Een verlovingsring op maat

hulp en advies

Advies van een goudsmid

Als goudsmid geef ik jullie advies over de kwaliteit van de materialen en stenen. Ook het draagcomfort moet perfect zijn.

service aan huis

Eerlijke prijzen

Mijn thuisservice is gratis. Als je ringen koopt, betaal je alleen voor de ringen. Deze lever ik voor de actuele prijs.

100 aandacht

100% aandacht

Alle aandacht is gericht op het kiezen van de ringen van jullie dromen.

5 sterren

 beoordeling op Google

1000+

tevreden klanten

25 jaar 

garantie op je aankoop

hoe duur verlovingsring
Met een unieke verlovingsring op maat maak je van het huwelijksaanzoek echt een onvergetelijk moment. Bij Trouwringservice kun je vele standaard verlovingsringen kopen, maar je hebt ook de mogelijkheid om een unieke verlovingsring helemaal naar jouw wensen op maat te laten maken. Denk bijvoorbeeld aan een speciaal detail of een persoonlijke boodschap in de ring.


Zijn jullie benieuwd naar onze verlovingsringen op maat?

rust en tijd

Ik heb alle tijd

Tijdens de afspraak heb ik alle tijd. Jullie hoeven niet te haasten. Het moeten de perfecte ringen worden, dus dat kost soms tijd.

geen tijd en geld kwijt aan reiskosten

Geen reistijd

Een bruiloft voorbereiden is al druk genoeg. Daarom kom ik gewoon naar jullie toe.

ringen uitzoeken in betrouwbare omgeving

Vertrouwde omgeving

een verlovingsring uitzoeken en ontwerpen is niet zo maar iets. Daarom is een vertrouwde omgeving wel zo prettig!

Verlovingsring en trouwringen set

Ik maak jullie persoonlijke verlovingsring op maat

Er zijn diverse opties als je een verlovingsring op maat wilt laten maken. Zo heb je de mogelijkheid om een bestaande ring te laten graveren met een persoonlijke tekst. Of kies ervoor om de verlovingsringen volledig zelf samen te stellen met de hulp van mij als trouwringspecialist. Wanneer je met mij een afspraak maakt, kom ik bij je aan huis om je de collectie te laten zien. Met een 3D-ontwerpprogramma kun je ook je eigen ring ontwerpen. Op deze manier weet je zeker dat je unieke verlovingsringen zult kopen. Ik bied enkel verlovingsringen van hoge kwaliteit in mijn assortiment, zodat je zeker weet dat deze je hele leven mee zullen gaan.

uitzoeken trouwringen

Kies voor een unieke verlovingsring

Naast verlovingsringen kun je bij mij ook trouwringen kopen. Maak van je huwelijksaanzoek een romantisch en onvergetelijk moment door de verlovingsring op maat te laten maken. De mogelijkheden zijn eindeloos en ik adviseer je graag bij het maken van je keuze. Op die manier koop je gegarandeerd de juiste ring voor je toekomstige huwelijkspartner! Plan vrijblijvend en geheel kosteloos een afspraak met mij in via het contactformulier.

Overtuigd? Plan een afspraak

Reviews 

"Hij nam echt de tijd voor ons"

Via Facebook zijn wij met Remco in contact gekomen, hij kwam aan huis met de ringen en dat kwam voor ons perfect uit. En wat een service, had een lading ringen bij waar we op ons gemak uit konden kiezen. Hij nam echt de tijd voor ons. Ook met het uitkiezen van de tekst en lettertype, hij is van alle markten thuis. Hij kwam ook persoonlijk de ringen langs brengen met een klein presentje. Ik was opslag verliefd op de ringen, en de tekst + lettertype was voor mij heel belangrijk maar hij heeft het echt precies zo gedaan zoals wij (vooral ik) het wilde. Wij kunnen niet wachten tot onze trouwdag om de ringen te dragen. Echt een topservice
wat klanten zeggen
Sammy
"Geweldige service met genoeg keus"
Na hééél lang zoeken en twijfelen over trouwringen hebben wij, nog heel kort voordat we gingen trouwen, een afspraak gemaakt met Remco. Een geweldige service met genoeg keus voor ieder wat wils. Wij vonden heel veel ringen mooi waardoor wij het moeilijk vonden om te kiezen, maar met de juiste tactiek van Remco uiteindelijk zonder twijfels onze prachtige ringen gekocht, en dat gewoon heerlijk bij ons thuis op de bank. Zeer zeker een aanrader.
review en aanbeveling
Kimberley Kalkman