Online trouwring bestellen: waarop moet u letten?

Online trouwring bestellen: waarop moet u letten?

Gaat u binnenkort trouwen en bent u op zoek naar perfecte trouwringen die helemaal bij u passen? Bent u bang dat het lastig is om deze trouwringen fysiek te kopen omdat bijvoorbeeld corona dit lastig maakt? De service die wij bieden maakt het mogelijk dat u ondanks alle obstakels de perfecte trouwring kan vinden. Hoe wij u hierbij helpen en wat onze werkwijze is? Dat vertellen we in dit artikel.

Trouwring online zoeken en bestellen

Het vinden van dé perfecte trouwring is nogal een lastige klus. Dit omdat u deze ring hopelijk voor de rest van uw leven gaat dragen en u niet kan weten wat u over 10/20/30 jaar nog mooi vindt. Het is dus belangrijk om een ring te kiezen met een tijdloos karakter. Het uitgebreide aanbod in trouwringen maakt het kiezen van de juiste ring ook niet per se gemakkelijker. Het is dan ook goed om in gesprek te gaan met een expert. Dit kunnen we bij u thuis doen, maar kan ook telefonisch. Videobellen of regulier bellen is wat ons betreft beide mogelijk. Op onze site vindt u diverse trouwringen. We raden aan om ook hier even een kijkje te nemen.

Door u te verdiepen in trouwringen, met ons te spreken over uw voorkeuren en wensen en gezamenlijk te zoeken naar de perfecte ring zorgen we ervoor dat u de ringen gaat vinden waar jullie blij van worden.

De juiste maat vinden: hoe doen we dat?

Wanneer we de juiste ring hebben gevonden is het zaak om ervoor te zorgen dat de ring in de juiste maat bij u arriveert. Maar hoe kunnen we dit doen? Wellicht draagt u al ringen en weet u welke maat u heeft? In dat geval kunnen we u direct een ring opsturen. Mocht u niet weten welke ringmaat voor u het meest geschikt is dan komen we ook graag langs. Dit kan op elk moment dat u uitkomt. Dit kan geheel coronaproof. Het bewaren van afstand is voor ons geen enkele belemmering om u te helpen.

online trouwringen kopen

Graveren en andere mogelijkheden

Wij kunnen uw trouwring volledig naar uw wens laten maken. Dit doen wij in ons eigen atelier. Zo zorgen we ervoor dat de kwaliteit altijd zeer goed is. Wij kunnen uw ring voorzien van diamant(en) en hebben ook de mogelijkheid om uw ring te voorzien van gravure. Dat wat u wilt toevoegen kunnen wij online bespreken, digitaal visualiseren en vervolgens realiseren. Wij spreken graag met u over hoe we dit gaan doen.

De voordelen van onze werkwijze

  • Wij komen bij u langs. U heeft dus geen reistijd en -kosten.
  • Doordat u thuis in een vertrouwde omgeving zoekt naar een trouwring is de kans dat u een voor u perfect exemplaar vindt een stuk groter.
  • Dankzij onze aanpak en manier van werken kunt u ten alle tijden een trouwring vinden die bij u past. Zo vormen coronamaatregelen nooit een probleem.
  • Wij nemen uitgebreid de tijd voor u.

Online trouwring bestellen

Bent u verheugd met de manier waarop wij werken en wilt u graag met ons in contact komen? Dat is fijn om te horen. Wij helpen u graag en kunnen online of fysiek met u in gesprek op het moment dat u het beste uitkomt. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Bent u opzoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken