Brede trouwringen voor heren

Bent u van plan om te gaan trouwen en zijn jullie samen op zoek naar de perfecte trouwringen? Zou u graag wat hulp willen krijgen bij de zoektocht naar de ideale trouwringen? Trouwringen zijn er in alle soorten en maten. Het aanbod is enorm. Voor mannen is dat aanbod echter wel wat beperkter dan voor vrouwen. Mannen hebben vaak andere wensen aan een ring dan vrouwen. Zo willen mannen vaak liever een bredere ring dan hun wederhelft. In dit artikel vertellen we daar meer over.

Waarom een brede trouwring kiezen?

De vingers van mannen zijn over het algemeen wat breder, dikker en grover dan de vingers van een vrouw. Dit is één van de redenen dat mannen graag ook een wat bredere ring om hun vinger hebben. Een heel dun ringetje om een vrij potige vinger is namelijk een gek gezicht. Bredere trouwringen zijn er genoeg, maar zijn wat lastiger te vinden. Trouwringen zijn er in alle soorten maten, maar u moet natuurlijk wel weten waar u moet zoeken. Brede trouwringen hebben wij in ons assortiment. Sterker nog, we hebben hier voldoende keus in. Welke ringen wat breder zijn en zeer geschikt zijn als trouwring? Lees vooral even verder.

Verschillende soorten brede ringen

Brede ringen zijn er voor mannen voldoende, alleen is het soms lastig om de juiste ringen te vinden. Ons assortiment is breed en bevat ook nog eens brede ringen. Zo bieden wij allerlei ringen aan in brede varianten. Deze ringen kunnen gemaakt zijn van verschillende goudsoorten, zilver, platina, titanium of ander materiaal. Al deze metaalsoorten kunnen wij in brede ringen leveren. Daarnaast hebben we ook zegelringen in ons assortiment. Zegelringen zijn brede ringen en worden door mannen regelmatig als trouwring gebruikt.

brede ring mannen

Trouwring thuis uitzoeken

Bent u op zoek naar een brede trouwring, maar heeft u de ideale trouwring nog niet gevonden? Lijkt het u fijn om samen met een expert op zoek te gaan naar uw toekomstige trouwring? Het uitzoeken van een trouwring is vanwege het gigantische assortiment geen gemakkelijke klus. Het is dan ook fijn om met een expert te kunnen praten over uw voorkeuren, wensen en uw gevoel. Het voordeel van onze werkwijze is dat we bij u langskomen om samen in gesprek te gaan. Hierbij nemen we uitgebreid de tijd voor u. We helpen u met ons advies en laten u een schets maken van uw droomring. De computer zal vervolgens ringen tonen die passen bij uw wensen. Wilt u graag dat wij langskomen? Neem dan geheel vrijblijvend eens contact met ons op.

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Bent u opzoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken