Trouwringen kopen in Limburg

Gaat u binnenkort trouwen en bent u nog druk bezig met de voorbereidingen? Staat trouwringen kopen nog onafgewerkt op uw lijstje? Heeft u nog geen partij gevonden die u kan helpen bij het kiezen van de juiste ringen? Dan is onderstaand artikel iets voor u.

Het aanschaffen van trouwringen

Trouwringen kopen is niet zomaar iets. Het is naar alle waarschijnlijkheid één van de mooiste sieraden die u ooit zult kopen. Niet alleen om hoe ze er uit zien maar ook om de hoge symbolische waarde. Het dragen van de ringen symboliseert de liefde tussen u en uw partner. En is dus absoluut een aankoop die de nodige aandacht verdient. Daarom raden we aan om u goed voor te bereiden. Om het u makkelijker te maken sommen we een paar handige aandachtspunten op:

Hoeveel geld wilt u eraan uitgeven?

Een hele praktische vraag die ver van romantiek verwijderd is. Toch is ons advies om vooraf een budget te bepalen. De mogelijkheden bij trouwringen zijn namelijk oneindig te noemen. Hierdoor zit er ook een enorm verschil tussen de goedkoopste trouwring en de duurste trouwring. Door vooraf een budget vast te stellen valt er al het één en ander af waardoor het makkelijk wordt om de juiste keus te maken.

Gemiddeld genomen kosten trouwringen tussen de 1200,- en 1700,- euro

Setje of twee losse ringen?

Vroeger zagen we dat stellen en koppels met name setje kochten. Dat wil zeggen dat de herenring veel op de vrouwenring lijkt (en andersom). Tegenwoordig is dat iets anders. Steeds vaker zien we dat er ringen worden gekocht die niet op elkaar lijken en dus los van elkaar staan.

trouwringen kopen in limburg

Wat voor materiaal?

Dit staat deels in samenhang met het budget wat u heeft vastgesteld. Trouwringen zijn o.a. te verkrijgen in goud, zilver en staal. Goud is normaliter duurder dan zilver en staal. Echter blijft het product ook een stuk langer mooi! We raden u aan om u te verdiepen in de voor en nadelen van de verschillende materialen. Door hiervan op de hoogte te zijn kunt u een keus maken die het beste bij uw wensen aansluit.

Breed, smal, met een steentje?

Zoals gezegd zijn de mogelijkheden oneindig. Op het internet staan honderden plaatjes en afbeeldingen. Door u te verdiepen in de diversiteit krijgt u een beter beeld van wat er te krijgen is. U segmenteert hier direct door. Wat wil zeggen dat u langzamerhand een beeld krijgt van wat u wel mooi vindt of niet mooi vindt. Daardoor wordt het uitzoeken van uw droomringen een stuk eenvoudiger.

Leestip: trouwringen met diamant

Unieke dienstverlening

Trouwringservice.nl biedt een unieke dienstverlening aan. Wij komen namelijk bij u thuis. Dit doen wij omdat wij het belangrijk vinden dat u in alle rust uw ringen kunt uitzoeken. In een juwelierszaak is het vaak druk en gaat de aandacht van de verkoper o.a. uit aan nieuwe inkomende klanten. In onze ogen is dat geheel logisch maar het is iets wat wij willen voorkomen. Wij vinden het belangrijk dat u de volledige aandacht en begeleiding krijgt. En daarom bieden wij deze dienstverlening gratis aan. Dat wil zeggen dat u niets meer betaald dan in de winkel. Zelfs niet als u achteraf besluit om ergens anders uw ringen te kopen.

Door heel Limburg

Wij rijden heel Nederland door en komen dan ook met grote regelmaat in Limburg. De afgelopen jaren zijn we meermaals in plaatsen als Venlo, Maastricht, Venray, Roermond, Sittard, Kerkrade, Weert en omliggende dorpen geweest. De plaats van bestemming maakt niet uit. Wij komen gegarandeerd bij u langs!

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Bent u op zoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken