Bijzondere trouwringen

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie op zoek naar bijzondere trouwringen? Bij Trouwringservice ontvangen jullie service aan huis om exclusieve trouwringen te demonstreren. Wanneer jullie niet tevreden zijn met standaard trouwringen, vinden jullie in mijn aanbod bijzondere trouwringen. Het is mogelijk om de ringen op maat te maken en volledig naar jullie wensen te laten ontwerpen. Ik vertel jullie graag over de diverse mogelijkheden.

Wat zijn bijzondere trouwringen?

Bijzondere trouwringen zijn trouwringen die net een stapje verder gaan dan de klassieke en meest verkochte soort ringen. Ik bied bijvoorbeeld exclusieve trouwringen aan met een panterprint. Ook trouwringen met een zeer ruw gemaakt oppervlak, vind je in het assortiment. Willen jullie graag een exclusieve trouwring op maat laten maken? Ik ontwerp 95% van de trouwringen die ik verkoop helemaal zelf. Hierdoor zijn jullie als dragers verzekerd van unieke en exclusieve trouwringen. De ringen op maat worden geheel naar jullie wens ontworpen.

Bijzondere trouwringen, unieke trouwringen, bijzondere trouwring

Zelf exclusieve trouwringen ontwerpen

Willen jullie ringen op maat laten ontwerpen? Tijdens een afspraak neem ik de gehele collectie trouwringen mee. In dit aanbod vinden jullie alle bijzondere trouwringen. Ook het ontwerpprogramma neem ik mee. Zo is het mogelijk om een exclusieve trouwring op maat te maken. Om de ringen extra bijzonder te maken, is het mogelijk om de ringen te laten graveren. Op die manier geven jullie de ringen naar eigen wens vorm. Het is zelfs een optie om jullie eigen handschrift te graveren in de ringen. En dat zonder extra kosten!

Maak een afspraak om de ringen op maat te laten ontwerpen

Als specialist ga ik graag samen met jullie op zoek naar de mooiste en meest bijzondere trouwringen. Maak daarom een afspraak door het contactformulier in te vullen via onderstaande button. Na het invullen van het formulier neem ik zo spoedig mogelijk contact met jullie op om de afspraak te bevestigen. Ik kom kosteloos aan huis om de exclusieve trouwringen te laten zien en jullie kunnen deze passen. Ik kijk met jullie mee en geef technisch advies. Zo weten jullie zeker dat jullie de juiste trouwringen kopen.

Vrijblijvend een afspraak maken