Palladium trouwringen

hulp en advies

Advies van een goudsmid

Als goudsmid geef ik jullie advies over de kwaliteit van de materialen en stenen. Ook het draagcomfort moet perfect zijn.

service aan huis

Eerlijke prijzen

Mijn thuisservice is gratis. Als je ringen koopt, betaal je alleen voor de ringen. Deze lever ik voor de actuele prijs.

100 aandacht

100% aandacht

Alle aandacht is gericht op het kiezen van de ringen van jullie dromen.

5 sterren

 beoordeling op Google

1000+

tevreden klanten

25 jaar 

garantie op je aankoop

's avonds trouwringen uitzoeken met Remco van Trouwringservice.nl
Als jullie op zoek zijn naar unieke trouwringen die ook nog eens betaalbaar zijn, bekijk dan eens de palladium trouwringen van Trouwringservice. Ik bied een uitgebreid aanbod met ringen van diverse materialen aan. De palladium trouwring wordt steeds populairder, dankzij de betaalbaarheid en het fijne materiaal. Willen jullie graag een trouwring van palladium op maat laten maken? Ik bespreek graag de mogelijkheden met jullie.


Zijn jullie benieuwd naar onze palladium trouwringen?

rust en tijd

Ik heb alle tijd

Tijdens de afspraak heb ik alle tijd. Jullie hoeven niet te haasten. Het moeten de perfecte ringen worden, dus dat kost soms tijd.

geen tijd en geld kwijt aan reiskosten

Geen reistijd

Een bruiloft voorbereiden is al druk genoeg. Daarom kom ik gewoon naar jullie toe.

ringen uitzoeken in betrouwbare omgeving

Vertrouwde omgeving

Trouwringen uitzoeken en ontwerpen is niet zo maar iets. Daarom is een vertrouwde omgeving wel zo prettig!

thuis trouwringen shoppen

De palladium trouwringen zijn betaalbaar en van goede kwaliteit

Zijn jullie op zoek bijzondere trouwringen? Er zijn veel soorten ringen te vinden en de zoektocht naar de perfecte ring kan soms lastig zijn. In mijn collectie vind je prachtige trouwringen van allerlei materialen. De palladium trouwringen zijn een mooi en betaalbaar alternatief voor de platina trouwringen. Ringen van dit palladium oxideren niet en zijn hypoallergeen. Daarnaast zijn palladium trouwringen praktisch onverslijtbaar. Er zijn talloze soorten ringen van dit materiaal te vinden, denk aan klassieke ringen of ringen met een steentje. Willen jullie liever een palladium trouwring op maat laten maken? Ook dat is mogelijk. Ik neem het 3D-ontwerpprogramma mee tijdens de afspraak. Graag laat ik jullie de mogelijkheden zien van het op maat maken van een palladium trouwring.

uitzoeken trouwringen

Ontdek de collectie met betaalbare, stevige ringen

Palladium trouwringen zijn ringen van hoge kwaliteit, en verkrijgbaar tegen een lagere prijs dan ringen van andere materialen. Bij het op maat maken van een trouwring van palladium, heb je ook de mogelijkheid om het materiaal te combineren met een ander materiaal zoals een rosé trouwring. Zijn jullie benieuwd naar mijn werkwijze en willen jullie de opties bespreken? Maak dan een afspraak via het contactformulier.

Overtuigd? Plan een afspraak

Reviews 

"Hij nam echt de tijd voor ons"

Via Facebook zijn wij met Remco in contact gekomen, hij kwam aan huis met de ringen en dat kwam voor ons perfect uit. En wat een service, had een lading ringen bij waar we op ons gemak uit konden kiezen. Hij nam echt de tijd voor ons. Ook met het uitkiezen van de tekst en lettertype, hij is van alle markten thuis. Hij kwam ook persoonlijk de ringen langs brengen met een klein presentje. Ik was opslag verliefd op de ringen, en de tekst + lettertype was voor mij heel belangrijk maar hij heeft het echt precies zo gedaan zoals wij (vooral ik) het wilde. Wij kunnen niet wachten tot onze trouwdag om de ringen te dragen. Echt een topservice
wat klanten zeggen
Sammy
"Geweldige service met genoeg keus"
Na hééél lang zoeken en twijfelen over trouwringen hebben wij, nog heel kort voordat we gingen trouwen, een afspraak gemaakt met Remco. Een geweldige service met genoeg keus voor ieder wat wils. Wij vonden heel veel ringen mooi waardoor wij het moeilijk vonden om te kiezen, maar met de juiste tactiek van Remco uiteindelijk zonder twijfels onze prachtige ringen gekocht, en dat gewoon heerlijk bij ons thuis op de bank. Zeer zeker een aanrader.
review en aanbeveling
Kimberley Kalkman