Platina trouwringen

Ringen uitzoeken, bij jullie thuis ('s avonds kan ook)

5 sterren

 beoordeling van onze klanten

1000+

tevreden klanten

25 jaar 

garantie op je aankoop

hulp en advies

Advies van een goudsmid

Als goudsmid geven wij jullie advies over de kwaliteit van de materialen en stenen. Ook het draagcomfort moet perfect zijn.

service aan huis

Eerlijke prijzen

Onze service aan huis kost niets. Jullie betalen bij aankoop van ringen alleen de ringen. Deze leveren wij voor de actuele prijs.

100 aandacht

100% aandacht

We worden niet afgeleid. Alle aandacht ligt bij het kiezen van jullie droomringen. 

rust en tijd

Wij hebben alle tijd

Tijdens de afspraak hebben wij alle tijd. Jullie hoeven niet te haasten. Het moeten de perfecte ringen worden, dus dat kost soms tijd.

geen tijd en geld kwijt aan reiskosten

Geen reistijd

Een bruiloft voorbereiden is al druk genoeg. Daarom komen wij gewoon naar jullie toe.

ringen uitzoeken in betrouwbare omgeving

Vertrouwde omgeving

Trouwringen uitzoeken en ontwerpen is niet zo maar iets. Daarom is een vertrouwde omgeving wel zo prettig!

Platina trouwringen, Platina trouwring, Trouwring platina

Gaan jullie binnenkort trouwen en zoeken jullie platina trouwringen? Allereerst, van harte gefeliciteerd! Volgens velen is trouwen een van de meest bijzondere momenten in het leven. Het is immers de officiƫle verbinding van jullie liefde. Als goudsmid en specialist in trouwringen help ik jullie graag bij het vinden van de perfecte platina trouwringen. Tijdens een bezoek aan huis adviseer ik jullie en vertel ik de verschillende mogelijkheden, zoals het maken van een platina trouwring op maat.

Wat klanten zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Wat ongelooflijk veel keus"

Wat was het fijn om in huiselijke sfeer onze ringen uit te zoeken. En wat een keus was er… Remco heeft ons in onze keuze goed begeleid en van advies voorzien, hij weet waar hij over praat!

aanbeveling
Laurens en Rianne
"Al met al een aanrader"
Zeer tevreden over trouwringservice! Toen we uiteindelijk de ringen hadden gevonden wilden we nog een kleine aanpassing, dit was mogelijk! Ook zijn we erg tevreden met onze graveringen! Al met al, een aanrader!!
trouwringservice.nl aanbevelen
Wilco

"Remco is een echte vakman"

Wij zijn heel blij met onze mooie trouwringen! Remco kwam bij ons thuis en nam alle tijd voor ons. De service was supergoed, snelle levering en de handgeschreven gravure is ook prachtig! Je kunt merken dat Remco een echte vakman is. Wij kunnen hem zeker aanraden bij andere stellen!
Trouwringen Zuid holland, trouwring zuid holland,
Marita 

Trouwringservice in een handig overzicht 

platina trouwringen, platina trouwring en trouwring platina.

De perfecte platina trouwringen uitzoeken

Bij het kiezen van de perfecte trouwringen, kom je er al gauw achter dat er veel verschillende materialen zijn waarvan de ringen gemaakt kunnen zijn, zoals trouwringen van platina. Platina is een stevig materiaal dat veel voordelen heeft wanneer het wordt verwerkt in trouwringen. Zo is het bijvoorbeeld een anti-allergiemetaal, waardoor platina uitermate geschikt is voor mensen met een gevoelige huid. Bekijk ook eens de trouwringen van palladium, een metaal met dezelfde eigenschappen als platina. Wil je graag een trouwring van platina op maat laten maken? Tijdens een afspraak bespreken we de mogelijkheden. In alle rust kunnen jullie thuis de complete collectie bekijken en om advies vragen. Als trouwringspecialist help ik jullie graag bij het ontwerpen van de ringen van jullie dromen.

platina trouwringen, platina trouwring en trouwring platina.

Neem contact met mij op om een afspraak te maken

Wanneer je een trouwring van platina op maat wilt laten maken, neem dan snel contact met mij op via het contactformulier. Na bevestiging van de afspraak kom ik aan huis om de platina trouwringen te laten zien. Je kunt voorafgaand aan de afspraak ook eerst online de collectie bekijken. Je hebt dan de mogelijkheid om enkele voorkeuren door te geven als je een trouwring van platina op maat wilt, zodat ik mij goed kan voorbereiden op het bezoek.

Overtuigd? Plan een afspraak

Reviews 

"Hij nam echt de tijd voor ons"

Via Facebook zijn wij met Remco in contact gekomen, hij kwam aan huis met de ringen en dat kwam voor ons perfect uit. En wat een service, had een lading ringen bij waar we op ons gemak uit konden kiezen. Hij nam echt de tijd voor ons. Ook met het uitkiezen van de tekst en lettertype, hij is van alle markten thuis. Hij kwam ook persoonlijk de ringen langs brengen met een klein presentje. Ik was opslag verliefd op de ringen, en de tekst + lettertype was voor mij heel belangrijk maar hij heeft het echt precies zo gedaan zoals wij (vooral ik) het wilde. Wij kunnen niet wachten tot onze trouwdag om de ringen te dragen. Echt een topservice
wat klanten zeggen
Sammy
"Geweldige service met genoeg keus"
Na hééél lang zoeken en twijfelen over trouwringen hebben wij, nog heel kort voordat we gingen trouwen, een afspraak gemaakt met Remco. Een geweldige service met genoeg keus voor ieder wat wils. Wij vonden heel veel ringen mooi waardoor wij het moeilijk vonden om te kiezen, maar met de juiste tactiek van Remco uiteindelijk zonder twijfels onze prachtige ringen gekocht, en dat gewoon heerlijk bij ons thuis op de bank. Zeer zeker een aanrader.
review en aanbeveling
Kimberley Kalkman