Trouwringen met korting

Bent u van plan om te gaan trouwen? Heeft u al trouwringen op het oog of zijn jullie je nog aan het oriënteren op het gebied van trouwringen? Het vinden van de perfecte trouwringen is nogal een lastige opgave. Dit heeft meerdere redenen. Zo zorgt het enorme assortiment er vaak voor dat mensen door de bomen het bos niet meer kunnen zien. Gelukkig zijn wij er om u hierdoor heen te helpen en kunnen we u volledig op maat helpen en begeleiden. Zo kunnen we voor ieder budget de perfecte trouwring vinden.

Trouwringen thuis uitzoeken

Wij weten als geen ander hoe moeilijk het is om trouwringen uit te zoeken. Het assortiment is gigantisch, er zijn enorm veel opties en mogelijkheden en de twijfel neemt constant toe tijdens het zoeken. Om deze reden is het prettig om terug te kunnen vallen op een expert. Iemand die weet wat u mooi vindt en die daarnaar kan handelen. Om u van al het gemak te voorzien komen wij bij u thuis om samen trouwringen uit te zoeken. Dit scheelt u tijd en reiskosten en zorgt ervoor dat u in een vertrouwde omgeving kan zoeken naar ringen. We namen de tijd voor en hebben enkel aandacht voor en al uw wensen, voorkeuren en uw budget.

Trouwringen met korting

Bent u op zoek naar trouwringen met korting? Wij kunnen u geen kortingen geven op onze trouwringen, maar eerlijk gezegd is dat ook helemaal niet nodig. Want bij ons bent u eigenlijk standaard het goedkoopst uit qua trouwringen. Dit betekent niet dat onze ringen van een mindere kwaliteit of iets dergelijks zijn. Allesbehalve zelfs. De trouwringen die wij verkopen zijn van een erg hoge kwaliteit. Om deze reden kunnen wij zelfs 25 jaar garantie geven op onze ringen. Maar hoe duur de ringen in ons assortiment nou zijn?

trouwring met kortingen

Hoe duur zijn trouwringen?

Trouwringen kunnen eigenlijk zo duur zijn als u zelf maar wilt. De vanafprijs van ons assortiment ligt zo rond de 300 Euro. De prijs van een trouwring wordt bepaald door het materiaal, de hoeveelheid materiaal, eventuele steentjes/diamanten/briljanten, gravure en een aantal andere factoren. De gemiddelde prijs van een ring die wij verkopen ligt zo tussen de €1.200 en €1.600.

Staar niet blind op prijs

Wanneer u gaat trouwen dan bent u natuurlijk van plan om dat voor de laatste keer te doen. De ring zit hopelijk voor de rest van uw leven om uw vinger. Om deze reden raden wij dan ook aan om een ring te kiezen waar u écht gelukkig van wordt. U moet er ten slot van rekening de rest van uw leven naar kijken. We raden dan ook aan om de prijs wel in ogenschouw te nemen, maar willen u aanraden om zich hier niet blind op te staren. Twijfelt u tussen twee ringen en vindt u de één net wat mooier dan de ander? Houdt de prijs u tegen om voor de mooiere ring te kiezen? Wanneer u ervan uitgaat dat u de ring voor tientallen jaren zal dragen dan is die paar honderd Euro extra op jaarbasis slechts een schijntje.

Samen trouwringen uitzoeken

Zou u graag met behulp van een expert op zoek willen naar de perfecte trouwringen voor jullie? Lijkt het u prettig als onze expert bij u langskomt om u te ondersteunen bij deze zoektocht? Het uitzoeken van trouwringen is enorm lastig. Het is dan ook fijn om samen een ervaren persoon te zoeken naar trouwringen en uw voorkeuren te bespreken. Onze expert komt bij u langs, neemt uitgebreid de tijd voor u en heeft de beschikking over een speciaal ontwerpprogramma dat ons kan helpen bij het vinden van de juiste ringen. Lijkt het u fijn om een afspraak te maken? Neem dan geheel vrijblijvend eens contact met ons op!

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Bent u opzoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken