Trouwringen op maat

hulp en advies

Advies van een goudsmid

Als goudsmid geef ik jullie advies over de kwaliteit van de materialen en stenen. Ook het draagcomfort moet perfect zijn.

service aan huis

Eerlijke prijzen

Mijn thuisservice is gratis. Als je ringen koopt, betaal je alleen voor de ringen. Deze lever ik voor de actuele prijs.

100 aandacht

100% aandacht

Alle aandacht is gericht op het kiezen van de ringen van jullie dromen.

5 sterren

 beoordeling op Google

1000+

tevreden klanten

25 jaar 

garantie op je aankoop

's avonds trouwringen uitzoeken met Remco van Trouwringservice.nl
Willen jullie graag zelf unieke trouwringen op maat laten maken? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Bij Trouwringservice bied ik de mogelijkheid om bij je aan huis te komen om de opties te bespreken. Zo kunnen jullie in alle rust een trouwring voor man en vrouw ontwerpen die perfect bij jullie past. Als goudsmid adviseer ik jullie over de draagbaarheid en technische kant wanneer je trouwringen op maat laat maken. Op die manier weten jullie zeker dat jullie de goede keuze maken!


Zijn jullie benieuwd naar onze trouwringen op maat?

rust en tijd

Ik heb alle tijd

Tijdens de afspraak heb ik alle tijd. Jullie hoeven niet te haasten. Het moeten de perfecte ringen worden, dus dat kost soms tijd.

geen tijd en geld kwijt aan reiskosten

Geen reistijd

Een bruiloft voorbereiden is al druk genoeg. Daarom kom ik gewoon naar jullie toe.

ringen uitzoeken in betrouwbare omgeving

Vertrouwde omgeving

Trouwringen uitzoeken en ontwerpen is niet zo maar iets. Daarom is een vertrouwde omgeving wel zo prettig!

thuis trouwringen shoppen

Jullie ontwerpen zelf de trouwringen van je dromen op maat

Heb je een specifiek beeld van hoe de trouwring van jullie als man en vrouw eruit moet komen te zien? Maar kun je dit specifieke ontwerp nergens vinden? Het is ook mogelijk om jullie eigen persoonlijke trouwring te ontwerpen. De trouwringen worden geheel met de hand op maat gemaakt, zodat jullie exclusieve trouwringen kunnen dragen. Er zijn oneindig veel mogelijkheden wanneer je een trouwring gaat ontwerpen. Zo heb je keuze uit diverse materialen, waaronder:

Ook is het mogelijk om diverse materialen te combineren en bijvoorbeeld een tricolor ring te ontwerpen. Tijdens een afspraak bespreek ik de mogelijkheden met jullie voor het ontwerpen van de perfecte trouwring voor man en vrouw en kunnen jullie inspiratie opdoen aan de hand van diverse dummy-ringen die ik meebreng. Wil je een échte persoonlijke trouwring voor man en vrouw ontwerpen? Kies er dan voor om een tekst in de ring te laten graveren.

uitzoeken trouwringen

Ontdek de mogelijkheden door een afspraak te maken

Willen jullie een trouwring ontwerpen voor man en vrouw? Ik denk graag met jullie mee. Maak een afspraak via het contactformulier. Na bevestiging kom ik thuis bij jullie op bezoek met een uitgebreide trouwringcollectie. Zo kunnen jullie alvast een idee opdoen van de mogelijkheden wanneer jullie de trouwringen op maat willen laten maken. Indien gewenst adviseer ik jullie over de kwaliteit van de ringen en de draagbaarheid. Samen vinden we de perfecte trouwringen voor jullie!

Overtuigd? Plan een afspraak

Reviews 

"Hij nam echt de tijd voor ons"

Via Facebook zijn wij met Remco in contact gekomen, hij kwam aan huis met de ringen en dat kwam voor ons perfect uit. En wat een service, had een lading ringen bij waar we op ons gemak uit konden kiezen. Hij nam echt de tijd voor ons. Ook met het uitkiezen van de tekst en lettertype, hij is van alle markten thuis. Hij kwam ook persoonlijk de ringen langs brengen met een klein presentje. Ik was opslag verliefd op de ringen, en de tekst + lettertype was voor mij heel belangrijk maar hij heeft het echt precies zo gedaan zoals wij (vooral ik) het wilde. Wij kunnen niet wachten tot onze trouwdag om de ringen te dragen. Echt een topservice
wat klanten zeggen
Sammy
"Geweldige service met genoeg keus"
Na hééél lang zoeken en twijfelen over trouwringen hebben wij, nog heel kort voordat we gingen trouwen, een afspraak gemaakt met Remco. Een geweldige service met genoeg keus voor ieder wat wils. Wij vonden heel veel ringen mooi waardoor wij het moeilijk vonden om te kiezen, maar met de juiste tactiek van Remco uiteindelijk zonder twijfels onze prachtige ringen gekocht, en dat gewoon heerlijk bij ons thuis op de bank. Zeer zeker een aanrader.
review en aanbeveling
Kimberley Kalkman