Rosé trouwringen

hulp en advies

Advies van een goudsmid

Als goudsmid geef ik jullie advies over de kwaliteit van de materialen en stenen. Ook het draagcomfort moet perfect zijn.

service aan huis

Eerlijke prijzen

Mijn thuisservice is gratis. Als je ringen koopt, betaal je alleen voor de ringen. Deze lever ik voor de actuele prijs.

100 aandacht

100% aandacht

Alle aandacht is gericht op het kiezen van de ringen van jullie dromen.

5 sterren

 beoordeling op Google

1000+

tevreden klanten

25 jaar 

garantie op je aankoop

's avonds trouwringen uitzoeken met Remco van Trouwringservice.nl
Rosé trouwringen worden steeds populairder en veel bruidsparen kiezen voor een ring in deze unieke kleur. De rosegouden trouwringen hebben een warme tint en zijn goed te combineren met allerlei andere sieraden. Zijn jullie op zoek naar de perfecte rosegouden trouwringen? Via Trouwringservice begeleid ik jullie graag in de zoektocht. Tijdens een afspraak aan huis kunnen jullie de collectie bekijken en bespreken we de mogelijkheden om een rosé trouwring op maat te maken. Zo kopen jullie gegarandeerd de ringen van jullie dromen!


Zijn jullie benieuwd naar onze rosé trouwringen?

rust en tijd

Ik heb alle tijd

Tijdens de afspraak heb ik alle tijd. Jullie hoeven niet te haasten. Het moeten de perfecte ringen worden, dus dat kost soms tijd.

geen tijd en geld kwijt aan reiskosten

Geen reistijd

Een bruiloft voorbereiden is al druk genoeg. Daarom kom ik gewoon naar jullie toe.

ringen uitzoeken in betrouwbare omgeving

Vertrouwde omgeving

Trouwringen uitzoeken en ontwerpen is niet zo maar iets. Daarom is een vertrouwde omgeving wel zo prettig!

thuis trouwringen shoppen

De veelzijdigheid van rosé trouwringen

Met meer dan tien jaar ervaring als goudsmid en trouwringspecialist, adviseer ik jullie graag tijdens jullie zoektocht. De geschikte trouwring vinden kan soms lastig zijn, maar dankzij goed en eerlijk advies vinden we samen de perfecte trouwringen voor jullie. Willen jullie graag ringen met een warme en unieke uitstraling kopen? Bekijk dan zeker eens de collectie met rosétrouwringen. Deze trouwringen van hoge kwaliteit hebben een subtiele en warme rosegouden kleur. Het materiaal is niet alleen uitstekend te combineren met andere sieraden, maar kan ook verwerkt worden in een ring van palladium. Deze rosé-palladium trouwringen zijn uniek en kunnen naar wens op maat gemaakt worden. Door de rosé-palladium materialen te combineren creëer je trouwringen op maat die dienen als ware blikvanger!

uitzoeken trouwringen

Rosegouden trouwringen tegen een scherpe prijs

Trouwringen in rosé of rosegouden kleur zijn erg populair. Heb je nog geen exemplaar gevonden dat aan al jouw wensen voldoet? Ontwerp dan een rosé trouwring op maat door bijvoorbeeld de ringen te laten graveren. Ook hebben jullie, bij het op maat ontwerpen van jullie droomring, de mogelijkheid om materialen samen te voegen, zoals bij rosé-palladium trouwringen. Deze materialen gaan goed samen en zien er luxueus en bescheiden uit.

trouwringwinkel

Ontwerp een rosé trouwring op maat

Ben je benieuwd naar de collectie met roségouden of rosé trouwringen? Tijdens een afspraak laat ik jullie graag de diverse ringen zien. We bespreken de mogelijkheden van het op maat ontwerpen van de rosé trouwring of rosé-palladium trouwringen van jullie dromen. Benader mij via het contactformulier, dan plannen we snel een kosteloze afspraak aan huis in.

Overtuigd? Plan een afspraak

Reviews 

"Hij nam echt de tijd voor ons"

Via Facebook zijn wij met Remco in contact gekomen, hij kwam aan huis met de ringen en dat kwam voor ons perfect uit. En wat een service, had een lading ringen bij waar we op ons gemak uit konden kiezen. Hij nam echt de tijd voor ons. Ook met het uitkiezen van de tekst en lettertype, hij is van alle markten thuis. Hij kwam ook persoonlijk de ringen langs brengen met een klein presentje. Ik was opslag verliefd op de ringen, en de tekst + lettertype was voor mij heel belangrijk maar hij heeft het echt precies zo gedaan zoals wij (vooral ik) het wilde. Wij kunnen niet wachten tot onze trouwdag om de ringen te dragen. Echt een topservice
wat klanten zeggen
Sammy
"Geweldige service met genoeg keus"
Na hééél lang zoeken en twijfelen over trouwringen hebben wij, nog heel kort voordat we gingen trouwen, een afspraak gemaakt met Remco. Een geweldige service met genoeg keus voor ieder wat wils. Wij vonden heel veel ringen mooi waardoor wij het moeilijk vonden om te kiezen, maar met de juiste tactiek van Remco uiteindelijk zonder twijfels onze prachtige ringen gekocht, en dat gewoon heerlijk bij ons thuis op de bank. Zeer zeker een aanrader.
review en aanbeveling
Kimberley Kalkman