Trouwringen Groningen

Bent u woonachtig in de provincie Groningen en heeft u een trouwerij op de planning staan? Heeft u hiervoor trouwringen nodig en zoekt u een partij die u hierbij kan helpen? In dit artikel nemen we onze unieke dienstverlening met u door.

Voordelen van thuis uw ringen uitzoeken

Het grote verschil tussen Trouwringservice.nl en een traditionele juwelier is dat wij bij u thuiskomen. Het thuis uitzoeken van trouwringen heeft meerdere voordelen, we sommen ze voor u op:

  • U hoeft de deur niet uit
  • Het bespaart u tijd
  • U heeft geen reiskosten
  • Jullie zitten niet gebonden aan specifieke openingstijden van de plaatselijke juwelier
  • U krijgt 100% aandacht van onze specialist
  • Wij komen ook s ‘avonds bij u langs

Trouwringen kopen in Groningen

Trouwringservice.nl rijdt heel het land door om u te voorzien van uw droomringen. De provincie en plaats waar u woont zijn niet van belang. Zo komen we met grote regelmaat in Groningen-stad maar zijn we ook meermaals in Veendam, Winschoten, Stadskanaal, Haren, Winsum en omliggende dorpen geweest.

Bij ons betaalt u geen voorrijkosten waardoor u voor uw trouwringen niets meer betaald dan bij een reguliere juwelier. Daarnaast is het maken van een afspraak bij u thuis geheel vrijblijvend. Dat betekent dat als uw droomring er niet tussen zit, u bij ons geen kosten heeft.

trouwringen groningen

Verschillende materialen

De mogelijkheden bij trouwringen zijn oneindig te noemen. Zo kunt u o.a. kiezen uit gouden trouwringen, zilveren trouwringen en metalen trouwringen. Daarnaast kunt u kiezen voor een trouwring met steentje. Maar u kunt ook kiezen voor een trouwring zonder steentje.

Wat te denken van de verschillende kleuren die er zijn. Kiest u voor een ring die uit één kleur bestaat? Of vind u een combinatie van kleuren mooier?

Al deze opties en mogelijkheden nemen we tijdens de afspraak met u door.

Leestip: Trouwringen kopen: waar moet u op letten?

Trouwring voor het leven

Bedoeling van een trouwring is dat u deze de rest van uw leven draagt. Daarom is het van belang dat u het juiste gevoel krijgt bij de ring die u koopt. Met onze jarenlange ervaring kunnen we u voorzien van het juiste advies waardoor de kans op grote teleurstellingen aanzienlijk afneemt.

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Bent u op zoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken