Trouwringen Overijssel

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje en bent u nog druk bezig met de voorbereidingen? Heeft u nog geen trouwringen en zoekt u een betrouwbare leverancier in Overijssel? Dan kan Trouwringservice.nl u helpen! Wij bieden een unieke dienstverlening aan waarbij we bij u thuiskomen. Dit heeft meerdere voordelen namelijk:

  • Geen reistijd
  • Geen onnodige reiskosten
  • Ringen uitzoeken wanneer u dat uitkomt (ook in het weekend en s’ avonds)
  • Niet gebonden aan lastige openingstijden
  • Makkelijker te plannen

Hoe het werkt?

Trouwringservice.nl is actief in heel Nederland. Zo ook in Overijssel. In het verleden zijn we meermaals in Zwolle, Almelo, Ommen, Enschede, Hengelo Kampen, Hardenberg en allerlei omliggende dorpen geweest.

Onze dienstverlening is eenvoudig uit te leggen. We plannen een afspraak in waarna onze specialist bij u thuiskomt. Die neemt de volledige collectie trouwringen mee en bespreekt alle mogelijkheden en opties met u door en voorziet u van een gedegen advies.

Mocht uw droomring ertussen zitten dan betaalt u alleen de ringen. Dat betekent dat onze extra service geen kosten met zich meebrengen en dat de ringen net zo duur zijn als bij een reguliere juwelier.

Zit uw droomring er niet tussen en wilt u liever ergens anders kijken? Dan brengen wij geen kosten in rekening. Het maken van een afspraak is dus geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen.

trouwringen kopen in Overijssel: kampen, zwolle, hengelo, enschede en almelo

Groot trouwringen- assortiment in Overijssel

Het kiezen van trouwringen is geen eenvoudige klus. Het zijn immers ringen voor de eeuwigheid en het is dan ook belangrijk dat ze met grote zorg uitgekozen worden. Gelukkig zijn er tegenwoordig ontzettend veel mogelijkheden. Zo zijn er trouwringen met steentjes en zonder steentjes, dunne en dikke trouwringen, gouden en zilveren trouwringen en zijn er verschillende kleuren combinaties mogelijk.

Trouwringen ontwerpen

Het is ook mogelijk om een trouwring te ontwerpen. Hierdoor heeft u een unieke ring die nergens ter wereld bestaat. Onze trouwringexpert voorziet u van de nodige knowhow zodat u in lengte van jaren plezier heeft van uw trouwring.

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Bent u op zoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken