24 karaats trouwringen kopen

Bent u op zoek naar trouwringen voor u en uw partner? Heeft u gehoord over 24 karaats ringen en zou u graag meer willen weten over deze ringen? Trouwringen zijn er in allerlei soorten goud. Het aantal karaat van een trouwring zegt iets over de zuiverheid van het goud. 24 karaats goud is zuiver goud. Dit betekent dat goud niet een hoger aantal karaats kan zijn dan 24. Maar is het wel zo’n goed idee om 24 karaats trouwringen uit te zoeken? In dit artikel vertellen we daar alles over.

Wat is karaats?

Zoals gezegd heeft karaats iets aan over de zuiverheid van het metaal. 24 karaats goud is volledig zuiver goud. Dit betekent dat er geen ander materiaal is toegevoegd aan de ring. Omdat goud een relatief dure metaalsoort is, zijn 24 karaats ringen erg prijzig. 24 karaats goud heeft dan ook een luxe status omdat simpelweg lang niet iedereen dit zich kan veroorloven.

24 karaats trouwringen: Geen aanrader

24 karaats goudringen zijn duur en mooi, maar wij raden niet aan om deze trouwringen uit te zoeken. Waarom niet? Dat is niet omdat een 24-karaats trouwring niet mooi zou zijn, maar omdat goud een zeer kwetsbaar metaal is. Volledig zuiver goud loopt snel beschadigingen en krassen op. Om deze reden raden we aan om een legering te kiezen. Een legering is een combinatie van metalen en is daardoor sterker.

Hoeveel karaats goud raden wij aan?

Het aantal karaat van een trouwring heeft een grote invloed op de prijs van een de trouwring. Wij raden standaard 14 karaat gouden trouwringen aan. Als jullie wat luxere trouwringen wensen, dan is 18 karaat goud een goede keuze. Het aanschaffen van 19-karaats of meer raden we af. Dit omdat de ringen dan te snel beschadigd raken vanwege de kwetsbaarheid van het goud. 9 en 8 karaats trouwringen zijn mogelijkheden als jullie een model vinden die niet binnen het budget valt. De prijs wordt dan lager, helaas is er bij 9 en 8 karaat meer kans op verkleuring.

24 karaats trouwringen kopen

Trouwringen thuis uitzoeken

Zou u graag trouwringen willen uitzoeken en lijkt het u fijn om daar hulp bij te krijgen van een expert? Lijkt het u fijn als onze expert bij u thuiskomt om samen de perfecte trouwringen uit te zoeken? Wij komen graag bij u op bezoek om samen te zoeken naar trouwringen en nemen een ontwerpprogramma mee om u te ondersteunen.

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Bent u opzoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken