Kan ik trouwringen thuis laten bezorgen?

Kan ik trouwringen thuis laten bezorgen?

Zijn u en uw partner op zoek naar dé perfecte trouwring en maken jullie je zorgen over hoe jullie trouwringen kunnen vinden die helemaal bij jullie passen? Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van trouwringen en die trouwringen bij u thuis kan bezorgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen trouwringen bij u afleveren, maar ook langskomen voor een gesprek over al uw wensen. Wilt u alles weten over onze werkwijze en het versturen van trouwringen? Is dit artikel vertellen we alles wat u moet weten.

Trouwringen thuis uitzoeken

Wanneer u op zoek bent naar dé perfecte trouwring dan staat u nogal voor een belangrijke beslissing. U wilt natuurlijk een ring waarmee u jarenlang vooruit kan, maar hoe ziet deze ring er dan uit en van welk materiaal moet dit symbool voor uw huwelijk gemaakt zijn? Dat zijn zaken waarover wij graag met u in gesprek gaan. Ook in tijden van corona kan dat bij u thuis, maar online is voor ons ook een optie. Indien onze expert bij u welkom is dan zullen wij er alles aan doen om de gepaste afstand van anderhalf meter te bewaren en zullen wij op uw verzoek een mondkapje dragen. Zo schikken we ons aan de maatregelen, maar kunnen we toch samen op zoek naar de perfecte trouwring. Heeft u liever een videogesprek of telefonische afspraak met ons? Ook dat kan.

thuis trouwringen uitzoeken

Trouwring thuis laten bezorgen

Wanneer u een trouwring heeft gekozen dan wilt u natuurlijk uw ringen zo snel mogelijk ontvangen. Wanneer de winkels niet open zijn dan denkt u misschien dat dit niet mogelijk is, maar het tegendeel is waar. Wij kunnen de ringen die u heeft gekozen voorzien van gravure of diamant(en) en zullen vervolgens de ringen bij u thuis afleveren. Dit bezorgen van de ringen doen wij zelf. Zo weten we zeker dat de ringen in goede staat worden vervoerd en afgeleverd. Terwijl u thuis op ons wacht brengen wij de ringen op het moment dat u het beste uitkomt.

Voordelen van onze werkwijze

Onze werkwijze is persoonlijk en gericht op uw wensen. Wilt u alle voordelen van onze werkwijze weten? Dat zijn onder andere:

  • Wij kunnen bij u langskomen om samen op zoek te gaan naar dé perfecte ring voor u.
  • Wij nemen exemplaren mee en hebben een speciaal programma waar u zelf uw ring kan ontwerpen.
  • Wij nemen de tijd voor u. Wij vertrekken of stoppen niet voordat we de juiste ring voor u hebben.
  • Wij zijn geduldig en komen graag nog een keer terug. Zo heeft u de tijd om even goed na te denken over uw ring.

Afspraak maken

Wilt u een online of fysieke afspraak met ons maken om samen eens goed na te denken over jullie trouwringen? Onze expert helpt u graag en kan uw zoektocht in een stroomversnelling brengen. Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op en onze expert zal binnenkort met u in gesprek gaan.

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Bent u opzoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken