Een trouwring kopen

Trouwringservice biedt de mogelijkheid om aan huis een trouwring te kopen en op maat te laten maken. Willen jullie graag een trouwring laten maken? Ik kan jullie daarbij helpen. Dankzij goede service aan huis kunnen jullie in alle rust een keuze maken uit een uitgebreid aanbod met unieke ringen.

Een trouwring op maat kopen aan huis

Een trouwring laten maken doe je niet zomaar. Vaak ben je op zoek naar een bijzonder model of een heel eigen ontwerp. Om een trouwring helemaal naar wens te laten maken is het goed om te weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van trouwringen. Ik help jullie graag om alle mogelijkheden inzichtelijk te krijgen. Willen jullie graag een trouwring kopen op maat? Het is goed om te weten dat een trouwring laten maken tijd kost. De levertijd bedraagt minimaal drie weken. In sommige gevallen kunnen de ringen sneller gemaakt worden, soms duurt het langer.

Wat kost het om trouwringen te laten maken?

De kosten om ringen te laten maken zijn erg divers en afhankelijk van jullie wensen. Er zijn verschillende materiaalsoorten waarvan de ringen gemaakt worden. De kosten van een gouden trouwring zijn bijvoorbeeld gekoppeld aan de goudprijs. Willen jullie een duidelijk beeld krijgen van de prijs als jullie een trouwring gaan kopen? Dan is het slim om kosteloos een afspraak aan huis te maken. Ik bied namelijk de mogelijkheid om een trouwring aan huis te kopen of om de wensen om deze op maat te laten maken te bespreken. Vaak krijgen jullie direct een prijsindicatie.

Trouwringen laten maken

Neem contact met mij op om een afspraak te maken

Willen jullie graag een trouwring of verlovingsring op maat laten maken? Maak dan kosteloos een afspraak. Ik breng altijd de gehele collectie trouwringen mee tijdens een afspraak aan huis. Zo kunnen jullie ideeën opdoen die gebruikt kunnen worden om de trouwringen op maat te maken. Jullie wensen staan centraal en als goudsmid adviseer ik jullie over de kwaliteit en de draagbaarheid van de ringen. Maak een afspraak via onderstaande button.

Ja, wij willen graag een afspraak maken

Vrijblijvend een afspraak maken