend een afspraak maken