Trouwringservice.nl

Ringen uitzoeken, bij jullie thuis ('s avonds kan ook)

5 sterren

 beoordeling van onze klanten

1000+

tevreden klanten

25 jaar 

garantie op je aankoop

hulp en advies

Advies van een goudsmid

Als goudsmid geven wij jullie advies over de kwaliteit van de materialen en stenen. Ook het draagcomfort moet perfect zijn.

service aan huis

Eerlijke prijzen

Onze service aan huis kost niets. Jullie betalen bij aankoop van ringen alleen de ringen. Deze leveren wij voor de actuele prijs.

100 aandacht

We worden niet afgeleid. Alle aandacht ligt bij het kiezen van jullie droomringen. 

rust en tijd

Wij hebben alle tijd

Tijdens de afspraak hebben wij alle tijd. Jullie hoeven niet te haasten. Het moeten de perfecte ringen worden, dus dat kost soms tijd.

geen tijd en geld kwijt aan reiskosten

Een bruiloft voorbereiden is al druk genoeg. Daarom komen wij gewoon naar jullie toe.

ringen uitzoeken in betrouwbare omgeving

Trouwringen uitzoeken en ontwerpen is niet zo maar iets. Daarom is een vertrouwde omgeving wel zo prettig!

Platina trouwringen, Platina trouwring, Trouwring platina

Platina trouwringen uitzoeken

 

Ga jij binnenkort trouwen? Dan willen wij je daar in de eerste plaats van harte mee feliciteren. Het is immers een zeer heugelijk feit. Volgens velen is het een van de bijzonderste momenten uit het gehele leven. Het is immers de officiƫle verbinding van jullie liefde. Daar horen natuurlijk ook mooie symbolen bij. Platina trouwringen symboliseren jullie relatie en daarom is het aan te raden om een goede ring uit te zoeken. Je moet hem ook je hele leven dragen en om die reden raden wij je aan om geen impulsieve beslissingen te nemen. Wij kunnen een bezoek aan je huis brengen en dat brengt meerdere positieve aspecten met zich mee. In dit artikel gaan wij daar wat dieper op in.

Wat klanten zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Wat ongelooflijk veel keus"

Wat was het fijn om in huiselijke sfeer onze ringen uit te zoeken. En wat een keus was er… Remco heeft ons in onze keuze goed begeleid en van advies voorzien, hij weet waar hij over praat!

aanbeveling
Laurens en Rianne
"Al met al een aanrader"
Zeer tevreden over trouwringservice! Toen we uiteindelijk de ringen hadden gevonden wilden we nog een kleine aanpassing, dit was mogelijk! Ook zijn we erg tevreden met onze graveringen! Al met al, een aanrader!!
trouwringservice.nl aanbevelen
Wilco

"Remco is een echte vakman"

Wij zijn heel blij met onze mooie trouwringen! Remco kwam bij ons thuis en nam alle tijd voor ons. De service was supergoed, snelle levering en de handgeschreven gravure is ook prachtig! Je kunt merken dat Remco een echte vakman is. Wij kunnen hem zeker aanraden bij andere stellen!
Trouwringen Zuid holland, trouwring zuid holland,
Marita 

Trouwringservice in een handig overzicht 

platina trouwringen, platina trouwring en trouwring platina.

Een platina trouwring kiezen

We kunnen dus bij jou thuis een bezoek brengen en dat heeft in principe twee belangrijke voordelen. In de eerste plaats weet je dan zeker dat je in alle rust kunt kijken. In een juwelierswinkel ga je misschien een overhaaste keuze maken en bestel je misschien een platina trouwring waar je helemaal niets mee hebt. Tegelijkertijd kunnen wij je ook van extra advies voorzien. Dit kunnen wij voor je doen, omdat er geen extra klanten zijn. Die combinatie maakt het zeer aantrekkelijk om bij ons een mooie platina trouwring aan te kopen.

platina trouwringen, platina trouwring en trouwring platina.

Trouwring van platina

Via onze website kun je gemakkelijk een afspraak voor een bezoek maken. Je kunt een afspraak in reguliere tijden plannen, maar het is ook mogelijk om een afspraak in de avond of het weekend te maken. Het punt is immers dat veel mensen werken op reguliere tijden. Dat is voor ons geen enkel probleem, want onze planning is zeer dynamisch. Je kunt voor de afspraak ook eerst online onze collectie bekijken. Je hebt dan ook de mogelijkheid om enkele voorkeuren door te geven, zodat wij ons goed kunnen voorbereiden op het bezoek. Misschien weet je bijvoorbeeld al dat je een trouwring gemaakt van platina wilt. Dan kunnen wij daar rekening mee houden.

Overtuigd? Plan een afspraak

Reviews 

"Hij nam echt de tijd voor ons"

Via Facebook zijn wij met Remco in contact gekomen, hij kwam aan huis met de ringen en dat kwam voor ons perfect uit. En wat een service, had een lading ringen bij waar we op ons gemak uit konden kiezen. Hij nam echt de tijd voor ons. Ook met het uitkiezen van de tekst en lettertype, hij is van alle markten thuis. Hij kwam ook persoonlijk de ringen langs brengen met een klein presentje. Ik was opslag verliefd op de ringen, en de tekst + lettertype was voor mij heel belangrijk maar hij heeft het echt precies zo gedaan zoals wij (vooral ik) het wilde. Wij kunnen niet wachten tot onze trouwdag om de ringen te dragen. Echt een topservice
wat klanten zeggen
Sammy
"Geweldige service met genoeg keus"
Na hééél lang zoeken en twijfelen over trouwringen hebben wij, nog heel kort voordat we gingen trouwen, een afspraak gemaakt met Remco. Een geweldige service met genoeg keus voor ieder wat wils. Wij vonden heel veel ringen mooi waardoor wij het moeilijk vonden om te kiezen, maar met de juiste tactiek van Remco uiteindelijk zonder twijfels onze prachtige ringen gekocht, en dat gewoon heerlijk bij ons thuis op de bank. Zeer zeker een aanrader.
review en aanbeveling
Kimberley Kalkman