Bijzondere trouwringen

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie daardoor op zoek naar bijzondere trouwringen? Zijn jullie niet tevreden met de standaard trouwringen, maar mag het echt iet bijzonders zijn? Wij vertellen hier meer over de mogelijkheden.

Bijzondere trouwringen zijn trouwringen die net een stapje verder gaan dan de klassieke en de meest verkochte trouwringen. Zo hebben wij trouwringen in onze collectie met panterprint. Ook trouwringen met een zeer ruw gemaakt oppervlak zit in ons assortiment. 

Als jullie echt bijzondere trouwringen willen, is het aan te raden om ze zelf te ontwerpen. Wij ontwerpen 95% van de trouwringen die wij verkopen zelf. Hierdoor zijn de dragers verzekerd van unieke en bijzondere trouwringen. Wij ontwerpen ze geheel naar jullie wens.

Bijzondere trouwringen, unieke trouwringen, bijzondere trouwring

Willen jullie bijzondere trouwring laten ontwerpen? Tijdens een afspraak nemen wij een hele grote collectie trouwringen mee, daarbij zijn ook hele bijzondere trouwringen. Ook het ontwerpprogramma nemen wij mee. hiermee ontwerpen wij de meest unieke trouwringen. Hierdoor zijn jullie verzekerd dat niet de buurvrouw ook met jullie trouwringen loopt.

Om de ringen extra bijzonder te maken, is ook de gravure in de binnenkant van de ringen naar eigen wens in te richten. Ook jullie eigen handschrift kan gegraveerd worden. En dat zonder extra kosten. We komen overigens vrijblijvend naar jullie toe, dit kost dus ook niets. 

Willen jullie een afspraak maken? dat kan via ons contactformulier. Na het invullen van dit contactformulier nemen wij contact met jullie op om de afspraak te bevestigen. Tijdens de afspraak gaan we samen op zoek naar jullie mooiste, bijzonderste en passendste trouwringen. Wij denken graag met jullie mee en geven technisch advies.

Vrijblijvend een afspraak maken