Trouwringen kopen in Dordrecht en omgeving

Trouwringen kopen in Dordrecht en omgeving

Gaan jullie binnenkort trouwen? Zijn jullie druk bezig met de voorbereidingen en zodoende ook op zoek naar een betrouwbare trouwringen leverancier in Dordrecht en omgeving? Dan biedt de dienstverlening van Trouwringservice.nl uitkomst. Benieuwd waarom? U leest het hieronder!

Trouwringen kopen in Dordrecht

Trouwringservice.nl rijdt heel het land door om u te voorzien van uw droomringen. Zo zijn wij al een aantal keer in Dordrecht geweest. Rijdend langs de grote kerk, bekruipt ons dan gelijk het gevoel van de romantische plekjes die Dordrecht rijk is. Niet alleen in Dordrecht, maar ook Zwijndrecht, Sliedrecht, Papendrecht en Hardinxveld bezoeken wij regelmatig. Hebben jullie geen zin om in de juwelierswinkel jullie trouwringen uit te zoeken? Wij komen naar jullie toe met onze collectie en ons ontwerpprogramma.


De bruiloft van Arjanne en John, wij mochten hun trouwringen leveren in Dordrecht.

Bij ons betaalt u geen voorrijkosten waardoor u voor uw trouwringen niets meer betaald dan bij een reguliere juwelier. Daarnaast is het maken van een afspraak bij u thuis geheel vrijblijvend. Dat betekent dat als uw droomring er niet tussen zit, u bij ons geen kosten heeft.

Trouwringen kopen: een moeilijke opdracht

Trouwringen kopen is voor veel mensen een feest en een hele happening. Logisch ook want trouwringen hebben een prachtige symbolische waarde. Echter is het kiezen van de juiste ringen geen eenvoudige klus. Dit omdat de mogelijkheden oneindig zijn. Bij ons is het zelfs mogelijk om uw eigen droomring te ontwerpen. Hierdoor heeft u een 100% unieke ring die volledig door u is samengesteld. Vaak denken mensen, hoe meer keus hoe makkelijker het wordt. Maar het tegendeel is waar. Vaak wordt het maken een keus hierdoor bemoeilijkt. Daarom is het belangrijk om trouwringen bij een specialist te kopen. Een vakkundig specialist kan u adviseren en helpen bij het maken van de juiste keus.

Trouwringen kopen in Dordrecht

Trouwring voor het leven

De bedoeling van een trouwring is dat u deze de rest van uw leven draagt. Daarom is het belangrijk dat u het juiste gevoel krijgt bij de ring die u koopt. Met onze jarenlange ervaring kunnen we u voorzien van het juiste advies waardoor jullie de ringen vinden die echt bij jullie passen. Naast onze enorme collectie trouwringen, bieden wij jullie ook de mogelijkheid om de trouwringen zelf te ontwerpen. Wij nemen ons ontwerpprogramma mee.

Denk na over uw budget

Trouwringen zijn er in vele uitvoeringen en prijsklassen: voor elk budget zijn er passende ringen. Houd bij het oriënteren uw budget enigszins in uw achterhoofd. Goud en platina zijn in het algemeen kostbare materialen, maar ook hier is weer veel mogelijk. Het soort diamant/steentje bepaalt ook de uiteindelijke prijs. U mag onze trouwringenspecialist altijd om hulp vragen.

De gravure in jullie trouwringen

De gravure in jullie trouwring kunnen jullie zelf schrijven, ja, jullie lezen het goed. Jullie eigen handschrift in jullie ringen. Uiteraard kan ook een eigen gekozen lettertype gebruikt worden. Ook het toevoegen van stukjes tekst en symbolen kunnen toegevoegd worden. Wij adviseren hier uitgebreid over.

Wilt u graag thuis uw trouwringen ontwerpen? Schakel dan de hulp van onze trouwringen specialist in. Hij komt langs wanneer het u uitkomt (ook ’s avonds) en brengt geen voorrijkosten in rekening. Mochten uw droomringen er niet uit komen, dan heeft u geen kosten. Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website en u hoort zo snel mogelijk van ons!

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Bent u op zoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken